Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020

Τα σημερινά σχολικά βιβλία ούτε για φυσέκια δεν αξίζουν…

 

30 Ιουνίου 1999. Στην Νέα Υόρκη συναντιέται ο ΓΑΠ με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Ισμαήλ Τζέμ. Πρωθυπουργός ο σπιθαμιαίος Σημίτης. Ο ΓΑΠ δηλώνει ότι η μωαμεθανική μειονότητα της Θράκης έχει το δικαίωμα να αυτοαποκαλείται τουρκική. Ο τύπος της Τουρκίας πανηγυρίζει και με πηχυαίους τίτλους, τον εγκωμιάζει. «BravoGiorgos». 12 Ιουνίου 2018, στις Πρέσπες, υπογράφεται η προδοσία της Μακεδονίας, από τον Κοτζιά και υπό το ευφρόσυνο μειδίαμα του αγραβάτωτου προϊσταμένου του. Την επαύριον ο σκοπιανός τύπος επιδίδεται σε ουρανομήκεις ζητωκραυγές. «Bravo Alexis». Προσφάτως ο Ζάεφ, κατά την επίσκεψή του στην Ελλάδα, έπλεξε το εγκώμιο και δήλωσε «πολύ ευχαριστημένος» με τον Μητσοτάκη, διότι «έδωσε μάχες για την Βόρεια Μακεδονία». «Bravo Kyriakos». 

“Οι ΗΠΑ πρέπει να πάψουν να προσποιούνται ότι η Τουρκία είναι χώρα σύμμαχος” “Οι ΗΠΑ πρέπει να καταλάβουν ότι η Τουρκία δεν μπορεί να θεωρείται πλέον αξιόπιστη σύμμαχος”. Η άποψη αυτή ακούγεται όλο και συχνότερα ως αντίβαρο στη γνωστή θέση για το πόσο “χρήσιμη και σημαντική είναι η Τουρκία”.

Ο Doug Bandow, αναλυτής στο think tank Cato Institute, στην Ουάσινγκτον σε άρθρο του επισημαίνει ότι το καθεστώς Ερντογάν έχει θυσιάσει «το κράτος δικαίου, τις ατομικές ελευθερίες και τις δημοκρατικές διαδικασίες» για την ενίσχυση της εξουσίας του .

Το Barbaros στην κυπριακή ΑΟΖ για έρευνες και στην Αθήνα περιμένουν τις “διερευνητικές”! Επικοινωνία του Γάλλου ΥΠΕΞ με Κύπρο Η Τουρκία εξακολουθεί να αλωνίζει στην κυπριακή ΑΟΖ, περιφρονώντας τους πάντες και τα πάντα, ένα 24ωρο μετά από το άνοιγμα στα Βαρώσια και την ακατανόητη συνάντηση Δένδια-Τσαβούσογλου. Η Αθήνα αναμένει …κλήση από την Άγκυρα για την έναρξη των διερευνητικών συνομιλιών και το Barbaros, αρχίζει έρευνες που θα ολοκληρωθούν στις 9 Νοεμβρίου, στα οικόπεδα 6 και 7 της κυπριακής ΑΟΖ!

Στη Λευκωσία παρακολουθούν τις εξελίξεις έχοντας καταλάβει προφανώς ότι στήριξη από την Ελλάδα δεν θα ΄ρθει.

MΕΓΙΣΤΗ = ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ = ΑΙΓΑΙΟ = ΕΛΛΑΔΑ = ΕΥΡΩΠΗ !Ένα πανέμορφο νησί ΜΑΣ, που το κατοικούν περήφανοι και ατρόμητοι ΑΚΡΙΤΕΣ μας 

ΟΣΟ  ΥΠΑΡΧΟΥΝ   ΕΛΛΗΝΕΣ . . . Η  ΕΛΛΑΔΑ  ΜΑΣ  ΘΑ  ΖΕΙ  !!

 

Το ελληνικό νησί με την απερίγραπτη ομορφιά που δεν έχει ούτε... παραλίες αλλά ούτε και αυτοκίνητα!

Θα σας κλέψει την καρδιά!

Ένα νησί.. τέρμα Θεού! Βρίσκεται τόσο μακριά που ακόμα και ο χάρτης της Ελλάδας το έχει ως προσθήκη. Αλλά είναι τόσο όμορφο που αξίζει να ταξιδέψεις για να το δεις από κοντά, όπως και το ελληνικό νησί που έχει ζεστά νερά όλο τον χρόνο.