Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020

Ερντογάν προς ΕΕ: “Δεν θα χρησιμοποιήσετε Ελλάδα και Κύπρο ως πολιορκητικό κριό εναντίον της Τουρκίας”Λίγα 24ωρα πριν από τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ, ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν…δίνει γραμμή στους Ευρωπαίους ηγέτες!

Μιλώντας σε συνέδριο για την ανατολική Μεσόγειο ο Ερντογάν τους κάλεσε “να βγουν από την κατάσταση τύφλωσης στην οποία βρίσκονται” . Συνεχίζοντας είπε, ότι η Τουρκία δεν πρόκειται να υποκύψει και τους κάλεσε να πάψουν “να χρησιμοποιούν την Ελλάδα και την Κύπρο ως πολιορκητικό κριό έναντι της Τουρκίας”.

Ας το επαναλάβουμε: Πάνε σε διάλογο για να δώσουν την Κύπρο στους Τούρκους… Πως εκβιάζουν την Αθήνα…

 


Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ, Hellas Journal

Δικαιολογημένα μας προβληματίζει αυτό το πρωτόγνωρο πάθος του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, του προέδρου του (δεξιού) Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ) και του γενικού γραμματέα του ροζ «κομμουνιστικού» κόμματος της Κύπρου, του ΑΚΕΛ, για τις συνομιλίες, που υποτίθεται θα οδηγήσουν σε «δίκαιη λύση» του Κυπριακού.

Και ενώ γνωρίζουν αυτοί οι κύριοι πως η λύση που προωθείται από τους ανθέλληνες Βρετανούς και τον Αντόνιο Γκουτέρες είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της Τουρκίας.

Ο κ. Νίκος Αναστασιάδης, ο κ. Αβέρωφ Νεοφύτου και ο κ. Άνδρος Κυπριανού, είναι οι πιο βασικοί εκπρόσωποι του κυπριακού κατεστημένου. Είναι η εικόνα και η ομοίωση αυτού του κατεστημένου.

Ο Ι Σ Κ Ε Ψ Ε Ι Σ Μ Ο Υ Νο. 65 1 Δεκεμβρίου, 2020 

 

Αγαπητοί μου φίλοι σας χαιρετώ,

Όπως γνωρίζουμε η νέα κυβέρνηση των Τουρκοκυπρίων στα κατεχόμενα, υποστηρίζεται από την Τουρκία με την οποία συνεργάζεται και υπάρχουν εικασίες ότι μπορεί και να συγχωνευτούν

με την Τουρκία ως ένα κράτος!. Σας στέλνω ένα απόσπασμα από τις σκέψεις μου που έγραψα πριν δύο χρόνια!…..εσείς θα κρίνετε εάν οι σκέψεις μου ήταν προς την σωστή κατεύθυνση!

Μπορεί ο τρόπος να ήταν διαφορετικός, αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο, δυστυχώς!