Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

Χάρτης των ΜΚΟ για διακινητές – Τα τουρκικά "Λευκά Κράνη" στη Λέσβο
    Αν η Deutsche Bank άνοιγε υποκατάστημα στα Ψαρά, δεν θα ήταν κάτι παράξενο; Ποιοι συνειρμοί, αλήθεια, θα δημιουργούνταν; Το γεγονός ότι ένας οργανισμός με ετήσιο προϋπολογισμό κοντά στα 4 δισ. δολάρια (περισσότερο από τα μισά προέρχονται από δωρεές ΗΠΑ 1.450.360.238 δολάρια, Γερμανία 476.918.668 δολάρια, ΕΕ 436.036.986 δολάρια – προϋπολογισμός 2017) ανοίγει "υποκαταστήματα" σε πέντε ακριτικά ελληνικά νησιά πρέπει να μας χαροποιήσει;

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ - ΣΕΡΒΙΑΣ


Γεώργιος Επιτήδειος

Δοκιμάζεται η "ένοπλη ειρήνη" στα ελληνοτουρκικά – Τι πρέπει να κάνουμε

Παγκρήτιο Συντονιστικό Όργανο

Παγκρήτιο Συντονιστικό Όργανο 
Τελεσίγραφο – Ψήφισμα
Ηράκλειο 15/5/2020
Προς: Τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης Κοιν: Περιφερειακοί Σύμβουλοι Περιφέρειας Κρήτης Προς: Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κρήτης Προς: Προέδρους Δημοτικών Συμβουλίων Δήμων Κρήτης Προς: Ένωση Περιφερειών Ελλάδος Προς: Βουλευτές Κρήτης Προς: Ευρωβουλευτές Κρήτης 
ΘΕΜΑ: «Τελεσίγραφο – Ψήφισμα, της Εθνικής Λαϊκής Συνέλευσης της 15ης Μαΐου 2020 στην πλατεία Ελευθερίας για την καταπάτηση των Συνταγματικών δικαιωμάτων των Ελλήνων πολιτών και τον Παράνομο Εποικισμό της Κρήτης και της Ελλάδος». 

Οι Τούρκοι κατέλαβαν ελληνικό έδαφος στον Έβρο!

Τις τελευταίες ημέρες Τούρκοι στρατοχωροφύλακες έχουν στρατοπεδεύσει και έχουν καταλάβει ελληνικό έδαφος στον Έβρο(!) με την κυβέρνηση να ετοιμάζεται να «απαντήσει» με... διαβήματα σε Άγκυρα και νέο κύκλο επαφών και τηλεφώνων σε Ευρώπη και ΗΠΑ.

Ελλάδα – Τουρκία: Κοινή διαφημιστική καμπάνια για το Αιγαίο;


Ο υπουργός πολιτισμού και τουρισμού Μεχμέτ Νουρί Ερσοι, πραγματοποίησε τηλεφωνική συνομιλία με τον υπουργό τουρισμού της Ελλάδας Χάρη Θεοχάρη. Στην τηλεφωνική συνομιλία οι δύο υπουργοί ανέφεραν πως θα μπορούσε να γίνει μία κοινή διαφημιστική καμπάνια για το Αιγαίο.