Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

H ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΟΣ ΤΕΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΒΙΝΙΑΝΗΣ


 «Με αυτό που κάνει η κυβέρνηση θα αναβιώσει μία συζήτηση για την δράση του ένοπλου και της τρομοκρατίας, όπως λέγεται, αν και κανείς δεν έχει τρομοκρατηθεί πιστεύω εγώ από την δράση αυτών των οργανώσεων, των τρομοκρατικών».

«Κανείς δεν έχει τρομοκρατηθεί από τη 17 Νοέμβρη -Σκότωνε μόνο στη δεξιά παράταξη»

«Κανείς δεν έχει τρομοκρατηθεί, πιστεύω εγώ, από τη δράση αυτών των οργανώσεων. Κανείς δεν έχει τρομοκρατηθεί από τη "17 Νοέμβρη". Αντίθετα, ο ελληνικός λαός έχει τρομοκρατηθεί από πάρα πολλές άλλες πολιτικές».

«Εγώ μπορώ να καταλάβω ότι η δεξιά παράταξη έχει θύματα από τη δράση του Δημήτρη Κουφοντίνα. Για κάποιους λόγους τους οποίους ο καθένας μπορεί να αξιολογήσει όπως θέλει, τα περισσότερα θύματα της δράσης της "17 Νοέμβρη", είτε εκδότες είτε πολιτικά πρόσωπα είτε οτιδήποτε άλλο -αν και ο Μπακογιάννης δεν μπορεί να χαρακτηριστεί δεξιός-, ανήκαν σε αυτή την πολιτική παράταξη, επομένως μπορώ να καταλάβω έναν θυμό, μια αγανάκτηση. Αλλά δεν πρόκειται γι' αυτό. Πρόκειται για μια πολιτική παράταξη, μια Πολιτεία, μια κυβέρνηση, ένα κράτος που δεν μπορεί να δρα εκδικητικά. Και εδώ δρα εκδικητικά και παράνομα».

«Είναι αυτονόητο πως η αναφορά μου ότι «κανείς δεν τρομοκρατήθηκε από τη 17Ν», αναφερόταν στην ελληνική Δημοκρατία, τους δημοκρατικούς πολίτες και τις αξίες του κράτους δικαίου, τις οποίες δεν σεβάστηκαν οι τρομοκράτες. Η τρομοκρατία απέτυχε, το κράτος δικαίου επικράτησε, αν και πλήρωσε βαρύ φόρο τιμής με αίμα. Οφείλω να το ξεκαθαρίσω, εάν η πιεστική λόγω χρόνου διατύπωση δεν είναι πλήρης και απολύτως σαφής και ξεκάθαρη. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι έχει κανείς δικαίωμα να τη διαστρεβλώνει, προσδίδοντας εντελώς διαφορετικό νόημα από αυτό που είπα και εννοούσα.»

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ

Η κυβέρνηση θα αναβιώσει μία συζήτηση για την δράση του ένοπλου και της τρομοκρατίας. Ονειρεύεται τον ένοπλο αγώνα του συντρόφου του Μιζέρια 

Της τρομοκρατίας  όπως λέγεταιΔεν είναι! Δεν υπήρχε! Δεν υπάρχει:

«Κανείς δεν έχει τρομοκρατηθεί από τη 17 Νοέμβρη -Σκότωνε μόνο στη δεξιά παράταξη». Φαντάζεσθε τον κυνισμό και το σαδισμό αυτού του ανθρώπου; Προσωπικά σηκώνω τα χέρια ψηλά!

Κανείς δεν τρομοκρατήθηκε από την τρομοκρατία:  Πως να τρομοκρατηθεί αυτός που πιστεύει και υποστηρίζει την τρομοκρατία! Ένας ναζιστής δεν καταλαβαίνει τον ναζισμό διότι δεν τον εφαρμόζει στον εαυτό του.

Ξεχωρίζει τον Μπακογιάννη ως μη δεξιό. Μάλλον αποσκοπούν να τον υιοθετήσουν ως αριστερό. Νάχουν τάχα μας και αυτοί ένα θύμα της ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ τομοκρατίας.

Ο Μπακογιάννης που τάχα δεν ήταν δεξιός μπορεί να θεωρηθεί θύμα της ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ τρομοκρατίας, ενώ τα δεξιά θύματα της δεν μετράνε. Αυτά δεν λογίζονται άνθρωποι για τους αριστερούς τρομοκράτες!

«Δεν πρόκειται γι' αυτό. Πρόκειται για μια πολιτική παράταξη, μια Πολιτεία, μια κυβέρνηση, ένα κράτος που δεν μπορεί να δρα εκδικητικά. Και εδώ δρα εκδικητικά και παράνομα». Αυτό είναι το πρόβλημα! Δεν είναι η ΛΕΓΟΜΕΝΗ τρομοκρατία.

ΕΑΝ η πιεστική λόγω χρόνου διατύπωση δεν είναι πλήρης και απολύτως σαφής και ξεκάθαρη.

ΕΑΝ τον πίεζε κάποιος!

Τον πίεζε το γεγονός ότι δεν θέλει να καταδικάσει τη ΛΕΓΟΜΕΝΗ τρομοκρατία! Την οποία και δεν καταδίκασε διότι δεν βρήκε να πεί ούτε μια λέξη για τα θύματα, τα «ΒΡΩΜΟΔΕΞΙΑ», της ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ τρομοκρατίας.

«......, αυτό δεν σημαίνει ότι έχει κανείς δικαίωμα να τη διαστρεβλώνει, προσδίδοντας εντελώς διαφορετικό νόημα από αυτό που είπα και εννοούσα.»

Ποιός μπορεί να διαστρεβλώσει μια διαστρέλωση;

Ένας πολιτικός που έχει μεγαλώσει με τον Άρη, δίπλα στον Άρη και μέσα στον Άρη είναι αδύνατον να αλλάξει το DNA του. Είναι αδύνατον να μεταλλαχθεί.

Σαν αριστερός, όπως και κάθε αριστερός, ονειρεύεται τον ένοπλο αγώνα και την τρομοκρατία του «σαδιστή», του «μιζέρια», του «δηλωσία» και της «Σουλτάνας». Μάλιστα δε ο Νεοζηλανδός λοχαγός William Jordan κατέθεσε ότι «…ήταν εκ γενετής ομοφυλόφιλος, διεστραμμένος και σαδιστής, ένας από τους χειρότερους εγκληματίες που γέννησε ποτέ η φύση…»

Οι ίδιοι οι σύντροφοί του στο κόμμα τον θεωρούσαν ένα εγωπαθές, πονηρό, κτηνώδες και απάνθρωπο άτομο, χωρίς ίχνος ανθρωπισμού.

Το ίδιο το ΚΚΕ τον διέγραψε ως δηλωσία και προδότη.

Μετά θυμήθηκαν το εγωπαθές, πονηρό, κτηνώδες, απάνθρωπο άτομο, χωρίς ίχνος ανθρωπισμού και προδότη του ΚΚΕ να τον ανακηρύξουν ήρωα. Ξέρετε ....νάχουν ένα «ήρωα» και αυτοί τον οποίο υπόψη σκότωσαν οι ίδιοι οι σύντροφοί του και δεν αυτοκτόνησε, όπως θρυλείται. Άλλωστε πώς μπορεί να ατοκτονήσει ένα κτηνώδες και απάνθρωπο άτομο, χωρίς ίχνος ανθρωπισμού!

Αθήνα 03-03-2021

Ο αιρετικός