Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020

ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΦΑΓΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Αυτοί είναι οι μεγαλύτεροι σφαγείς στην ιστορία της ανθρωπότητας. 

Ο Μάο Τσε Τουνγκ θα έλεγε κανείς ότι εξαφάνισε μια ολόκληρη σημερινή πληθυσμιακά Γαλλία.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΙΣΤΟΡΙΑ! Σωτήριος Σοφιανοπουλος: Η Προδοσία της Ελλάδας!

 

Γελοίοι και ανίκανοι αντάμα


                                    Του Νίκου Ιγγλέση• Μέλους ΙΗΑ

 Οι ευρωπαίοι ηγέτες αποδείχτηκαν γελοίοι.• Η Τουρκία εξήλθε αλώβητη και συνεχίζει.• Ελλάδα και Κύπρος έχασαν μια ακόμη μάχη.

Η Σύνοδος Κορυφής (1-2/10/20) απέδειξε, για μια ακόμη φορά, πόσο πολιτικά γελοία είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση. Δεν μπορεί να επιβάλλει, έστω και ανώδυνες, κυρώσεις σε μια τρίτη χώρα, την Τουρκία. Δεν μπορεί να προσφέρει ούτε την ελάχιστη ουσιαστική βοήθεια σε δύο κράτη – μέλη της, την Ελλάδα και την Κύπρο, που υφίστανται, για χρόνια, την τουρκική επιθετικότητα. 

ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΦΙΡ Το κεφίρ αποτελεί ένα δώρο της φύσης με πολλές αρετές για τον ανθρώπινο οργανισμό.

 

Προέρχεται από τις χώρες της Καυκάσου και της μέσης Ανατολή και η φήμη του συνδέεται με την μακροζωία.

Πρόκειται για ένα προϊόν γάλακτος, αγελαδινού, πρόβειου ή κατσικίσιου που έχει υποστεί ζύμωση μετά από την προσθήκη κόκκων κεφίρ για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα 18-24 ωρών. Οι κόκκοι μπορούν να προσδεθούν και σε άλλα ροφήματα όπως το νερό και οι χυμοί φρούτων αλλά με διαφορετική θρεπτική αξία.

Η πατρίδα των Ελλήνων 

Φέτος, γιορτάζουμε τα 2500 χρόνια από τη μάχη των Θερμοπυλών, αλλά κι από τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας (και οι δύο το 480 π.Χ. – η πρώτη αρχές Αυγούστου ή δεύτερη τέλη Σεπτέμβρη…)
.....
Στην Τραγωδία «Πέρσαι» του Αισχύλου, όταν ο αγγελιοφόρος  μεταφέρει στην πρωτεύουσα της Περσικής Αυτοκρατορίας τα «κακά μαντάτα» της ήττας του περσικού στόλου στη Σαλαμίνα. η μητέρα του Ξέρξη και η σύζυγός του δεν μπορούν να το πιστέψουν και ξεσπάνε σε θρήνους απαρηγόρητες, όταν ο μαντατοφόρος απαγγέλλει τον παιάνα – δηλαδή το πολεμικό άσμα – που κραύγασαν οι Έλληνες όλοι μαζί, όταν εξαπέλυαν την επίθεσή τους κατά του Περσικού στόλου: