Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

Η ΤΙΜΗ ΣΤΟ 21

Η ΤΙΜΗΣΤΟ 21 προσκαλεί τον ελληνισμό, μέσα στην Ελλάδα ή και σε κάθε γωνιά της Γης, για να γιορτάσουμε μια μεγαλειώδη, πρωτοποριακή και ενωτική επέτειο των 200 ετών. Οι καταξιωμένοι σκηνοθέτες Αθηνά Κρικέλη και Δημήτρης Ζησόπουλος έχουν απλώσει απ’άκρη σε άκρη του πλανήτη ένα γαλανόλευκο μαγικό χαλί, για την πραγματοποίηση μια ιστορικής πανελλαδικής παρέλασης.

Σε όποιο γεωγραφικό μήκος και πλάτος του κόσμου και αν βρίσκεστε, ελάτε μαζί μας, στην ΤΙΜΗΣΤΟ 21, να ενώσουμε την ψυχή και τη φωνή μας για να αποτίσουμε φόρο τιμής στους ήρωες μας, που με τη ζωή τους μας χάρισαν πατρίδα να ζούμε μέσα σε αυτήν.
Δεν πρέπει κανείς να λείψει από το εθνικό αυτό πρόσταγμα, και να τι πρέπει να κάνει η καθεμιά και ο καθένας Έλληνας ή και Φιλέλληνας:
1. Αν έχετε ένα ξεχωριστό μήνυμα για την επέτειο, ένα συμβάν, οτιδήποτε κρίνετε ενδιαφέρον και μοναδικό, επικοινωνήστε με το λίνκ που ακολουθεί, είτε τις παραμονές της 25ης με βίντεο των 2’ είτε δια ζώσης την ίδια ημέρα.
2. Αν γνωρίζετε ελληνικούς συλλόγους ή Φιλέλληνες επικοινωνήστε μαζί τους και καλέστε τους να πουν κάτι για την Παλιγγενεσία.
Αυτός ο τρόπος εορτασμού της εθνικής μας επετείου, που δεν έχει ξαναγίνει, που έχει ενσυνείδητα επιλεγεί από την ΤΙΜΗΣΤΟ 21, και που είναι ξεχωριστός, φέρνει μαζί του μηνύματα και όρκους ζωής και θανάτου, για μια νέα Επανάσταση. Αυτήν που θα δώσει και πάλι πνοή στην Ελλάδα και θα την επιβάλλει σεβαστή και θαυμαστή στα πέρατα της οικουμένης. Εμείς όλες και όλοι, που με συντριβή βλέπουμε την πατρίδα να βυθίζεται καθημερινά και όλο πιο βαθιά σε μια καθολική καταστροφή, καλούμαστε να δώσουμε όρκο τιμής την 25η Μαρτίου στους ήρωες μας, πως θα αγωνιστούμε με νύχια και δόντια για να μην περάσει ο εθνομηδενισμός, που ροκανίζει τα θεμέλια της πατρίδας μας.
Πηγαίνετε στο λινκ που ακολουθεί
PhD.PROF..Maria Negreponti-Delivanis
Morkenthaou1, 
54622,Thessaloniki
+30 2310229977
+30 6944397345
--
International Hellenic Association
Www.Professors-Phds.com
IHAHellas@gmail.com