Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

Άλλο «Ρεαλισμός» – άλλο Υποταγή!

 

Γράφει ο Θανάσης Κ.

Ένας-ένας διανοούμενοι της Αριστεράς (και της Προόδου) – οι περισσότεροι των οποίων ανακάλυψαν τις «αρετές» του ΣΥΡΙΖΑ, όταν άρχισε η κάμψη του ΣΥΡΙΖΑ – βγαίνουν και ζητούν να «λύσουμε τα ελληνοτουρκικά, με μπούσουλα και οδηγό την Συμφωνία των Πρεσπών»…

Μάλιστα!

Δηλαδή να τα δώσουμε όλα, να τελειώνουμε

Αυτό μας λένε!

* Μια πρώτη αντίρρηση θα μπορούσε να είναι ότι, απλούστατα, με τη Συμφωνία των Πρεσπών ΔΕΝ λύσαμε κάποιο «γεωπολιτικό» πρόβλημα.

Με τέτοια ηγεσία και παιδεία νικούν οι λαοί…

 

 Γιορτάζουμε την Εθνική Επέτειο του «ΟΧΙ», τρία γράμματα, μια ελαχιστότατη λέξη που περικλείει μέσα της το μεγαλείο της ελληνικής ιστορίας!! Με τα «ΟΧΙ» ανήλθαμε στις κορυφές της δόξας!! Με τα «ΝΑΙ» και τις προδοσίες των διαχρονικών Νενέκων που κυβερνούν τον τόπο, καταντήσαμε περίγελως της Οικουμένης. Σεργιανίζουν αμέριμνα τα καράβια των Μωχαμετάνων στο Αιγαίο και αναπολούμε τους Κανάρηδες και τους Κουντουριώτηδες που έστελναν τις ναυαρχίδες τους στον πάτο της γαλανόλευκης πατρίδας μας. Οι τρομεροί ναυμάχοι μας δεν γνώριζαν από «επακουμβήσεις» και λοιπές κουτοπονηριές που επινοούν οι τζιτζιφιόγκοι του κατευνασμού, αλλά τίναζαν στον αέρα τις φρεγάτες των θρασύδειλων Τούρκων.

Αξιότιμε Ερντογάν, θέλεις πόλεμο ; Sayın Erdoğan, savaş mı istiyorsun ?