Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020

Ο Μακεδονομάχος Τέλλος Άγρας.

 

Ιδρυτική Διακήρυξη Ελληνισμού

    Κύριε Αμπατζόγλου,

 Παρακαλώ δεχθείτε τα συγχαρητήρια της Ομάδος 21 Μακεδονίας-Θράκης για την απόφασή σας να προβήτε στην ίδρυση της Επιτροπής Ελληνισμού και τη δημοσίευση της ιδρυτικής διακηρύξεως. Ευχόμενοι ευόδωση των προσπαθειών σας, δηλώνουμε ότι θα μας βρείτε συμπαραστάτες στον ευγενή σας αγώνα προς υλοποίηση των στόχων σας, επί αγαθώ της Πατρίδος και
του Έθνους.

          Μετά εξαιρέτου τιμής

           Για την Ο/21 Μακεδονίας- Θράκης

 Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου
                                       
            Αθανάσιος Καραντζίκος

200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821


ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ ΤΟΥ ΑΤΤΙΛΑ ΜΑΡΤΥΡΕΙ

  Άγνωστα στοιχεία από τον καιρό του Αττίλα

 

H μαρτυρία ενός στρατιώτη της EΛΔYK, που αιχμαλωτίστηκε στις 3 Σεπτεμβρίου του 1975 και έζησε σε πλήρη απομόνωση στα… χέρια του «Aττίλα» στην κατεχόμενη Λευκωσία. Εμεινε αιχμάλωτος στα μπουντρούμια του Αττίλα στην κατεχόμενη Λευκωσία για 14 μήνες και 22 μέρες. Κανείς -ούτε συγγενείς, ούτε οι στρατιώτες στην ΕΛΔΥΚ- δεν ήξερε πού βρισκόταν. Αν δεν είχε καταφέρει να αποδράσει, ο Λάμπρος Πλίτσης μπορεί να ήταν μία ακόμη ιστορία αγνοουμένου της κυπριακής τραγωδίας το 1974.
Σήμερα, 45 χρόνια μετά, ζει μόνιμα στη Λάρισα… ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΓΝΟΗΜΕΝΟΣ….

ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ WI-FI ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ; Νέα έρευνα που δημοσιεύθηκε πρόσφατα στο επιστημονικό περιοδικό Journal of Microscopy and Ultrastructure, μας επισημαίνει πόσο επικίνδυνες είναι οι συσκευές που εκπέμπουν ηλεκτρομαγνητικά πεδία ραδιοσυχνοτήτων για τα παιδιά μας!

 

Έρευνα που πραγματοποιήθηκε με τίτλο «Γιατί τα παιδιά απορροφούν περισσότερη ακτινοβολία μικροκυμάτων από τους ενήλικες» και δημοσιεύτηκε στη Mail Online, ραδιόφωνα, τηλεοράσεις, φούρνοι μικροκυμάτων, κινητά τηλέφωνα και συσκευές Wi-Fi είναι συσκευές επικίνδυνες για τα παιδιά.

Όπως έδειξε η έρευνα, τα παιδιά απορροφούν μεγαλύτερη ποσότητα ακτινοβολίας μικροκυμάτων από τους ενήλικες, ενώ τα έμβρυα είναι ακόμα πιο ευάλωτα από τα παιδιά. Σύμφωνα με τους επιστήμονες, τα κρανία των παιδιών είναι λεπτότερα και για αυτό απορροφούν περισσότερο την ακτινοβολία και την «αποθηκεύουν» στον εγκεφαλικό ιστό.

«Απορρίπτουμε την ιδεολογία της παγκοσμιοποίησης» Donald Trump | Άκουσες άλλον ηγέτη να το λέει;

 

ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ. ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΟΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΦΩΡΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΗΡΑΜΕΝΟ Από τις Διδαχές του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, όπως τις διασώζει ο αείμνηστος Μητροπολίτης Φλωρίνης Αυγουστίνος:

 

Επήγεν ο Κύριος εις την κόλασιν και έβγαλε τον Αδάμ, την Εύαν και το γένος του. Ανέστη την τρίτην ημέραν. Εφάνη δώδεκα φοράς εις τους Αποστόλους του. Έγινε χαρά εις τον ουρανόν, χαρά εις την γην και εις όλον τον κόσμον. Φαρμάκι και σπαθί δίστομον εις την καρδίαν των Εβραίων και μάλιστα του διαβόλου. Δια τούτο και οι Εβραίοι δεν κατακαίονται άλλην ημέραν τόσον, ωσάν την Κυριακήν, όπου ακούουν τον παπά μας να λέγει :