Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020

Τάσσος Παπαδόπουλος!!!!

Σαν σήμερα 12 Δεκεμβρίου 2008, άφησε τα εγκόσμια τον μάταιο τούτο κόσμο, ο διατελέσας Πρόεδρος της Κύπρου, Τάσσος Παπαδόπουλος. Αλλά άφησε πίσω του γερό αποτύπωμα Ηγέτη.Ένας Ευπατρίδης Πολιτικός, Εθνικός Ηγέτης, σπάνιο κράμα και είδος για την εποχή μας.
Μνημόσυνο τιμής και παράδειγμα προς μίμηση. Η Ιστορία τον ετοίμαζε χρόνια, αφανή και αθόρυβο για Μια Μεγάλη Στιγμή και για κάποιες Ιστορικές αποφάσεις.

Η Τουρκία καλεί το Ισραήλ να οριοθετήσουν θαλάσσιες ζώνες! “Μελέτη” και χάρτης με τη Ρόδο “κομμένη” στα δύο

 Το να περιμένουμε να περάσει ο χρόνος μέχρι τις 25 Μαρτίου 2021 και την επόμενη Σύνοδο Κορυφής των “ηγετών” της ΕΕ, είναι ότι πιο επικίνδυνο έχουμε να κάνουμε. Ή θα σοβαρευτούμε και θα αναλάβουμε πρωτοβουλίες που θα σοκάρουν τις Βρυξέλλες και την Ουάσινγκτον ή θα παρακολουθούμε μέρα με τη μέρα την Τουρκία να υλοποιεί τα σχέδια της χωρίς να ρίξει ούτε μία ντουφεκιά! Και θα μετράμε…την ταχύτητα της ΕΕ, που προς παρόν “είναι αργή”, όπως κουραστικά επαναλαμβάνουν από την κυβέρνηση τις τελευταίες ημέρες.

ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ Η ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

  


Κάθε ημέρα που περνάει χάνουμε δεκάδες συνανθρώπους μας από τον κορωναϊό, μέλη της οικογένειάς μας, συγγενείς μας και φίλους, και αναρωτιόμαστε πότε θα έρθει η σειρά μας. Η κυβέρνηση έχει επιβάλλει αυστηρότατα προληπτικά μέτρα· ακολουθώντας αυτά τα μέτρα, οφείλουμε να μείνουμε κλεισμένοι στα σπίτια μας, τα παιδιά υπόκεινται σε πρωτοφανείς συνθήκες ζωής με βέβαιες τις σοβαρές και μακροπρόθεσμες συνέπειες στη ψυχολογία τους, η οικονομία ασφυκτιά, επιχειρήσεις κλείνουν, κόποι ολόκληρης ζωής εξανεμίζονται,  η ανεργία αυξάνεται, όνειρα γκρεμίζονται, και σύντομα το φαγητό θα λείπει από το τραπέζι πολλών οικογενειών. Για ελπίδα μάς προσφέρεται το εμβόλιο που θα γίνει διαθέσιμο σύντομα, χωρίς ειλικρινή όμως πληροφόρηση για το ότι και αύριο ακόμη να το έχουμε, θα χρειαστούν μήνες μέχρι να βελτιωθεί η δραματική μας κατάσταση.

Μπαράζ τουρκικών προκλήσεων με ευθεία αμφισβήτηση κυριαρχίας και θέμα αποστρατιωτικοποίησης νησιών ξανά!

  Καμία έκπληξη βεβαίως για όποιον έχει στοιχειώδη λογική, αλλά όσοι προσπάθησαν να κάνουν το “μαύρο-άσπρο” για τα αποτελέσματα των Βρυξελλών και να παρουσιάσουν ως θετική εξέλιξη το Βατερλό που υπέστη η χώρα, θα πρέπει να ΄χουν κάποια εξήγηση για την “επιστροφή στην πραγματικότητα”! Η οποία δεν είναι άλλη από τη συνέχιση των τουρκικών επιθετικών ενεργειών.

Ο Πολάκης επιβεβαιώνει: Υπάρχει φάρμακο για τον κορονοϊό και δεν το φέρνουν!

  Κεραυνοί του Παύλου Πολάκη  από το βήμα της Βουλής, σχετικά με την συνομωσία σιωπής που υπάρχει για το φάρμακο για τον κορονοϊό. Συνομωσία σιωπής που εκ πρέπει να προβληματίσει όλους, διότι είναι αδιανόητο να πλασάρετε το εμβόλιο ως Μεσσίας, ενώ όλοι ομολογούν ότι δεν είναι πανάκεια, και να αποκρύπτεται το γεγονός ότι υπάρχει φάρμακο με μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας, την ώρα που έχουμε 100 νεκρούς την ημέρα.