Κυριακή 22 Μαρτίου 2020

Η «ΕΡΤ» ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ Η κρατική ραδιοτηλεόραση (ΕΡΤ) ανέκαθεν είχε τόσα και τέτοια προβλήματα που κλονίζουν την καλή φήμη της απέναντι στον Ελληνικό λαό. 
Πιθανόν το αρνητικό κλίμα κριτικής των Ελλήνων ακροατών είχε και έχει ανάλογο επηρεασμό περισσότερο από τον εξαναγκαστικό τρόπο, της δήθεν συνδρομητικής στήριξης μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ, σαν αόρατη συνεχή απειλή ότι μπορεί να «κοπεί» και το ηλεκτρικό ρεύμα χάριν της ΕΡΤ! Επίσης υπάρχει το αρνητικό αίσθημα των Συνελλήνων εξαιτίας του οικονομολογικού κακοδιαχειριστικού γεγονότος και της κακής εκάστοτε πολιτικής εξάρτησης της Διοίκησής της.

Εσύ ήξερες γιατί οι Ινδιάνοι έχουν μακρυά μαλλιά; - Ιδού η απάντηση

Ο δυτικός πολιτισμός έχει οδηγήσει τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι το στυλ που θα έχουν τα μαλλιά τους,
ανήκει στη σφαίρα των προσωπικών προτιμήσεων, ότι το μήκος των μαλλιών έχει να κάνει με τη μόδα ή την άνεση. Αν πάμε όμως πίσω, στην εποχή του πολέμου στο Βιετνάμ, θα δούμε μια ολότελα διαφορετική εικόνα να αναδύεται, που παρέμεινε προσεκτικά κρυμμένη από το κοινό για δεκαετίες.

Ο κορωνοϊός θα είναι ανέκδοτο σε σύγκριση με τον επερχόμενο οικονομικό κορωνοϊό


Νίκος Χειλαδάκης
Δεν είναι ούτε συνωμοσιολογία, ούτε τρομολαγνεία, είναι η τραγική αλήθεια για την επερχόμενη τρομακτική οικονομική καταστροφή, που θα θάψει πολύ περισσότερο κόσμο από την θανατηφόρο επιδημία
Η ΝΤΠ δηλαδή οι Παγκόσμιοι Τραπεζίτες-εξουσιαστές έριξαν έναν μεταλλαγμένο ιό, ο οποίος καταστρέφει την Παγκόσμια οικονομία, αφού πρώτα σκοτώσει μερικές χιλιάδες ανθρώπους μηδαμινός αριθμός σε σχέση…

Ρώτησαν αστροναύτη του Apollo 11 πως θα προστατευτεί από τον κορωνοϊό - Η απάντησή του (φώτο - βίντεο)

Η πανδημία του κορωνοϊού έχει αναγκάσει τον κόσμο να κλειστεί στα σπίτια του. Ένας αστροναύτης του Apollo 11 περιέγραψε πως του φαίνεται η ιδέα της καραντίνας. 
Παρ ότι οι περισσότεροι από τους πολίτες των 146 κρατών που αντιμετωπίζουν την πανδημία συμμορφώνονται, υπάρχουν και εκείνοι που αδυνατούν να περιοριστούν.

Δύο πυρηνικοί «γίγαντες» αντιμέτωποι, μία αιώνια έχθρα και ένας πιθανός όλεθρος


Την ώρα που οι Ηνωμένες Πολιτείες ανησυχούν για την απειλή πυρηνικών όπλων στα χέρια δυνητικών εχθρών όπως η Ρωσία, η Κίνα και η Βόρεια Κορέα, ο κίνδυνος πυρηνικών συγκρούσεων μπορεί να είναι μεγαλύτερος μεταξύ των «συμμάχων».
Δύο έθνη, φιλικά προς τις ΗΠΑ, έχουν συμμετάσχει σε τέσσερις πολέμους μεταξύ τους, που αρχίζουν από το θρησκευτικό διαχωρισμό τους το 1947 και ένας πέμπτος θα μπορούσε να σημάνει το τέλος του σύγχρονου κόσμους όπως τον ξέρουμε, καθώς οι πυρηνικές δυνατότητες τους συνεχίζουν να αυξάνονται και να διαφοροποιούνται επικίνδυνα.

Ο Ερντογάν εγκληματεί και χρησιμοποιεί τον κορονοϊό σαν “βιολογικό όπλο”


Λίγες ώρες μετά από μία ακόμη επίδειξη ευρωπαϊκής ανικανότητας στην αντιμετώπιση του Ερντογάν, ο Τούρκος πρόεδρος δείχνει ότι μπορεί να γίνει αδίστακτος.


Η απόφασή του να κλείσει τα χερσαία σύνορα με την Ελλάδα -και τη Βουλγαρία- την ώρα που έχει εγκλωβίσει στην περιοχή χιλιάδες μετανάστες το αποδεικνύει. Όπως αποδεικνύεται ότι είναι μάταιο να προσπαθείς να βρεις λύση μ΄ έναν ηγέτη που από τη μία κλείνει τα σύνορά του για να προστατεύσει υποτίθεται τη χώρα του από τον κορονοϊό και από την άλλη απειλεί Ελλάδα και Ευρώπη με την προώθηση ανθρώπων που κανένας δεν ξέρει πόσο μπορούν να επιβαρύνουν την υπόθεση της πανδημίας.

Ζητάει και τα ρέστα η Τουρκική πρεσβεία για τις αθλιότητες στον Έβρο


Το έστειλε ο Γιώργος Επιτήδειος
onalert.gr,
europost.gr
    Την ώρα που η Τουρκία αποδεδειγμένα πια όχι μόνον κατευθύνει μετανάστες στα σύνορα, αλλά με επιχειρήσεις του Στρατού και της Στρατοχωροφυλακής της προσπαθεί να δημιουργήσει τις συνθήκες για την παράνομη είσοδο μεταναστών στην Ελλάδα, η Τουρκική Πρεσβεία στην Αθήνα κάνει «κήρυγμα» περί «ηθικής» και επαναλαμβάνει τους γνωστούς ισχυρισμούς ότι η Ευρώπη «χρωστάει» στην Τουρκία.