Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

Ανακοίνωση καταπέλτης της Παμμακεδονικής ΗΠΑ: Κύριε Πρωθυπουργέ, θα δώστε μάχες για τη Μακεδονία«Επιστολή της Παμμακεδονικής Αμερικής στον Πρόεδρο Τραμπ»

O πρωταγωνιστής της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών Ζόραν Ζάεφ έτυχε θερμής υποδοχής από την Κυβέρνηση στην Αθήνα. Ο άνθρωπος, τον οποίο στελέχη της ΝΔ υποδυόμενοι τους Μακεδονομάχους, κατακεραύνωναν καθόλη την ατιμωτική διαπραγματευση της Κυβερνησης Συριζανελ με τους Σκοπιανούς, τώρα μένουν σιωπηρά.

Ο Πρόεδρος των Σκοπίων, και λέμε Σκοπίων καθώς για εμας τους αληθινούς Μακεδόνες, καμία συμφωνία δεν μπορεί να γίνει σεβαστή και καμία «Βόρεια Μακεδονία» δεν υπάρχει, εξέθεσε τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, με τα όσα είπε στην συνέντευξη του σε Ελληνικό ΜΜΕ.

Λένε ψέμματα και η Αθήνα πρέπει να αλλάξει θέση: Η Κύπρος ζήτησε κυρώσεις και για τη Λευκορωσία, και για την Τουρκία… ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ:

Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ, Hellas Journal

Η κίνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας να μην αποδέχεται να επιβληθούν κυρώσεις μόνο εναντίον της Λευκορωσίας, έδειξε το πραγματικό πρόσωπο της ενωμένης Ευρώπης, η οποία απαιτεί να τιμωρηθεί ο άθλιος Αλεξάντερ Λουκασένκο και όχι ο πανάθλιος Ταγίπ Ερντογάν.

Επίσης, η ίδια ενωμένη Ευρώπη απαίτησε να αποχωρήσουν οι τουρκικές ναυτικές δυνάμεις από την περιοχή του Καστελόριζου αλλά όχι από την κυπριακή ΑΟΖ. Απαράδεκτες και ελεεινές αποφάσεις, χωρίς καμία αμφιβολία…

Η Ευρωπαϊκή Ένωση αποδεικνύεται ότι δεν είναι τίποτα άλλο από ένα οργανισμό νεοφιλελεύθερων συμφεροντολόγων, ανάμεσα στους οποίους υπάρχουν και εθνικιστές της κακιάς ώρας, που συντάσσονται με τον Ερντογάν.

Ο Ι Σ Κ Ε Ψ Ε Ι Σ Μ Ο Υ Νο. 58
Αγαπητοί μου φίλοι σας χαιρετώ,

Δεν είμαι συνηθισμένος να γράφω τόσο συχνά, όμως αυτές τις ημέρες συμβαίνουν πάρα πολλά ταυτοχρόνως, λες και όλα περίμεναν τον Κορωνοϊό για να εμφανιστούν!... Εκλογές εδώ στην

Αμερική, με διάφορα σκάνδαλα να εμφανίζονται κάθε ημέρα, η αποκορύφωση των απειλών της Τουρκίας εναντίον της Ελλάδος και της Κύπρου, αλλά και η πιθανότητα πολέμου με την Τουρκία

να είναι πολύ πιο κοντά από ότι ποτέ πριν στο παρελθόν, οι διαπραγματεύσεις κλπ. έχω λοιπόν όλες αυτές τις σκέψεις που θα σας τις πω χωρίς πόθο και χωρίς πάθος(ίσως), ακριβώς όπως

τα βλέπω και τα ερμηνεύω, όχι μόνο από εκ μέρους μου, αλλά και από την ομογένεια γενικά…

Πνιγμός η αναξιοκρατία Χρήστος Γιανναράς

Ακόμα και την εμπλοκή σε πόλεμο (τη θυσία της ζωής άγνωστου αριθμού πολιτών και την καταστροφή μικρού ή μεγάλου μέρους της κοινωνικής περιουσίας) την αποφασίζουν οι επαγγελματίες της εξουσίας, όχι η κοινωνία των πολιτών. Αποκλείεται θεσμικά να είναι η δημοκρατία αυτοδιαχειριζόμενη συλλογικότητα. Συνεχίζουμε να αποκαλούμε «δημοκρατία» την πρωθυπουργική θεσμική απολυταρχία (συνεχίζουμε το ξίδι να το λέμε γλυκάδι):

Remarks by President Trump to the 75th Session of the United Nations General Assembly


Issued on: 

    

The White House

PRESIDENT TRUMP: It is my profound honor to address the United Nations General Assembly. 

Seventy-five years after the end of World War II and the founding of the United Nations, we are once again engaged in a great global struggle. We have waged a fierce battle against the invisible enemy — the China virus — which has claimed countless lives in 188 countries.

Οι ΗΠΑ ζητούν να θυσιαστούν τα ελληνικά νησιά στον βωμό του Ερντογάν Σε άρθρο του στο Ποντίκι, ένας από τους πιο αξιόπιστους, σοβαρούς και ενημερωμένους Έλληνες δημοσιογράφους για θέματα εξωτερικής πολιτικής, ο Δημήτρης Μηλάκας, μεταξύ των άλλων ανατριχιαστικών που αναφέρει, υποστηρίζει –επικαλούμενος διπλωματικές πηγές– ότι οι ΗΠΑ απαιτούν να αποστρατιωτικοποιηθούν μερικώς τα ελληνικά νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Ιδιαίτερα ζητούν την απομάκρυνση «αμερικανικής κατασκευής πυραυλικών συστημάτων», όπως αναφέρει το άρθρο, τα οποία πιθανώς είναι πολλαπλοί εκτοξευτές ρουκετών M270 MLRS.

Αν πράγματι ισχύει κάτι τέτοιο τότε βρισκόμαστε ενώπιον μιας πρωτοφανούς εχθρικής πράξης από πλευράς των ΗΠΑ, που ξεπερνά κατά πολύ τη φιλική ουδετερότητα, την οποία παραδοσιακά επιδεικνύουν έναντι της Τουρκίας.

Πως το Αιγαίο μπορεί να μετατραπεί σε παγίδα για το τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό Το τουρκικό υβριδικό πλοίο αμφιβίων επιχειρήσεων-αεροπλανοφόρο Anadolu θέτει νέα δεδομένα στις στρατιωτικές ισορροπίες στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο. Όμως, αν η Ελλάδα ακολουθήσει τις τρέχουσες τάσεις στην τέχνη, την επιστήμη και την τεχνολογία του πολέμου, τότε έχει μια σοβαρή πιθανότητα να μετατρέψει το πανάκριβο αυτό οπλικό σύστημα από απειλή σε αχίλλειο πτέρνα της Τουρκίας.