Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

ΓΙΙΑΚΟΜΠ-ΦΙΙΛΙΙΠ ΦΑΛΜΕΡΑΪΕΡ: Η μυστική & σκοτεινή ζωή ενός απατεώνα

 ΣΩΚΡΑΤΗ Β. ΣΙΣΚΟΥ 

 Ιστορικοπολιτική  ΠΡΑΓΜΑΤΕΙΑ 

ΓΙΙΑΚΟΜΠ-ΦΙΙΛΙΙΠ ΦΑΛΜΕΡΑΪΕΡ: Η μυστική & σκοτεινή ζωή ενός απατεώνα  

Τούρκος υποστράτηγος ε.α. σε Τατάρ: Μην ακούς τον Ερντογάν, πληρώνουμε βαρύ τίμημα, μην πληρώσετε και εσείς Ο Τούρκος υποστράτηγος εν αποστρατεία, Πεκέρ Γκιουνάλ, απέστειλε ανοικτή επιστολή προς τον αχυράνθρωπο του Ταγίπ Ερντογάν, Ερσίν Τατάρ.

Τον καλεί να μην αποδεχθεί την πρόταση του Τούρκου Προέδρου να κτίσει ένα νέο κτήριο και να το βαφτίσει «προεδρικό μέγαρο».

Το θέμα έχουν πρωτοσέλιδα σήμερα οι εφημερίδες Μανσέτ και Αβρούπα.

ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ


«…. Ο Ι Σ Κ Ε Ψ Ε Ι Σ Μ Ο Υ # 57 16 Σεπτεμβρίου, 2020


 

Αγαπητοί μου φίλοι ,

Σας γράφω πάλι κάπως σύντομα, γιατί εδώ γίνονται τόσα πολλά κάθε ημέρα, αλλά και.....βγαίνουν έξω  στην  φόρα ακόμα περισσότερα.....Σήμερα, μάθαμε επι τέλους, γιατί ο Τράμπ έχει αδυναμία στον Ερντογάν!  Όπως εκμυστηριεύθηκε στον δημοσιογράφο Bob Woodward, του έχει αδυναμία γιατί είναι σκληρός, αυταρχικός, απαιτητικός, απρόβλεπτος και δικτάτορας!....όλο και κάτι καινούργιο!...                   

Eχθές, ο διακεκριμένος δημοσιογράφος Φαρρίτ Ζαχαρία (Fareet Zacharia) από το CNN, στην εβδομαδιαία εκπομπή του ανέπτυξε ένα σενάριο για τις επερχόμενες εκλογές που ήταν φοβερό και εφιαλτικό μόνο να το σκέπτεται  κανείς!

Ο Φαλμεράιερ και η απάτη της χαμένης(!) φυλής των ΕλλήνωνΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Η θεωρία του Φαλμεράιερ, η τόσο συκοφαντική για την Ελλάδα αλλά και το ιδεολογικό όπλο του εθνομηδενισμού, η οποία οδηγεί σε προβληματισμούς για τα κίνητρα και τους πραγματικούς στόχους της, είναι επιστημονική ή είναι ένα δυσφημιστικό κείμενο πολιτικής προπαγάνδας;

Στη συνημμένη πραγματεία διατυπώνεται μια διαφορετική άποψη, η οποία σκόπιμα έμεινε εκτός συστηματικής έρευνας σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, διότι αποκαλύπτει βρώμικα και σκοτεινά μυστικά του συγγραφέα που έχουν σχέση με τη θεωρία του. Οι αλήθειες που περιέχει και βασίζονται σε έγγραφα αποδεικτικά στοιχεία, αξίζουν ίσως την αντικειμενική αξιολόγησή τους από αναγνώστες οι οποίοι εκτιμούν την τεκμηριωμένη ποιότητα των κειμένων που διαβάζουν.

Ο ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ ΙΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ

 

ΕΣΤΙΑ, 23.11.2020      Της Μαρίας Νεγρεπόντη-Δελιβάνη          

=============================================================

Η «Εστία» της 18ης Νοεμβρίου,  έφερε στο φως εδάφια από τα απομνημονεύματα του Ομπάμα, με   ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, για το πώς καταστράφηκε η χώρα μας. Πρόκειται για τις μεθοδεύσεις Γερμανίας και Γαλλίας, με την  στενή συνεργασία και συναίνεση όλων των  μνημονιακών μας  κυβερνήσεων, οι οποίες και  υπέγραψαν   τα εγκληματικού περιεχομένου μνημόνια. Χάρη σε αυτά σώθηκαν οι   γερμανό-γαλλικές τράπεζες, με αντίτιμο την εξαθλίωση και το ξεπούλημα της Ελλάδας.   Τα απομνημονεύματα Ομπάμα αναφέρονται, ακόμη:

*Στην εσκεμμένη αργοπορία του  PSI (αναδιάρθρωση του χρέους) που κατέληξε στο γνωστό φιάσκο της καταστροφής ελληνικών ταμείων (παρότι εμφανίστηκε ως θρίαμβος από την τότε κυβέρνησή μας).