Τετάρτη 5 Μαΐου 2021

Ο Ι Σ Κ Ε Ψ Ε Ι Σ Μ Ο Υ Νο. 76 4 ΜΑΪΟΥ, 2021

    


Αγαπητοί μου φίλοι γειά σας και ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!Ως συνήθως, συμβαίνουν πάρα πολλά , αλλά σήμερα αποφάσισα να μην γράψω και πολλά και σας ζαλίσω με την φλυαρία μου!....

Δεν θα σας μιλήσω για την πίεση που ασκούν το Βερολίνο και η Ουάσιγκτον στην κυβέρνηση, που θέλουν τα μνημόνια συνεργασίας με τα Σκόπια να επικυρωθούν από την Βουλή….

.δεν θα μιλήσω για τις απειλές του Μητσοτάκη με διαγραφή Βουλευτών του κόμματος, κυρίως από την Βόρεια Ελλάδα, εάν δεν ψηφίσουν θετικά η απουσιάσουν,…δεν θα μιλήσω για
τις υποσχέσεις υπουργείων που λέει ότι θα δώσει σε πολλούς και διάφορους…δεν θα μιλήσω για τις δεκάδες παραβιάσεις των Σκοπίων της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών….δεν θα μιλήσω για τα σχόλια του Σημίτη για τα Ίμια, και τις απαντήσεις του Κώστα Καραμανλή και γιατί, δεν θα μιλήσω για την συνέντευξη του Δένδια και Τσαβούσογλου…..δεν θα μιλήσω για τον Μπάϊντεν που χάλασε τα σχέδια των Γερμανών, και τέλος δεν θα μιλήσω… γιατί….όλα αυτά μου μυρίζουν ΕΚΛΟΓΕΣ !!!....

ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠριν μερικές ημέρες, τρείς τουρκικές εταιρείες ανταλλαγής κρυπτο-νομισμάτων, έκλεισαν, αμέσως μετά την ανακοίνωση της Τουρκικής Κεντρικής Τράπεζας, ότι θα επέβαλε αυστηρή

επιτήρηση στην χρήση κρυπτο-νομισμάτων, η οποία σηματοδότησε την έξοδο των επενδυτών. Αυτό ήταν άλλο ένα χτύπημα στην βαλλόμενη Τουρκική οικονομία, με την περαιτέρω

υποτίμηση της Τουρκικής Λίρας τουλάχιστον κατά 1% σε μία ημέρα!...Η ανταλλαγή Κρυπτο-νομισμάτων στο Τουρκικό χρηματιστήριο, είχε γίνει πολύ δημοφιλής με τους Τούρκους επενδυτές στην προσπάθεια τους να προστατεύσουν τις αποταμιεύσεις τους από την υποτίμηση της Λίρας και τον μεγάλο πληθωρισμό….Δυστυχώς η έλλειψη παιδείας και σωστών πληροφοριών για τα κρυπτο-νομίσματα, ήταν ολέθρια για την Τουρκική κοινωνία. Η Τουρκική Λίρα έχασε τουλάχιστον 50% της αξίας της τα τελευταία 3 χρόνια!....

Τα τελευταία δύο χρόνια, η Τουρκική κυβέρνηση έχει κάνει κατασχέσεις περιουσιών, τουλάχιστον 12-13 δισεκατομμύρια δολαρίων, από περίπου 1,000 επαγγελματίες και επιχειρήσεις.!!

Η εταιρεία Thodex με 400 χιλιάδες επενδυτές και 2 δισεκατομμύρια δολάρια καταθέσεις, έκλεισε άμεσα μετά τις ανακοινώσεις από την Κεντρική Τράπεζα. Οι τουρκικές αρχές αναζητούν τον διευθύνοντα σύμβουλο που διέφυγε στην Αλβανία, και άλλους 78 εμπλεκόμενους. Μετά από μερικές ημέρες ακολούθησαν και οι άλλες δύο εταιρείες, Vebitcoin και Goldexco με περίπου τις ίδιες απώλειες!....Εν τω μεταξύ ο Ερντογάν συνεχίζει να συμπεριφέρεται ως ο Σουλτάνος των Μουσουλμάνων του κόσμου και η κατρακύλα της Τουρκικής Λίρας να συνεχίζεται και να έχει φτάσει σε νέα ιστορικά χαμηλά!!!...Το στρίμωγμα της Τουρκικής οικονομίας άρχισε αργά μεν αλλά σταθερά….Η συνταγή είναι παλαιά όμως δουλεύει!!!

