Τρίτη 21 Απριλίου 2020

ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΤΟ ΚΕΡΙ...Στέλνω σε όλους τις ευχές μου Χρόνια πολλά και ότι η ελπίδα σβήνει τελευταία ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ

Σόφια προς Σκόπια: «Ξεχάστε τη «μακεδονική» γλώσσα για να μπείτε στην Ε.Ε.»


Τι ζήτησε η Σόφια από τα Σκόπια για να προχωρήσουν ομαλά οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις, σύμφωνα με ενημερωτική πύλη των Σκοπίων

Η προέλευση του κορωνοϊού.Δημοσιεύθηκε στην Εστία, Απριλίου 2020. (Με τον τίτλο: Η «συνωμοσία» του κορωνοϊού ) Στις 17 Μαρτίου 2020 δημοσιεύθηκε στο κορυφαίο επιστημονικό περιοδικό Nature ένα άρθρο με τίτλο «The proximal origin of SARS-CoV-2». Να σημειώσω εδώ ότι αυτό είναι το όνομα του ιού. Το όνομα COVID-19, το οποίο χρησιμοποιείται ευρέως, είναι το όνομα της πνευμονίας που προκαλεί ο ιός, όχι του ιδίου του ιού. Η εργασία εκπονήθηκε από επιστημονκή ομάδα, η οποία αποτελείται από 3 Αμερικανούς, 1 Βρετανό και 1 Αυστραλό. Έπεσε στην αντίληψή μου από συνέντευξη στο Έθνος .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΤΟ ΜΑΛΩΜΑ ΚΑΙ Ο ΕΠΑΙΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ


Οι γονείς πρέπει να προσέχουν πολύ να μη μαλώνουν τα παιδιά τους το βράδυ, γιατί το βράδυ τα παιδιά δεν έχουν με τι να διασκεδάσουν την στενοχώρια τους και η μαυρίλα της νύχτας την μαυρίζει πιο πολύ. Αρχίζουν να σκέφτονται πώς να αντιδράσουν, ψάχνουν διάφορες λύσεις, μπαίνει στην μέση και ο διάβολος, και μπορεί να φθάσουν στην απελπισία… Την ημέρα, και να πουν τα παιδιά: «θα κάνω αυτό ή εκείνο», θα βγουν έξω, θα ξεχαστούν, οπότε διασκεδάζεται η στενοχώρια.

Λόρδος Σακς - Πήραμε λάθος δρόμο…

Senicide/Γεροντοκτονία: Θανάτωση των ηλικιωμένων - «Η λέξη Senicide σημαίνει τη σκόπιμη δολοφονία των ηλικιωμένων και, παρόλο που προϋπήρξε (της Γενοκτονίας), είναι λιγότερο γνωστή»

Ομολογώ πως δεν είχα ξανακούσει αυτήν τη λέξη. Την διάβασα στο άρθρο του Σκωτζέζου ιστορικού Niall Ferguson στους «Κυριακάτικους Τάιμς» του Λονδίνου, 22 Μαρτίου 2020, με αναδημοσίευση στις 23 Μαρτίου 2020 στο www.theglobeandmail.com.

Τουρκικό πλοίο μετέφερε όπλα στη Λιβύη!


Οι δυνάμεις του στρατηγού Χαφτάρ καταγγέλουν ότι στο λιμάνι της Τρίπολης έχει δέσει τουρκικό φορτηγό πλοίο το οποίο μεταφέρει όπλα για τις δυνάμεις του Σάρατζ αλλά και για τις τουρκικές δυνάμεις οι οποίες βρίσκονται στη Λιβύη και πολεμούν υπέρ της κυβέρνησης της Τρίπολης.
Το τελευταίο διάστημα έχουν εντοπιστεί πλοία των Τούρκων που προσπάθησαν να φθάσουν στη Λιβύη. Αναγκάστηκαν να επιστρέψουν στην Τουρκία και αυτό είχε εκνευρίσει το καθεστώς Ερντογάν. Το πλοίο της φωτογραφίας φαίνεται ότι κατόρθωσε να “περάσει”.