Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2020

ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ WI-FI ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ; Νέα έρευνα που δημοσιεύθηκε πρόσφατα στο επιστημονικό περιοδικό Journal of Microscopy and Ultrastructure, μας επισημαίνει πόσο επικίνδυνες είναι οι συσκευές που εκπέμπουν ηλεκτρομαγνητικά πεδία ραδιοσυχνοτήτων για τα παιδιά μας!

 

Έρευνα που πραγματοποιήθηκε με τίτλο «Γιατί τα παιδιά απορροφούν περισσότερη ακτινοβολία μικροκυμάτων από τους ενήλικες» και δημοσιεύτηκε στη Mail Online, ραδιόφωνα, τηλεοράσεις, φούρνοι μικροκυμάτων, κινητά τηλέφωνα και συσκευές Wi-Fi είναι συσκευές επικίνδυνες για τα παιδιά.

Όπως έδειξε η έρευνα, τα παιδιά απορροφούν μεγαλύτερη ποσότητα ακτινοβολίας μικροκυμάτων από τους ενήλικες, ενώ τα έμβρυα είναι ακόμα πιο ευάλωτα από τα παιδιά. Σύμφωνα με τους επιστήμονες, τα κρανία των παιδιών είναι λεπτότερα και για αυτό απορροφούν περισσότερο την ακτινοβολία και την «αποθηκεύουν» στον εγκεφαλικό ιστό.

«Απορρίπτουμε την ιδεολογία της παγκοσμιοποίησης» Donald Trump | Άκουσες άλλον ηγέτη να το λέει;

 

ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ. ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΟΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΦΩΡΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΗΡΑΜΕΝΟ Από τις Διδαχές του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, όπως τις διασώζει ο αείμνηστος Μητροπολίτης Φλωρίνης Αυγουστίνος:

 

Επήγεν ο Κύριος εις την κόλασιν και έβγαλε τον Αδάμ, την Εύαν και το γένος του. Ανέστη την τρίτην ημέραν. Εφάνη δώδεκα φοράς εις τους Αποστόλους του. Έγινε χαρά εις τον ουρανόν, χαρά εις την γην και εις όλον τον κόσμον. Φαρμάκι και σπαθί δίστομον εις την καρδίαν των Εβραίων και μάλιστα του διαβόλου. Δια τούτο και οι Εβραίοι δεν κατακαίονται άλλην ημέραν τόσον, ωσάν την Κυριακήν, όπου ακούουν τον παπά μας να λέγει :

Τα σημερινά σχολικά βιβλία ούτε για φυσέκια δεν αξίζουν…

 

30 Ιουνίου 1999. Στην Νέα Υόρκη συναντιέται ο ΓΑΠ με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Ισμαήλ Τζέμ. Πρωθυπουργός ο σπιθαμιαίος Σημίτης. Ο ΓΑΠ δηλώνει ότι η μωαμεθανική μειονότητα της Θράκης έχει το δικαίωμα να αυτοαποκαλείται τουρκική. Ο τύπος της Τουρκίας πανηγυρίζει και με πηχυαίους τίτλους, τον εγκωμιάζει. «BravoGiorgos». 12 Ιουνίου 2018, στις Πρέσπες, υπογράφεται η προδοσία της Μακεδονίας, από τον Κοτζιά και υπό το ευφρόσυνο μειδίαμα του αγραβάτωτου προϊσταμένου του. Την επαύριον ο σκοπιανός τύπος επιδίδεται σε ουρανομήκεις ζητωκραυγές. «Bravo Alexis». Προσφάτως ο Ζάεφ, κατά την επίσκεψή του στην Ελλάδα, έπλεξε το εγκώμιο και δήλωσε «πολύ ευχαριστημένος» με τον Μητσοτάκη, διότι «έδωσε μάχες για την Βόρεια Μακεδονία». «Bravo Kyriakos». 

“Οι ΗΠΑ πρέπει να πάψουν να προσποιούνται ότι η Τουρκία είναι χώρα σύμμαχος” “Οι ΗΠΑ πρέπει να καταλάβουν ότι η Τουρκία δεν μπορεί να θεωρείται πλέον αξιόπιστη σύμμαχος”. Η άποψη αυτή ακούγεται όλο και συχνότερα ως αντίβαρο στη γνωστή θέση για το πόσο “χρήσιμη και σημαντική είναι η Τουρκία”.

Ο Doug Bandow, αναλυτής στο think tank Cato Institute, στην Ουάσινγκτον σε άρθρο του επισημαίνει ότι το καθεστώς Ερντογάν έχει θυσιάσει «το κράτος δικαίου, τις ατομικές ελευθερίες και τις δημοκρατικές διαδικασίες» για την ενίσχυση της εξουσίας του .

Το Barbaros στην κυπριακή ΑΟΖ για έρευνες και στην Αθήνα περιμένουν τις “διερευνητικές”! Επικοινωνία του Γάλλου ΥΠΕΞ με Κύπρο Η Τουρκία εξακολουθεί να αλωνίζει στην κυπριακή ΑΟΖ, περιφρονώντας τους πάντες και τα πάντα, ένα 24ωρο μετά από το άνοιγμα στα Βαρώσια και την ακατανόητη συνάντηση Δένδια-Τσαβούσογλου. Η Αθήνα αναμένει …κλήση από την Άγκυρα για την έναρξη των διερευνητικών συνομιλιών και το Barbaros, αρχίζει έρευνες που θα ολοκληρωθούν στις 9 Νοεμβρίου, στα οικόπεδα 6 και 7 της κυπριακής ΑΟΖ!

Στη Λευκωσία παρακολουθούν τις εξελίξεις έχοντας καταλάβει προφανώς ότι στήριξη από την Ελλάδα δεν θα ΄ρθει.

MΕΓΙΣΤΗ = ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ = ΑΙΓΑΙΟ = ΕΛΛΑΔΑ = ΕΥΡΩΠΗ !Ένα πανέμορφο νησί ΜΑΣ, που το κατοικούν περήφανοι και ατρόμητοι ΑΚΡΙΤΕΣ μας 

ΟΣΟ  ΥΠΑΡΧΟΥΝ   ΕΛΛΗΝΕΣ . . . Η  ΕΛΛΑΔΑ  ΜΑΣ  ΘΑ  ΖΕΙ  !!

 

Το ελληνικό νησί με την απερίγραπτη ομορφιά που δεν έχει ούτε... παραλίες αλλά ούτε και αυτοκίνητα!

Θα σας κλέψει την καρδιά!

Ένα νησί.. τέρμα Θεού! Βρίσκεται τόσο μακριά που ακόμα και ο χάρτης της Ελλάδας το έχει ως προσθήκη. Αλλά είναι τόσο όμορφο που αξίζει να ταξιδέψεις για να το δεις από κοντά, όπως και το ελληνικό νησί που έχει ζεστά νερά όλο τον χρόνο.