Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ ΚΑΙ Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ !


Μετά τον, πριν 100 χρόνια, αχαρακτήριστο Μικρασιατικό πόλεμο ακολούθησε ο τραγικότατος ξεριζωμός, από τον Τούρκο (ΚΕΜΑΛ), του Ελληνικού λαού από την ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ μας (Αιολική γη μας-Ιωνία..) όλης της Ελληνικότατης Μικράς Ασίας μας για αναρίθμητους αιώνες..  

Έτσι το 1922 οι Τούρκοι προσφυγοποίησαν  βάναυσα, ΒΑΡΒΑΡΑ τους εκεί Έλληνες (1.500.000) ενάμισι εκατομμύριο ψυχές  από την πατρογονική ΕΣΤΙΑ τους, την Παραδείσια Αιολική γη, τον Πόντο κλπ. που για να γλυτώσουν τις σφαγές και το κάψιμό τους (Σμύρνη κα.) και ΟΧΙ του επαίσχυντου χαρακτηρισμού «ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΥ»(!) κάποιας άγνωστης αριστερίζουσας κυρίας για την απόκτηση «αναγνωρισιμότητας» και μόνο, που αναρριχήθηκε έτσι «κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος αριστερού κόμματος» της Ελληνικής Βουλής…

Αυτοί οι πράγματι ομόαιμοι ΑΔΕΛΦΟΙ μας πρόσφυγες με την ξεχωριστή κουλτούρα τους, την εργατικότητα, τη δημιουργικότητα, το ανανεωτικό αίμα τους, μπόλιασαν όλους τους Ελλαδίτες. Οι τότε Κυβερνώντες τους εγκατέστησαν ιδιαίτερα στη Βόρεια ακριτική περιφέρεια της χώρας και βέβαια στην ΠΡΟΣΦΥΓΟΜΑΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.. Όλοι αυτοί δεν έχουν καμία απολύτως σχέση σύγκρισης, (ονομασία, καταγωγή, θρησκεία κλπ.) με τους χιλιάδες ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (Πακιστάν, Αφγανιστάν, Σκόπια, Μαρόκο κλπ.) κοινούς εγκληματίες, δραπέτες φυλακών της χώρας τους, αλλόθρησκους τζιχαντιστές «εργαλειοποιημένα» ΟΡΓΑΝΑ του αχαρακτήριστου κ. Τ. Ερντογάν και διεθνών κερδοσκόπων.

Είναι πολύ μεγάλο ΛΑΘΟΣ ο όποιος συσχετισμός της Μικρασιατικής προσφυγικής τραγωδίας μας και οι τότε εμπειρίες μας με τις σημερινές εντελώς ξενοκίνητες, από κάθε άποψη, που προσβάλει την ιστορική συλλογική μνήμη και ιστοριογραφία μας. Το ακόμη μεγαλύτερο ΛΑΘΟΣ της προηγούμενης Κυβέρνησης, και όχι μόνο, είναι η χωροτοποθέτηση – εγκατάσταση των ΕΧΘΡΙΚΩΝ ΞΕΝΩΝ  ομάδων σε Ελλαδικούς συνοριακούς οικισμούς!! Χειρότερα δε στα Βόρεια: Ήπειρος (Αλβανία: Τουρκικό προτεκτοράτο και βάση Τουρκικών υποβρυχίων..), Πέλλα – Κιλκίς (Σκόπια..), Σέρρες, Δράμα κλπ. (σχέσεις με ΤουρκοΒούλγαρο ΡΟΜΑ..) περισσότερο δε στη Θράκη μας όπου στο Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής αποτελούν «στόχους» στράτευσής τους: Ο εχθρός εντός των τειχών..!

Τα επικινδυνότερα για το λαό μας είναι η άγνοια του πραγματικού συνολικού αριθμού (εκατομμύρια) Λαθροεισβολέων, η υπεργεννητικότητά τους και η υπογεννητικότητα ημών των Ελλαδιτών χωρίς κανένα Κυβερνητικό πρόγραμμα αναστροφής της τόσο πικρής αυτής πραγματικότητας. Μάλιστα με την ετήσια απώλεια μας  πάνω από (350.000) τριακόσιες πενήντα χιλιάδες διακοπές κυήσεων..!


Με τιμή,  

    Β.Δ.Βασιλειάδης,     

    Πολ.Επιστήμων – Οικονομολόγος ΑΠΘ