Παρασκευή 1 Μαΐου 2020

Εσύ το ήξερες; - Ποια μυστική πανάρχαια επίκληση λέμε εν αγνοία μας όταν λέμε την αλφάβητο;

Η ελληνική γλώσσα είναι η τελειότερη που έχει δημιουργηθεί στα χρονικά της ανθρώπινης ιστορίας.
Πρόκειται για μια γλώσσα που έχει κατασκευαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να έχει άμεση σχέση με… τη μαθηματική γλώσσα και …να περικλείει μια “αφανή αρμονία”. Όπως έγραψε ο Ιάμβλιχος στα “Θεολογούμενα της αριθμητικής”

Η Τουρκία ανακοίνωσε το "πάγωμα" ενεργοποίησης των S-400


Εκτιμάται πάντως ότι το πάγωμα σχετίζεται με τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Τουρκία και την επιδίωξή της να επιτύχει οικονομική βοήθεια από τις ΗΠΑ πέραν της υποχωρήσεως στις ποικίλλει πιέσεις που ασκούν οι ΗΠΑ.
Η Τουρκία θα καθυστερήσει για κάποιο χρονικό διάστημα να αναπτύξει στο έδαφος της τα ρωσικά συστήματα αντιαεροπορικής ατνιπυραυλικής άμυνας S-400, εξαιτίας της έξαρσης του κορονοϊού, αλλά οπωσδήποτε θα τα αναπτύξει, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ιμπραήμ Καλίν.

Τούρκοι πυροβόλησαν Γερμανούς της Frontex στον Έβρο


To Spiegel γράφει ότι Τούρκοι στρατιώτες πυροβόλησαν εναντίον προσωπικού της Frontex, οι οποίοι ήταν Γερμανοί. Το Spiegel αναφέρει ότι το γεγονός έχει επιβεβαιωθεί από το γερμανικό ΥΠΕΞ.
Οι Τούρκοι σύμφωνα με το δημοσίευμα πυροβόλησαν μία φορά χωρίς ευτυχώς να βρουν στόχο.

Το γερμανικό περιοδικό, επικαλείται εσωτερικό έγγραφο της Frontex.

Η Τουρκία με NAVTEX μας “απαγορεύει” να κάνουμε ασκήσεις σε Λήμνο,Ψαρά και Σαμοθράκη!


Η Τουρκία με Navtex που εξέδωσε υποστηρίζει ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να κάνει ασκήσεις σε Λήμνο-Ψαρά και Σαμοθράκη διότι παραβιάζει τη Συνθήκη της Λωζάννης! Η Άγκυρα συνεχίζει να λειτουργεί ανεξέλεγκτα, έχοντας εξασφαλίσει την ανοχή αν όχι και την υποστήριξη όλως των “μεγάλων συμμάχων”. Οι παραβιάσεις και οι υπερπτήσεις το αποδεικνύουν με αριθμούς. Η έκδοση τέτοιων Navtex αποκαλύπτουν ότι η επιδείνωση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις είναι αναπόφευκτη.
Τα κείμενα των Navtex:

Η ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΥΨΗΛΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ


Αντιστράτηγος  (εα) Θεόκλητος Ρουσάκης