Σάββατο 4 Απριλίου 2020

ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΠτΔ κ. ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗΣ
ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ, ΜΑΣ ΒΑΠΤΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.. ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ.. ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ... ΦΑΣΙΣΤΕΣ.. ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΟΥΣ.. ΚΤΛ..

https://thesecretrealtruth.blogspot.com
http://www.efenpress.gr/

ΤΟΥ ΑΝΡΕΙΩΜΕΝΟΥ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΛΟΓΙΕΤΑΙΕυαγόρας Παλληκαρίδης
(Τσάδα Πάφου26 Φεβρουαρίου 1938 - Λευκωσία14 Μαρτίου 1957)

(Κύπριος που ως μαθητής της πέμπτης τάξης του εξαταξίου Γυμνασίου της Πάφου εγκατέλειψε τις σπουδές του για να περάσει στην παρανομία του αγώνα, και ο οποίος συνελήφθη και κρεμάστηκε στην Κύπρο από τους Άγγλους μέσα στη νύχτα ξημερώνοντας 14 Μαρτίου 1957, λόγω της συμμετοχής του στον αγώνα για την απελευθέρωση της Κύπρου από τον βρεττανικό αποικιακό ζυγό και την Ένωση της Μεγαλονήσου με την Ελλάδα)

Δημ Καραμήτσος Μέχρι το καλοκαίρι πρέπει να καμφθεί ο κορονοϊός


Αισιόδοξος εμφανίζεται στη συνέντευξή του στις Ανιχνεύσεις web tv ο Ομότιμος Καθηγητής Ιατρικής του ΑΠΘ Δημήτριος Καραμήτσος για την πορεία του κορονοϊού.

Πιστεύει πως απο τα μέσα Μαίου και το πολύ ως τις αρχές καλοκαιριού ο ιός θα υποχωρήσει διότι δεν θα αντέξει στις ζέστες. Ο κ. Καραμήτσος θεωρεί θετικά τα μέτρα της κυβέρνησης στα οποία και αποδίδει την καλή θέση της Ελλάδας διεθνώς, σε σχέση με άλλες χώρες. Παρακολουθεί στενά τα στατιστικά δεδομένα των κρουσμάτων και των θανάτων και καταλήγει σε ενδιαφέροντα συμπεράσματα.

Δείτε την ενδιαφέρουσα συνέντευξη με τον κ. Δημήτριο Καραμήτσο.

Μητροπολίτης Μεσογαίας Νικόλαος: Ο επιστήμονας που άφησε την NASA για την ιεροσύνη


1-2 Απριλίου 1824: Η δίκη τού Καραϊσκάκη

Ο Γεώργιος Καραϊσκάκης, κατά τήν διάρκεια τού φθινοπώρου τού 1823, υπέφερε από τό χτικιό καί είχε αποσυρθεί από τήν ενεργό δράση. Προκειμένου νά αποθεραπευθεί πλήρως, εγκατέλειψε τό μοναστήρι τού Προυσσού καί πήγε στήν Κεφαλλονιά όπου διέμεινε μερικούς μήνες.
Στά Επτάνησα εκείνη τήν περίοδο είχαν συρρεύσει χιλιάδες πρόσφυγες από τήν Δυτική Στερεά, κυρίως γυναικόπαιδα, πού ζούσαν στά όρια τής ανέχειας.

Οι αλειτούργητοι πιστοί και η Αντιγόνη


Παντελίδου Δ. Ρόη
Κατά το άρθρο 13 του Συντάγματος, για τη θρησκευτική ελευθερία, 1. H ελευθερία της θρησκευτικής συνείδησης είναι απαραβίαστη. …2. Κάθε γνωστή θρησκεία είναι ελεύθερη και τα σχετικά με τη λατρεία της τελούνται ανεμπόδιστα υπό την προστασία των νόμων. Ας μου επιτραπούν λίγες επίκαιρες σκέψεις: