Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

«Για τα εξοπλισμένα ελληνικά νησιά η μόνη λύση είναι η "στρατιωτική"» όλως τυχαίως μετά τη φωτιά στη Μόρια


pronews
   
 Tην στιγμή που η Μόρια παραδόθηκε στις φλόγες και χιλιάδες παράνομοι μετανάστες, ανάμεσά τους και Τουρκμένοι «πρόσφυγες» η τουρκική φιλοκυβερνητική εφημερίδα Γενί Σαφακ, όλως τυχαίως με άρθρο της αναφέρει πως η στρατιωτική παρέμβαση της Τουρκίας στα ελληνικά νησιά, ως αντίδραση στην στρατικοποίησή τους είναι η μόνη «λύση».
     «Η Τουρκία είναι η πλευρά που νομικά είναι ισχυρή : Για τα εξοπλισθέντα νησιά Η μόνη λύση είναι η "στρατιωτική επιλογή"» είναι ο τίτλος που έχει επιλέξει η εφημερίδα, που αποτελεί τον «εκπρόσωπο Τύπου» του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και παρουσιάζει τις εμπρηστικές απόψεις του Χασάν Οζκάν, στελέχους του Κέντρου Στρατηγικών Ερευνών Ρούμελης-Βαλκανίων, ο οποίος έχει και καταγωγή από την ελληνική Θράκη.

ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (10/9/2020)
    

Έχει κανείς την παραμικρή αμφιβολία, πως η πυρκαγιά στη Μόρια είναι αποτέλεσμα εμπρησμού; Εγώ τουλάχιστον, είμαι βέβαιος για αυτό! Και με βάση αυτό το δεδομένο, πιθανολογώ πως την φωτιά την έβαλαν α) λαθρομετανάστες που μένουν εκεί. β) πράκτορες των τούρκων ισλαμιστών, που ζούν ανάμεσα στους λαθρομετανάστες. γ) ειδικοί πράκτορες του Ερντογάνη που πήγαν στη Λέσβο για αυτό ακριβώς τον λόγο. Σας φαίνεται τίποτα από αυτά παράλογο; Θυμηθείτε εκείνες τις πολύ μεγάλες φωτιές στην Πελοπόνησο, πρίν από λίγα χρόνια, τις οποίες από ό τι ανέφεραν όλες οι σχετικές έρευνες, τις έβαλαν τούρκοι πράκτορες, άσχετα εάν αυτό δεν αποδείχτηκε ή δεν θέλησαν να το αποδείξουν!

Greek-Turkish Rivalry Again Near the Boiling PointSeptember 09, 2020

) 
Almost daily, Greek and Turkish aircraft and ships fight mock battles over disputed oil and gas rights in the eastern Mediterranean.
Since the loss of much of the Christian Balkans to the Ottomans in the 15th century, Greece and what would later become modern Turkey have been rivals, outright enemies and often at war.

Ο Ι Σ Κ Ε Ψ Ε Ι Σ Μ Ο Υ Νο. 56 Ο Ι Σ Κ Ε Ψ Ε Ι Σ Μ Ο Υ Νο. 56

Αγαπητοί μου φίλοι σας γειά σας,
Ο καιρός για τις εκλογές εδώ στην Αμερική όλο και λιγοστεύει και τα γεγονότα τρέχουν και οι διάφορες ανακοινώσεις των υποψηφίων από τα δύο κόμματα είναι συνεχείς…. Τα συνέδρια έχουν τελειώσει με τους υποψήφιους να δέχονται το χρίσμα του αντίστοιχου κόμματος με δηλώσεις που να ξεσηκώνουν τους ψηφοφόρους τους.                                                                                    Τα διάφορα ΜΜΕ άρχισαν να ασχολούνται σχεδόν αποκλειστικά κάθε ημέρα, με διάφορα νέα και με συνεχείς συνεντεύξεις από τους διάφορους «ειδικούς» και από τα δύο κόμματα, και φυσικά οι δημοσκοπήσεις να προβάλουν μια τον ένα και μια τον άλλον υποψήφιο, εξαρτάται από που παίρνουν την χρηματοδότηση τους!.....άντε να βγάλεις άκρη!