Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

Εμβόλιο!

 Σήμερα το πρωί πήγα στο Εμβολιαστικό κέντρο στο Περίπτερο 13 στην ΔΕΘ και εμβολιάσθηκα. Τους εμβολιασμούς και όλη την οργάνωση εκεί την έχει αναλάβει το Υγειονομικό σώμα του Ελληνικού Στρατού. 

Ακριβώς γι αυτό είναι τόσο καλά οργανωμένο αυτό το τμήμα, με 10 αίθουσες εμβολιασμού, σε κάθε μία υπάρχει μία Αδελφή υπαξιωματικός και δεν υπάρχει καθόλου αναμονή. 

Μπαίνεις, αμέσως συμπληρώνεις ένα έντυπο, το υπογράφει ένας στρατιωτικός γιατρός και σε παραλαμβάνει αμέσως η Αδελφή εμβολιάζεσαι και αναμένεις μετά 15 λεπτά έξω από τον θάλαμο εμβολιασμού και μετά σου λέει ότι τώρα μπορείς να φύγεις.

 Υπεύθυνος του κέντρου είναι ένας Αρχίατρος. Στον θάλαμο Νο 10 ήταν μία Αδελφή με τον βαθμό Ανθυπασπιστή που με εμβολίασε.

 Στην Γραμματεία ήταν δύο στρατιώτες για την γραμματειακή υποστήριξη στους οποίους δίνεις το έντυπο μετά την υπογραφή από τον γιατρό. 

Στο έντυπο απαντάς σε κάποιες ερωτήσεις που αφορούν τυχόν άλλα νοσήματα ή αλλεργίες ή εάν έχεις νοσήσει από Covid-19 ή εάν έχεις παρεμφερή  συμπτωματολογία και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.


Έχω λοιπόν να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Γιατρούς, τις αδελφές και τους οπλίτες γραφείς και ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ για την άρτια οργάνωση και γρήγορη εξυπηρέτηση.  Τελικά αποδεικνύεται άλλη μια φορά ότι ο στρατός μας είναι το πιο καλά οργανωμένο τμήμα της Ελληνικής κοινωνίας.

 

Ν. Παπαδόπουλος

Ομ. Καθηγητής