Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020

Υποψήφιος για το διάσημο ΒΡΑΒΕΙΟ ΝΟΜΠΕΛ ΦΥΣΙΚΗΣ

 Aγαπητές  και   αγαπητοί συνάδελφοι


       Σήμερα (8 - 10 -2020) Υποψήφιος για το διάσημο ΒΡΑΒΕΙΟ ΝΟΜΠΕΛ ΦΥΣΙΚΗΣ
   ήταν ο δικός μας φοιτητής ΔΗΜΗΤΡΗΣ  ΨΑΛΤΗΣ και όλοι ελπίζαμε ότι θα είχαμε το τρίτο ΝΟΜΠΕΛ
   στη χώρα μας μετά τα δύο ΝΟΜΠΕΛ του ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΕΦΕΡΗ (1963) και του ΟΔΥΣΣΕΑ  ΕΛΥΤΗ (1979),
   για την  " φωτογράφιση " Μαύρης Τρύπας για  πρώτη φορά.
   Ο Δημήτρης Ψάλτης, γεννημένος το 1970 στις Σέρρες, υπήρξε φοιτητής μας στο Τμήμα Φυσικής του ΑΠΘ.
   Από το πρώτο εξάμηνο που τον είχα φοιτητή στην "ΑΝΆΛΥΣΗ Ι" έδειξε πόσο  χαρισματικό μυαλό είναι
   στα Μαθηματικά, ώστε ανέλαβε και παρουσίασε στους  συμφοιτητές του μαζί με την επίσης πολυβραβευμένη

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥΙδρυτική Διακήρυξη

Η Συμφωνία των Πρεσπών αποτελεί τη μεγαλύτερη εθνική παραχώρηση από γενέσεως του ελλαδικού κράτους. Με αυτή τη συμφωνία παραδόθηκε ο όρος «Μακεδονία» σε μη Έλληνες (στους σλαβικής καταγωγής Σκοπιανούς) και επίσης δόθηκε η δυνατότητα αυτοί να αποκαλούνται Μακεδόνες και η γλώσσα τους μακεδονική. Αυτό, οι Σκοπιανοί δεν θα μπορούσαν να το πετύχουν με κανέναν άλλον τρόπο παρά μόνον εάν τους το παραχωρούσαμε οι Έλληνες, επειδή εμείς είμαστε οι ιδιοκτήτες της Μακεδονίας και της ιστορίας της όπως και κάθε άλλης ελληνικής περιοχής.

Φυσικά, ούτε γη Μακεδονίας είναι τα Σκόπια ούτε Μακεδόνες είναι οι Σλάβοι και Αλβανοί κάτοικοι των Σκοπίων ούτε μακεδονική είναι η σλαβική γλώσσα τους.

Η συγκεκριμένη συμφωνία –που υπογράφηκε από Έλληνες πολιτικούς– θέτει τον ελληνισμό σε κίνδυνο με ανυπολόγιστες συνέπειες. Βεβαίως και σε άλλα θέματα το ελλαδικό κράτος έχει εκθέσει σε κίνδυνο το έθνος μας με τους χειρισμούς του, όπως με τη συνεχή υποχωρητικότητά του στις προκλήσεις των Τούρκων, με την εγκατάλειψη των Βορειοηπειρωτών, με την αδιαφορία που δείχνει για τον κυπριακό ελληνισμό, με το να δείχνει ανοχή στην παράνομη μετανάστευση (στη συντριπτική πλειονότητα ισλαμιστών) κ.λπ.

Και όμως, κάτι κινείται…

 ΠΑΝΟΥ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗ*

 Τώρα που αποδείχθηκε περίτρανα ότι πράγματι μας έχουν ψεκάσει και ότι ο ιός δεν υπάρχει ή ίσως να υπάρχει μόνο στα εργαστήρια του Bill Gates που τον κατασκεύασε για να μας καταστρέψει, ήρθε πάλι η καρδιά μας στη θέση της.

 
Η ηλιθιότητα των ανθρώπων είναι ανίκητη, στην δε πατρίδα μας είναι παγκόσμιας εμβέλειας και αναγνώρισης.
 
Αφού δεν αρρώστησε κανένας συγγενής ή γνωστός, άρα δεν υπάρχει κορωνοϊός. Πόση εξυπνάδα χρειάζεται για να το καταλάβουμε αυτό; Προφανώς έτσι είναι μιας και εμένα κανένας συγγενής ή φίλος μου δεν έχει αρρωστήσει από σύφιλη, ούτε από καρκίνο ή καρδιοπάθεια. Αρα καμιά από αυτές τις αρρώστιες δεν υπάρχει!

Περί την Δίκη... ΜΕ ΤΗ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥ

Σήμερα βασιλεύει η Δημοκρατία της υποκρισίας και του φαρισαϊσμού.

Όλα τα κόμματα του Κοινουβουλίου υπερθεμάτισαν υποκριτικά για την καταδίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Το ΚΚΕ το οποίο είναι φαστικό κόκκινο κόμμα, το αφοσιωμένο ψυχή τε και σώματι πάλαι ποτέ στον μέγα δημοκράτη και πατερούλη Στάλιν και στη μητέρα Σοβιετική Ένωση, έχει δηλώσει ευθαρσώς ότι είναι κατά της κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας, ενώ αν θα αναλάβη την εξουσία θα εφρμόσει σχέδιο Στάλιν.