Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020

Η τουρκοποίηση της ελληνικής κυριαρχίας! Αποκαλυπτικός χάρτης

Της Κύρας Αδάμ

Κ. Μητσοτάκης και Τ. Ερντογάν, ο καθείς με τον τρόπο του καλούν σε διμερή διάλογο για την επίλυση της κρίσης. Την ίδια εκκωφαντική προτροπή σε διμερή διάλογο απευθύνει και ο διεθνής παράγων, ( ΗΠΑ,Μέρκελ, ΕΕ κα).
Ο διμερής διάλογος Ελλάδας /Τουρκίας, που είναι προ των πυλών, είναι με τα σημερινά δεδομένα σε βάρος της χώρας και οδηγεί σε τουρκοποίηση ελληνικής κυριαρχίας.
Τα δεδομένα είναι τα εξής:

« Θα κάνουμε ό τι χρειάζεται »
του Ναύαρχου Μ.Παναγιωτόπουλου
    Η γραμμή Μητσοτάκη, που λέει ότι "οι τούρκοι πόντισαν καλώδια με το ερευνητικό τους, αλλά… δεν κάνουν έρευνες", μου θύμισε ένα ανέκδοτο που είπε πρόσφατα ο αξιότιμος καθηγητής του ΕΚΠΑ, κος Ι. Μάζης:
    Ο σύζυγος προσλαμβάνει ντεντέκτιβ για να επιβεβαιώσει αν τον απατά η γυναίκα του. Ο ντεντέκτιβ του αναφέρει ότι γυναίκα και εραστής βγήκαν ραντεβού, πήγαν σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής, έβγαλαν τα ρούχα τους και έκλεισαν τις κουρτίνες. Και απαντά ο απατημένος σύζυγος, «αυτή η αγωνία θα με φάει, ότι δεν είμαι σίγουρος ότι με απατά αφού δεν είδες την ερωτική πράξη».
   

Βήμα-βήμα το ''στραπατσάρισμα'' της Φ/Γ «KEMAL REIS»


   

 Η Φ/Γ «ΛΗΜΝΟΣ» ασκήθηκε σήμερα με τους Γάλλους
    Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα με το χθεσινό περιστατικό ανάμεσα στις Φρεγάτες «ΛΗΜΝΟΣ» και «KEMAL REIS». 
    Οι Τούρκοι έλαβαν ένα ηχηρό μήνυμα χθες από την Ελλάδα και προσπαθούν σήμερα με Fake News να αντιστρέψουν την κατάσταση. 
    Οι Τούρκοι διέδωσαν την Πέμπτη ψευδή είδηση ότι η φρεγάτα «ΛΗΜΝΟΣ» έπαθε ζημιά και όχι η Τουρκική!
    Υποστήριξαν δε, ψευδώς, ότι η «ΛΗΜΝΟΣ», χτυπημένη από το τουρκικό καράβι, επέστρεψε σε ελληνικό λιμάνι.

Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΜΑΧΗ

Κατά καιρούς έχει δημοσιευτεί ένα απλό, αλλά πολύ δυνατό ποίημα – προσευχή προς τον Θεό, γραμμένο από έναν στρατιώτη λίγο πριν σκοτωθεί στην μάχη. Στα μέχρι τώρα δημοσιεύματα υποστηρίζεται ότι το ποίημα βρέθηκε στην τσέπη ενός Αμερικανού στρατιώτη που σκοτώθηκε στον πόλεμο του Ιράκ.