Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

“Η Σμύρνη μάνα καίγεται”… Μικρασιατική Καταστροφή 1922


Είναι πληγή που δεν κλείνει. Η Μικρασιατική Καταστροφή είναι μια ιστορική στιγμή που μας έχει σημαδέψει… Όσες γενιές κι αν περάσουν η πληγή αυτή μένει ανοιχτή. Όχι με τη λογική ότι “πάλι δικά μας θα ΄ναι”, αλλά με το ερώτημα γιατί αυτό που κάποιοι παρουσίασαν ως το όνειρο μιας “Μεγάλης Ιδέας” κατέληξε σε μια ασύλληπτη καταστροφή. Γνώμες και απόψεις πολλές.Έχουν γραφτεί και ειπωθεί πολλά. Δεν είναι κακό,αρκεί να μη μας διχάζει ακόμη και η ιστορία μας.

Διεθνή ΜΜΕ: «Οι Ελληνικές ΕΔ θα προκαλέσουν μεγάλο πλήγμα στην Τουρκία εάν προκληθούν»    ''Ο Ερντογάν είναι έτοιμος για το χειρότερο σενάριο με την Ελλάδα''
    Προθέσεις τουρκικού “
στρατιωτικού χτυπήματος” διαβλέπουν ξένα ΜΜΕ από τον Ερντογάν, σχετικά με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην Α. Μεσόγειο και την κρίση που έχει προκύψει με την Ελλάδα.

Τίποτα δεν σας ανήκει Τούρκοι βάρβαροι ολετήρες!


Τίποτα δεν σας ανήκει Τούρκοι βάρβαροι ολετήρες!
Επίκαιρη αποκαλυπτική συνοπτική έρευνα – απάντηση.
Επιμέλεια από Αντώνιο Αντωνά.
Και τα εδάφη και οι θάλασσες και οι αιθέρες, που σαν επίδοξοι καταπατητές ολετήρες θέλετε να αλώσετε ….ΕΛΛΗΝΙΚΑ ήταν από γένεσης τους….. Και η Μικρά Ασία και η Κύπρος, που παράνομα κατακτήσατε και καταπατήσατε, δια πυρός και σιδήρου είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΕΣ.
Οι μεγάλοι κλέπται από το μικρόν απάγουσι. Διογένης
Οι μεγάλοι κλέφτες αρπάζουν και τα μικρά.