Σήμερα στην Τουρκική βουλή, η αντιπολίτευση κατέθεσε επίσημη ερώτηση, ζητώντας από την Κυβέρνηση να μάθει που πήγαν 159 τόνοι χρυσού που έχουν εξαφανιστεί τα τελευταία δύο χρόνια!!...Χα, καλή τύχη, και αν το μάθουν να μας το πούν και σε εμάς!...

Στις 24 Aπριλίου 2021, την στιγμή που η Τουρκική οικονομία βουλιάζει...( αλλά και την Ελληνική να μην είναι σε πολύ καλύτερη μοίρα), ο Αμερικανικός οίκος αξιολόγησης Standard and Poor, αναβάθμισε την οικονομία της Ελλάδας, κάτι που θα βοηθήσει την Ελλάδα να δανειστεί πιο εύκολα και με χαμηλό επιτόκιο, όταν βγεί στις αγορές…. Δεν νομίζω αυτή η αξιολόγηση ήταν τυχαία....Σίγουρα έγινε με την ευλογία της Αμερικανικής Κυβέρνησης και είναι ένα ακόμα δείγμα συμπαράστασης της Αμερικής προς την Ελλάδα.

Η Ελλάδα δυστυχώς, χρειάζεται να δανειστεί πολλά περισσότερα από ότι συνήθως, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της οικονομίας της λόγω Κόβιτ-19, αλλά και για τους μεγάλους στρατιωτικούς εξοπλισμούς που κάνει στην προσπάθεια της να αντιμετωπίσει τις Τουρκικές προκλήσεις. Μην ξεχνάτε ότι η...φίλη και συνεταίρος Γερμανία, ενοχλημένη με τις αγορές όπλων της Ελλάδας, από την Γαλλία και Αμερική , απείλησε να μας πάει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για αυτές τις μεγάλες Αμυντικές δαπάνες μας!!!!....Όταν αγοράζαμε Τανκς και Υποβρύχια από αυτούς δεν τους ενοχλούσε καθόλου!.....Πιστεύω θα το έχετε καταλάβει ότι η συμπάθεια μου για τους Γερμανούς είναι …..περιορισμένη!U F O.....??Στην εκπομπή που έκανε η Λ.Ε.Κ (Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων) Θεσαλονίκης στις 16 Ιανουαρίου 2021, μίλησε ο καθηγητής Δρ Αθανάσιος Μποζίνης* Επίκουρος Καθηγητής Τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, με θέμα «Παγκόσμια Πολιτική Οικονομία και Νέες Τεχνολογίες – Βιο-ασφάλεια». H εκπομπή είχε μεγάλη επιτυχία, με συμμετοχή πολλών δεκάδων φίλων και προσκεκλημένων.

Μετά απο πρόσκληση του φίλου μας και πρόεδρο της ΛΕΚ Νίκο Ρούσση, παρευρέθηκα και συμμετείχα και εγώ απο την Ουάσιγκτον, με σύνδεση μέσω ZOOM.....

Μετά την πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία του, ο Δρ Μποζίνη, δέχθηκε ερωτήσεις απο τους παρευρισκόμενους που συμμετείχαν, στις οποίες απάντησε πολύ εύστοχα και με λεπτομέρειες.

