Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΡΚΕΨΕΙΣ ΤΟ ΝΑΟ ΒΡΕ ΒΑΡΒΑΡΕ ΑΤΤΙΛΑ. ΠΟΙΗΜΑ


 
Πως να τουρκέψεις το Ναό
βρε βάρβαρε Αττίλα;
Ρώτησες κι αποφάσισες
Σ’ακούμε τώρα μίλα!!!
Γι’αυτό σου το κακούργημα
την τόση προδοσία
Κάθε τζαμί στον τόπο μας
να γίνει Εκκλησία!
Σκέφτηκες πως στα χώματα
που έχεις κατακτήσει
θα μπούνε τα τουρκάκια σου
και η Τουρκιά θα σβήσει;

Σε επιχειρησιακή ετοιμότητα οι τουρκικοί S-400 - Δοκιμάστηκαν κατά F-16 της ΤΗΚ


Το εστειλε ο Γιώργος Επιτήδειος
          

 Η Τουρκία έθεσε σε επιχειρησιακή ετοιμότητα μερικές από τις Πυροβολαρχίες των S-400 και συγκεκριμένα αυτές που βρίσκονται στην βάση Μουρτάντ, πλησίον της Άγκυρας κι έχουν το ρόλο να προστατεύσουν την πρωτεύουσα αλλά και τον ίδιο τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
          Έγιναν δοκιμές, με εικονικές εκτοξεύσεις πυραύλων εναντίον μαχητικών F-16 Viper και F-4 Phantom II της ΤΗΚτα οποία καταρρίφθηκαν όλα, δείχνοντας και τον κίνδυνο που υπάρχει για την Πολεμική Αεροπορία σε περίπτωση που τοποθετηθούν Πυροβολαρχίες S-400 στα τουρκικά  παράλια του Αιγαίου.

Πώς και γιατί έγινε άγιος ο Παΐσιος


https://thessbomb.blogspot.com
    

Ο Άγιος Παΐσιος τιμάται κάθε χρόνο στις 12 Ιουλίου, μέρα κατ΄την οποία πλήθος πιστών συρρέει στη Μονή Αγίου Ιωάννη Θεολόγου στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης, όπου βρίσκεται ο τάφος του Αγίου – πλέον – Παΐσιου του Αθωνίτη.
    Για όσους τον συνάντησαν από κοντά, ήταν φανερό το χάρισμα της προόρασης και της διόρασης: λένε, ότι είχε την αναμφισβητητη δύναμη, να αντιλαμβάνεται το πρόβλημα του ανθρώπου που ήταν απέναντι του, πριν ακούσει έστω και μια λέξη. Με προσευχή και πνευματική καθοδήγηση, του έδινε λύση, φώτιση και δύναμη όπως αναφέρει το 
dogma.gr.