Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ


3 Δεκεμβρίου 1944 οι τρισάθλιοι κομμουνιστές ξεκινούν τη δολοφονία της Ελλάδος, που αντί να κάτσει στο τραπέζι των Νικητών, βρέθηκε μαχαιρωμένη πισώπλατα!  

 

Η συμμετοχή της ΣΣΕ στα «Δεκεμβριανά» 

Επειδή ζούμε περίοδο διαφόρων τεχνητών......"επετείων"..... 

Το 1976 και μετά , νεαροί Ευέλπιδες τότε, ουδέποτε μας μίλησαν τουλάχιστον επισήμως για την παρακάτω άγνωστη και κρυμμένη σελίδα της Ιστορίας της Σχολής μας , μέσα στα πλαίσια της ηλίθιας λήθης,που ετσιθελικά επέβαλαν οι νομιμοποιημένοι εγκληματίες κατσαπλιάδες ως δημοκρατικοί εταίροι πλέον....και ενοχικά δέχτηκαν για λόγους που εκείνοι γνώριζαν ... οι τότε κυβερνώντες 

MΕΓΙΣΤΗ = ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ = ΑΙΓΑΙΟ = ΕΛΛΑΔΑ = ΕΥΡΩΠΗ ! !

Ένα πανέμορφο νησί ΜΑΣ, που το κατοικούν περήφανοι και ατρόμητοι ΑΚΡΙΤΕΣ μας
ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ . . . Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΖΕΙ !!


Το ελληνικό νησί με την απερίγραπτη ομορφιά που δεν έχει ούτε... παραλίες αλλά ούτε και αυτοκίνητα!

Θα σας κλέψει την καρδιά !

ΑΡΘΡΑ Σ. ΣΙΣΚΟΥ
 Όσοι αναγνώστες έχουν διαβάσει κάποια άρθρα ή βιβλία μου, θα έχουν ήδη διαπιστώσει ότι, σε όλα τα κείμενα και κυρίως σε αυτά που λόγω του ταυτόσημου εννοιολογικού τους περιεχομένου αποτελούν πραγματείες και εντάσσονται σε μια «τριλογία προφητειών», δεν προβάλλονται ούτε σκοτεινές θεωρίες συνομωσίας αλλά ούτε και ενοράσεις θεόπνευστων προφητειών. Τα πάντα βασίζονται σε γραπτά τεκμηριωμένα στοιχεία, στην κάπως παραλλαγμένη και προσαρμοσμένη στα γεγονότα ρεαλιστική θεωρία των «αυτοεκπληρούμενων προφητειών» του Ρόμπερτ Μέρτον. Οι αναγνώστες έχουν έτσι την ευχέρεια, προσφεύγοντας στις ίδιες ή παραπλήσιες πηγές, να συμπληρώσουν τις γνώσεις τους ή να ελέγξουν την αντικειμενικότητα των κειμένων που διαβάζουν.

Σύμφωνα με αυτή τη θεωρία, τα σημερινά εν εξελίξει γεγονότα δίνουν τη δυνατότητα προβλέψεων (προφητειών), είτε με τις επερχόμενες πολιτιστικές και οικονομικές μεταλλάξεις στις οργανωτικές δομές των κρατών, είτε με την προπαγάνδα για την επιτυχία των γεωστρατηγικών στόχων των Μεγάλων Δυνάμεων. Με τον τρόπο αυτό είναι δυνατόν να επαληθευθεί μια φανταστική και ίσως γελοία πρόβλεψη/προφητεία για μελλοντικές εξελίξεις.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ


ΙΡΑΝ

 

Αρχιεπίσκοπος Μοσούλης: Η Τουρκία

1.       Δολοφονία Ιρανού επιστήμονα: Δε θα λάβει δράση το ΣΑ του ΟΗΕ

https://www.circogreco.gr/2020/12/02/dolofonia-iranou-epistimona-de-tha-l/

2.       Ισραηλινό αυτόματο τηλεχειριζόμενο όπλο ίσως χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία Ιρανού επιστήμονα

https://sputniknews.gr/kosmos/202012039030590-israilino-automato-tileheirizomeno-oplo-isos-hrisimopoiithike-sti-dolofonia-iranou-epistimona/

Ψεύτικες ειδήσεις στο ελληνικό Διαδίκτυο με στόχο την Ελλάδα: Για χιλιοστή φορά “τα βρήκαν” Ισραήλ και Τουρκία!

 


 Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ, Hellas Journal

Το τελευταίο διάστημα η παραπληροφόρηση και τα “Fake News” στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης έχουν φτάσει στο ζενίθ. Η αλήθεια είναι ότι ακόμα και αν δεν είναι έμπειρος ο αναγνώστης, τα «πιάνει» στον αέρα. Είναι τόσο εξόφθαλμα τα ψέματα, που έχουν στόχο την ίδια την Ελλάδα, αρκετές φορές και την Κύπρο.

Έχω καταλήξει πάντως σε ένα συμπέρασμα: ότι όλο «τούτο το πράγμα», όπως έλεγε ένας από τους σοφούς διευθυντές του παλιού Έθνους όταν ήθελε να περιγράψει τότε τις ψεύτικες ειδήσεις, κατευθύνεται από συγκεκριμένες δυνάμεις. Διότι στην πλειοψηφία τους τα “fake News” έχουν σχέση με την Αμερική και κάποιες φορές με το Ισραήλ.