Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

Επίσημη παράδοση-παραλαβή Τομέα Ενέργειας Νέας Δημοκρατίας

Φίλες και Φίλοι,
Σήμερα Τετάρτη, 13 Μαΐου 2020 και ώρα 11:00πμ, είχα την τιμή να παραλάβω τον Τομέα Ενέργειας της Νέας Δημοκρατίας από τον απερχόμενο Τομεάρχη και νυν αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κώστα Σκρέκα στη συνάντηση που είχα μαζί του.
Αναλαβάνω τον Τομέα Ενέργειας της Νέας Δημοκρατίας με σκοπό τη συστηματική παρακολούθηση της κυβερνητικής πολιτικής, την ανάδειξη και προβολή του παραγόμενου έργου, την ανάληψη πρωτοβουλιών καθώς και τη συμμετοχή στη διαμόρφωση δημόσιων πολιτικών.

Η Κίνα γεμίζει τα κενά που αφήνουν οι ΗΠΑ


DER SPIEGEL, 6 Μαΐου 2020

TVXS, 13 Μαΐου 2020Είναι δύσκολο να διακρίνει κανείς αυτή τη στιγμή, εάν το γεγονός της συμφωνίας των δυτικών αναλυτών για την ανάδειξη της Κίνας ως νέας υπερδύναμης την «επόμενη μέρα» μετά την πανδημία, αντανακλά την πραγματικότητα, ή αποτελεί ένα «καμπανάκι» των «δεξαμενών σκέψης» προς την αμερικανική πολιτική ηγεσία για τις εξαιρετικά επιταχυνόμενες αλλαγές στην παγκόσμια οικονομική και γεωπολιτική σκακιέρα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΙΗΑ 14 ΜΑΙΟΥ 2020

Delaware, USA

http://www.professors-phds.com
IHAHellas@gmail.com
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ
Το International Hellenic Association, ένας μη κυβερνητικός, μη κομματικός και μη κερδοσκοπικός οργανισμός με έδρα το Delaware των Ηνωμένων Πολιτειών, στις 10 Μαρτίου 2020 ξεκίνησε μια έκτακτη δράση ενίσχυσης του φράκτη του Έβρου με κυβόλιθους καθώς και αποστολής ειδών πρώτης ανάγκης στο προσωπικό των σωμάτων ασφαλείας, εν όψει του αιφνίδιου και ύπουλου υβριδικού πολέμου που κήρυξε η Τουρκία

ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ


Ιωάννης Μ. Ασλανίδης

«Συγγνώμη δεν ξέρουμε την ιστορία του Κολοκοτρώνη και θα δω την ιστορία του Σουλεϊμάν;» Το Ξέσπασμα Της Τζόυς Ευείδη Για Τις Τουρκικές Σειρές...


«Συγγνώμη δεν ξέρουμε την ιστορία του Κολοκοτρώνη και θα δω την ιστορία του Σουλεϊμάν;»Η Τζόυς Ευείδη ξέσπασε σε συνέντευξή της κατά των τουρκικών σειρών.

«Άσε με σε παρακαλώ. Απορώ και πως ακούν την γλώσσα. Δεν ξέρω γιατί βλέπουν τα τούρκικα μέχρι σήμερα την στιγμή που υπάρχουν σειρές σαν τις “Άγριες Μέλισσες”, “ Το κόκκινο ποτάμι”, “Το καφέ της Χαράς”, “Έρωτας μετά” και τόσες άλλες.