Σάββατο 16 Μαΐου 2020

Απίστευτο: Χειρουργός λέει ότι τον χτύπησε κεραυνός κι έγινε… πιανίστας αν και δεν γνώριζε τις νότες!http://roykoymoykoy.blogspot.gr/
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
Την εμπειρία – για την ακρίβεια έναν κεραυνό – που έμελλε να
 του αλλάξει τη ζωή και να τον μετατρέψει εν μιά νυκτί σε 
πιανίστα, μολονότι δεν γνώριζε να διαβάζει νότες ή να συνθέτει 
μουσική, περιέγραψε ένας Αμερικανός ορθοπεδικός χειρουργός.
Ο Τόνι Τσικορία βρισκόταν σε τηλεφωνικό θάλαμο στο Σλίπι 
Χόλοου Λέικ της πολιτείας της Νέας Υόρκης όταν χτύπησε ο 
κεραυνός και το ρεύμα διαπέρασε το σώμα του.

Δίνουν ελληνική υπηκοότητα σε χιλιάδες αλλοδαπούς και την αρνούνται στους Βορειοηπειρώτες μετά από απαίτηση της Αλβανίας.


Το έστειλε ο Θεόδωρος Βλαχοπάνος

Κάψιμο βιβλίων


Χρήστος Μπολώσης

Η εκτροφή των "τεράτων"...


Του Κώστα Στούπα 

Περί τις 2.000 ευρώ τον μήνα στοιχίζει η διαβίωση κάθε προσφυγόπουλου στις δομές φιλοξενίας δυο μη κυβερνητικών οργανώσεων στις οποίες τις τελευταίες μέρες έγινε έφοδος ελεγκτικών αρχών. 
Ελάχιστων παιδιών η διαβίωση στοιχίζει 2.000 ευρώ τον μήνα ακόμη και αυτών που ανήκουν σε τάξεις υψηλότερης της μεσαίας σε χώρες της πλούσιας Δύσης.
Οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις μοιάζουν με την κορυφή του παγόβουνου ενός παρασιτικού οργανισμού σε κατάσταση βαθιάς σήψης.  Ιδού το σχετικό  ρεπορτάζ:

ΗΠΑ: Έλληνας ναύαρχος ε.α. συνήγορος της Τουρκίας για S-400… καρφώνει Ελλάδα για S-300!


“Πρώτα απ ‘όλα, θέλω να επαναλάβω ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της εμπειρίας μου ως στρατιωτικός αξιωματικός δεν είχα τίποτα άλλο παρά θετικές σχέσεις με τον τουρκικό στρατό. Και είναι μια τρομερά επαγγελματική ομάδα και συνεχίζω να είμαι ο ισχυρότερος υποστηρικτής της Τουρκίας και του ρόλου της μέσα στη συμμαχία του ΝΑΤΟ”.

Την παραπάνω προκλητική δήλωση έκανε ο Ελληνοαμερικανός πρώην ναύαρχος Τζέιμς Σταυρίδης σε εκδήλωση της τουρκικής οργάνωσης Turkish Heritage Organization, που εξυπηρετεί τα τουρκικά συμφέροντα στην Ουάσιγκτον.

ΣΚΑΙ, «Φτερωτός Θεός» και… Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν!

Από την Δευτέρα 18 Μαΐου 2020 ο Σκάι αλλάζει το πρόγραμμά του. Από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 11 περίπου το βράδυ, στις 6 αυτές ώρες υψηλής τηλεθέασης ο Σκάι θα ακούγεται 50% περίπου στα τούρκικα και 50% περίπου στα ελληνικά. Δηλαδή μισά-μισά. Η εξήγηση είναι απλή: τρείς περίπου ώρες πρόγραμμα μεταδόσεων στην τουρκική γλώσσα και τρείς ώρες περίπου πρόγραμμα μεταδόσεων στην ελληνική γλώσσα.
Οι τρείς ώρες μεταδόσεων στην τουρκική γλώσσα θα καλύπτονται με δύο σήριαλ εκ των οποίων το ένα ήδη μεταδίδεται καθημερινά από τις 9.30 το βράδυ έως τις 11.30 περίπου και εκπληρώνει όλες τις προϋποθέσεις της τουρκοσειράς – βιτρίνας.