Κυριακή 26 Απριλίου 2020

Ποιοι είναι οι πραγματικοί λόγοι που διώκεται τόσο λυσσαλέα η Θεία Κοινωνία;


Έχουμε υποστηρίξει επανειλημμένως, πως στο επίκεντρο της προκλητικής πολεμικής που έγινε και συνεχίζει να γίνεται κατά της Ορθόδοξης Εκκλησίας, βρισκόταν από την αρχή, το ιερό Μυστήριο της Θείας Κοινωνίας.
Ποιοι είναι οι πραγματικοί λόγοι λοιπόν, για τους οποίους κυνηγήθηκε με τέτοια λύσσα, η Θεία Μετάληψη;

Ένα υποθετικό σενάριο…

Oi τουρκοσειρές - Το πρώτο βήμα


...και αν δεν καταλαβαίνουμε την γλώσσα του Λεωνίδα καιρός είναι να καταλάβουμε την σκληρή γλώσσα ενός εβραίου στρατηγού. Για να δείτε το όλο σχέδιο διαβάστε παρακάτω!
 
Στέφανος Παπακώστας

Ευάνθης Χατζηβασιλείου: Ηγεσία και ηγετική ομάδα: Η περίπτωση του Κωνσταντίνου Καραμανλή, 1946-1980


Ο ρόλος του πολιτικού ηγέτη σε ένα διοικητικό/πολιτικό σύστημα έχει εκτενώς απασχολήσει την επιστημονική κοινότητα. Αποτελεί οργανικό μέρος ενός από τα πιο ενδιαφέροντα αντικείμενα της ιστορικής και της πολιτικής επιστήμης, τη μελέτη του τρόπου λήψης αποφάσεων.
Ωστόσο, η συζήτηση για τον ρόλο του ηγέτη φαίνεται να έχει εν μέρει αλλοιωθεί στην ελληνική ιστοριογραφία και τη δημόσια συζήτηση, καθώς με τρόπο σχεδόν μόνιμο στην νεότερη και σύγχρονη ελληνική ιστορία οι πολιτικές αντιπαλότητες προσωποποιήθηκαν και εκφράστηκαν μέσω της ταύτισης ή της αντιπαλότητας με συγκεκριμένες προσωπικότητες:

George Horton


George Horton (1859–1942) was a member of the United States diplomatic corps who held several consular offices in Greece and the Ottoman Empire between 1893 and 1924. During two periods he was the U.S. Consul or Consul General at Smyrna (known as Izmir, Turkey today), 1911–1917 and 1919-1922.[1] The first ended when the U.S. entered World War I and diplomatic relations with the Ottoman Empire were terminated. The second covered Greek administration of the city during the Greco-Turkish War. The Greek administration of Smyrna was appointed by the Allied Powers following Turkey's defeat in World War I and the seizure of Smyrna.[citation needed]

Γενοκτονία 3.000.000 ανθρώπων!!!

Oἱ μετανάστες εἶναι... τμῆμα τῆς κοινωνίας μας!!!


Από την 1η Φεβρουαρίου 2020 εκτελεί καθήκοντα ως εκπρόσωπος του υπουργείου υγείας της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη για τις ανακοινώσεις σχετικά με την εξέλιξη της πανδημίας κορωνοϊού στην Ελλάδα ενώ διατελεί επικεφαλής της αντιμετώπισης της πανδημίας στην χώρα


Σωτήριος Τσιόδρας: «Πιστεύουμε ὅτι οἱ μετανάστες εἶναι τμῆμα τῆς κοινωνίας μας. Χρειάζεται νὰ πᾶνε στὰ σχολεῖα μας καὶ θεωρῶ ὅτι ἡ διαφορετικότητα ποὺ ἀντικρίζουμε εἶναι θαυμάσια»

Μισή ώρα στην economia με την Άννα Διαμαντοπούλου

Εγκαινιάζοντας τη νέα ηλεκτρονική στήλη, "μισή ώρα με την economia", ο Αντώνης Παπαγιαννίδης και ο Κώστας Μπλιάτκας μίλησαν με την Άννα Διαμαντοπούλου, πρόεδρο του Δικτύου για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη, σχετικά με την πανδημία του κορονοϊού και τις συνέπειες που θα έχει στην Ελλάδα και διεθνώς, τόσο στο μέτωπο της οικονομίας όσο και σε εκείνο της πολιτικής


https://www.economia.gr/