Σάββατο 22 Αυγούστου 2020

Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ;


Ανοικτή επιστολή προς την ελληνική κυβέρνηση
Οι συνεχείς προκλήσεις των τελευταίων μηνών από την Τουρκία και η αγωνία των συμμάχων μας να ισορροπήσουν ανάμεσα στις δικαιολογημένες διαμαρτυρίες της Ελλάδας και στα συμφέροντα τους ως προς την Τουρκία, οδηγούν εκτός απροόπτου, στην πλέον ανώδυνη γι’ αυτούς κατάληξη, δηλαδή στην υποχρέωση της Ελλάδας να προσέλθει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την χώρα-εκβιαστή. Αυτό έχει ανακοινωθεί να γίνει μετά τις 23 Αυγούστου, και θα εφαρμοστεί αν η Τουρκία δεν δυναμιτίσει την ειλημμένη απόφαση, όπως το συνηθίζει, με επιπρόσθετες προκλητικές ενέργειες, αν εκτιμήσει ότι η στιγμή δεν είναι η κατάλληλη για τους μαξιμαλιστικούς στόχους που από καιρό έχει εμφανίσει στο προσκήνιο.

Όμηροι Βερολίνου και Βρυξελλών στα ελληνοτουρκικά και με “Σύνδρομο της Στοκχόλμης”, ελπίζουμε…στην Μέρκελ


Όμηροι Βερολινού και Βρυξελλών με την ελληνική κυβέρνηση να δείχνει ότι έχει προσβληθεί από το Σύνδρομο της Στοκχόλμης! Αυτό που περιγράφει τις περιπτώσεις ομήρων που έβλεπαν με συμπάθεια τους απαγωγείς τους…
Η ελληνοτουρκική κρίση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και η κορύφωση της αναμένεται ίσως με την εμφάνιση ενός τουρκικού γεωτρύπανου σε περιοχή ελληνικών συμφερόντων. Η ελληνική κυβέρνηση που μήνες τώρα είχε δημιουργήσει προσδοκίες στην κοινή γνώμη για αποφασιστική αντίδραση “αν η Τουρκία ξεπεράσει τις κόκκινες γραμμές μας”, έχει ήδη “καταπιεί” τις βόλτες του ερευνητικού σκάφους Oruc Reis στην ελληνική υφαλοκρηπίδα και παραμένει άγνωστο τι θα πράξει με το γεωτρύπανο.

“Συμβιβαστείτε με την Τουρκία” μας λένε οι Γερμανοί που “φτιάχνουν κλίμα” άτακτης υποχώρησης


Ούτε τα προσχήματα δεν τηρούν οι Γερμανοί.Μέσω των ΜΜΕ καλούν την Ελλάδα να συμβιβαστεί με την Τουρκία!
Η ΤΑΖ δημοσιεύει άρθρο του επί 20 χρόνια ανταποκριτή της στην Τουρκία  Γιούργκεν Γκόντσλιχ, ο οποίος μας εγκαλεί γιατί «έχουμε εμμονή στις υποτιθέμενες νόμιμες θέσεις μας που καλύπτονται από το Δίκαιο της Θάλασσας του ΟΗΕ»!

Ο Γερμανός ανταποκριτής γράφει μάλλον με πολύ λύπη για την …απομονωμένη από την Ευρώπη, Τουρκία, η  “οποία παραπαίει ανάμεσα στη Μόσχα και την Ουάσινγκτον”! Κατηγορεί την Ελλάδα ότι χρησιμοποιεί την κάλυψη της ΕΕ και ειδικά της Γαλλίας για να μην κάνει συμβιβασμούς.

Ευγλωττότερος όποιουδήποτε γραπτού κειμένου ! Ξεπέρασε και τους Σπαρτιάτες.

«ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΣΚΕΤΟ, ΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ, ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ !


Το έστειλε ο Δημοσθενης Λαμπρινάκης
https://odysseiatv.blogspot.com

(...ΣΤΩΝ ΚΟΥΦΩΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ, ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ!)

    Επειδή όπως όλα δείχνουν βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τις Πρέσπες του… Αιγαίου, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και τις Πρέσπες του Τσίπρα.
    Από τον Ιούλιο του 2019 βεβαίως, ο Αλέξης Τσίπρας αποτελεί παρελθόν και πρωθυπουργός είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος μας λένε ότι «επιτηρεί αυστηρά την εφαρμογή της συμφωνίας των Πρεσπών».

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ


Ιωάννης Μ. Ασλανίδης