Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Άντε… «πνίξου», εσύ και ο γρύλλος σου!


Γράφει ο Θανάσης Κ.
Ο κ. Χρήστος Ροζάκης ήταν μέχρι πριν λίγο κορυφαίος σύμβουλος στο ΥΠΕΞ. Υπήρξε καθηγητής στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Παλαιότερα διετέλεσε υφυπουργός Εξωτερικών (επί Σημίτη). Στη συνέχεια υπηρέτησε ως Δικαστής στο Ευρωπαϊκο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Τουρκοσειρές: Σταθερά στον πάτο

OI ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΡΚΟΣΕΙΡΩΝ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ- 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020
Οι δύο τουρκικές σειρές που συνεχίζουν να μεταδίδονται από τα κανάλια ΣΤΑΡ και ΣΚΑΙ βρέθηκαν και την εβδομάδα που πέρασε (29 Ιουνίου – 3 Ιουλίου 2020) στις δύο από τις τρείς τελευταίες θέσεις της απογευματινής ζώνης όλων των εκπομπών εθνικής εμβέλειας που μεταδίδονται από την ελληνική τηλεόραση, με την τηλεθέαση τους να καταγράφεται, στον πίνακα που ακολουθεί, ως εξής:

Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΑΥΛΑΙΑ ΤΟΥ Γ΄ΠΠ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ


« Και εκεί έξω από την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ στον προαύλιο χώρο της θα κλείσει ο μεγάλος αυτός πόλεμος με την παράδοση της ΠΟΛΗΣ» .
 
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
« Αυτή η σημερινή συμπεριφορά των Ρώσων θα τους στοιχίσει πολλά. Θα εισέλθουν στον πόλεμο αυτό νικητές, αλλά θα εξέλθουν ηττημένοι. Ο ΘΕΟΣ ου μυκτηρίζεται και παρακολουθεί και τις τελείες σε αυτά που λέμε»
Ισορροπημένη απόφαση από ανισόρροπες πολιτικές για την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ δεν υπάρχει.

ΤΟ 1821 ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΦΑΛΜΕΡΑΪΕΡ


         Άρθρο του Σωκράτη Β. Σίσκου

C:\Users\user\Desktop\1.-ΕΝΕΡΓΕΙΑ & ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ\Αρθ2=ΤΟ 1821 ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΦΑΛ\ΤΟ ΣΗΜΑ της Επιτροπής ΤΙΜΗ ΣΤΟ 1821.jpg

Ο εορτασμός των 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, ένα γεγονός τεράστιας εθνικής σημασίας για τον ελληνισμό όλης της υφηλίου, δημιουργεί εντάσεις και έντονες πολιτικές και ιδεολογικές συγκρούσεις, εξαιτίας της συμμετοχής στην «Επιτροπή ΕΛΛΑΔΑ 2021» επιστημόνων οι οποίοι, με τα βιβλία τους ή τα άρθρα και τις διαλέξεις τους, έχουν ξεκάθαρα υποστηρίξει ότι «η Επανάσταση έγινε από ελληνόφωνους Σλάβους, ότι δεν είμαστε Έλληνες αλλά δημιούργημα των ευρωπαίων υμνητών της εξαφανισμένης φυλής των Αρχαίων Ελλήνων,