Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

Δημοσιευμένη επιστολή του κ.Β.Βασιλειάδη στην εφημερίδα τα "ΝΕΑ"


ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ «ΝΕΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ»..;!


Τον τελευταίο καιρό σαν να πληθαίνει η εκλογολογία;Αντί της τόσο αναγκαίας συσπείρωσης όλων των πολιτικών δυνάμεων να κρατήσουμε την άριστη εικόνα της παγκόσμιας αναγνώρισης προς τον Ελληνικό λαό και της Κυβέρνησής του στο «θαύμα» του «ΕΒΡΟΥ» κατά του «Ερντογανισμού» (θαυμαστή Ελληνική απόκρουση κατά της Τουρκολαθρομεταναστευτικής επίθεσης κατά των ΕλληνοΕυρωπαϊκών συνόρων μας) σαν νέο 1940. Συγχρόνως δε της μοναδικής σωτήριας εγκαιρότατης προστασίας του Ελλαδικού λαού από την Κορονοϊκή πανδημία (θαυμασμός όλων των χωρών προς την ΙΑΤΡΟΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ Ελληνική ηγεσία -κ.Τσιόδρας κλπ.- και του Ελλαδικού λαού με πειθαρχία παραδειγματική προς μίμηση όλων όσοι επλήγησαν από την πανδημία..

Αιγαίο: Ποιοι εισηγούνται στον Κ.Μητσοτάκη «όχι στην επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 μίλια»;


Το περασμένο Σάββατο, στην εφημερίδα τα Νέα εμφανίστηκε άρθρο του καθηγητή Διεθνών Σχέσεων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Αλέξη Ηρακλείδη, με τίτλο: "Μέγα λάθος η επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 μίλια".
Περί ορέξεως, ... κολοκυθόπιτα. Καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα -πλην όμως, επιβάλλεται και τεκμηριωμένα- την άποψή του.

Κορονοιός: Δεν αμφισβητείς και δεν ρωτάς ! (Ο 8-λογος του πολέμου από ένα Κρητικό γιατρό.)

Το έστειλε ο Φώτης Δονόπουλος

   

 Τον δικό του λογο του πολέμου της Ανθρωπότητας με τον κορονοϊό, δημοσίευσε νωρίτερα ένας Κρητικός γιατρός από τον Άγιο Νικόλαο.
    Ο Νίκος Μουδατσάκης, διευθυντής της Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου αναφέρει χαρακτηριστικά:

"ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ (ΝΟΜΙΖΟΥΝ) ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ …
COVID19: THIS IS WAR!...  ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΕΜΟ (και δη αμυντικό
)":
    -1. Δεν αμφισβητείς τον αρχηγό του κράτους (Κ. Μητσοτάκης). Καλός, κακός, τώρα έχεις αυτόν, αν ζεις μετά τον πόλεμο και έχεις νικήσει εσύ και η οικογένειά σου, ψήφισε όποιον θες.
    -2. Δεν αμφισβητείς τον στρατηγό (Τσιόδρας). Μπορεί εσύ στον ύπνο σου (που έκανες λοιμοξιολογία στο Harvard) να ήσουν καλύτερος, και να δείχνεις πιο "macho" χωρίς γυαλάκια, αλλά τώρα στρατηγός είναι αυτός.

ΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ κ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ


Μιχαήλ Κωσταράκος

ΣΑΝ ΧΘΕΣ, 28-4-1998 ΕΝΘΡΟΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ


Ο Ορθόδοξος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Χριστόδουλος (17 Ιανουαρίου 1939 – 28 Ιανουαρίου 2008) γεννήθηκε στην Ξάνθη. Tο κοσμικό του όνομα ήταν Χρήστος Παρασκευαΐδης, του Κωνσταντίνου και της Βασιλικής. Διετέλεσε Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος για σχεδόν δέκα χρόνια, από το 1998 ως το θάνατό του το 2008.
 Στα πρώτα χρόνια της θητείας του απέκτησε μεγάλη δημοτικότητα λόγω του ότι προωθούσε το λεγόμενο «άνοιγμα της Εκκλησίας προς την κοινωνία» και λόγω της διαμάχης του με τον τότε πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη στο ζήτημα των ταυτοτήτων.

ΤΟΥΡΚΟΣΕΙΡΕΣ: ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ ΘΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ

INTERNATIONAL HELLENIC ASSOCIATION

Claymont, Delaware 19703
U.S.A

http://www.professors-PhDs.com
E-mail: IHAHellas@gmail.com
        28 Απριλίου, 2020  

Προς:  

Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης
Αμερικής 5, 10564 Αθήνα
E-mail: complaint@esr.gr

Κοινοποίηση:

– Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας
– Πρωθυπουργό της Ελλάδος
– Υπουργό Εθνικής Άμυνας
– Αρχηγούς Στρατού, Ξηράς, Ναυτικού, Αεροπορίας
– Αρχηγούς Πολιτικών ΚΟΜΜΑΤΩΝ
– Προέδρους και μέλη του Κοινοβουλίου
– Ευρωβουλευτές
– ΜΜΕ Ελλάδος

Σύμφωνα με το Άρθρο 101Α παρ. 2 του Συντάγματος που καθορίζει το νομικό πλαίσιο λειτουργίας του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), το ΕΣΡ έχει ελεγκτικές αρμοδιότητες ως προς το περιεχόμενο των ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών εκπομπών. Συγχρόνως, εξασκείται έλεγχος του ΕΣΡ από το κράτος, και αυτό έχει ως σκοπό :