Όταν ζήτησε και την δική μου γνώμη για ορισμένα θέματα Εθνικής ασφάλειας της Αμερικής, μεταξύ άλλων, του ανέφερα ότι, είχα σοβαρές πληροφορίες, και με κίνδυνο να παρεξηγηθώ από όλους ότι ακούγομαι ακραίος και με φαντασία, του είπα ότι υπήρχε σοβαρός κίνδυνος απο εξωγήϊνους και ότι η Αμερική κάνει μεγάλες προετοιμασίες να τις αντιμετωπίσει!!!....

Πρός τιμή του, ο Δρ Μποζίνη συμφώνησε μαζί μου και είπε ότι ο κίνδυνος μπορεί να υπάρχει και ότι δεν ήταν φαντασία μου. Ευτυχώς δεν μου ζήτησε περισσότερες πληροφορίες γιατί ο χρόνος μας είχε λήξει.!...

Η μόνη πληροφορία που μπορώ να σας δώσω, είναι ότι το παραπάνω επιβεβαιώθηκε επίσης πριν μερικές ημέρες, με το περιστατικό που συνεβη κατα την διάρκεια της πτήσης του διαστημικού πυραύλου που εκτοξεύτηκε απο την εταιρεία του επιχειρηματία Ελον Μασκ, με 4 αστροναύτες, προς τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό......Για αυτούς που πρόλαβαν να δούν την πολύ σύντομη παρουσίαση του βίντεο της πτήσης και το τί συνέβη, έγινε μία μόνο μικρή αναφορά σε αυτό το περιστατικό!!..Το βίντεο αυτό δεν ξαναπαρουσιάστηκε.....

Εχθές, αγαπητοί μου φίλοι, διάβασα ένα πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ μεγάλης και έγκυρης εφημερίδας το οποίο σας στέλνω παρακάτω.....διαβάστε το...και ερωτώ τους φίλους καταδρομείς που με άκουσαν, εαν αυτά που είπα πριν 6 μήνες.....τα μάντεψα σωστά..???Ρεπορτάζ της εφημερίδας....“....Για τους κινδύνους μιας τεραστίων διαστάσεων επίθεσης στη Γη από UFO, σε κλίμακα παρόμοια με τα τραγικά γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, προειδοποιεί πρώην ερευνητής του αμερικανικού Πενταγώνου.

Ο Luis «Lue» Elizondo, τέως επικεφαλής ενός μυστικού προγράμματος ερευνών σε σχέση με τους εξωγήινους και τις προθέσεις τους, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου:

«Εάν η αμερικανική αντικατασκοπεία δεν κατορθώσει να συλλέξει εγκαίρως τις απαιτούμενες πληροφορίες για το τι απεργάζονται οι εξωγήινοι, τότε ο πλανήτης θα πληρώσει την επιπολαιότητα των μυστικών υπηρεσιών με μια ασύλληπτη καταστροφή».Ο Elizondo δεν είναι ούτε άγνωστος στο ευρύ κοινό ούτε τυχαίος.Από το 2017 και αφ’ ότου απομακρύνθηκε από τη θέση του, ως προϊσταμένου του «Προηγμένου Προγράμματος Ταυτοποίησης Αεροδιαστημικών Απειλών» (Advanced Aerospace Threat Identification Program), έχει εμφανιστεί επανειλημμένως στα ΜΜΕ αποκαλύπτοντας πτυχές των απόρρητων ερευνών οι οποίες διενεργούνται από τους Αμερικανούς για τα UFO και τους εξωγήινους.

Ο Luis Elizondo ισχυρίζεται ότι «εγώ δεν είμαι κυνηγός UFO, εγώ απλώς κάνω τη δουλειά μου.

»Και η δουλειά μου είναι να μαζεύω στοιχεία και να λέω την αλήθεια.

»Υπάρχει κάτι στον ουρανό της Γης. Δεν ξέρουμε τι είναι, δεν ξέρουμε πώς λειτουργεί, δεν ξέρουμε τις προθέσεις του, δεν ξέρουμε τι μπορεί πραγματικά να κάνει, δεν ξέρουμε ποιος το πιλοτάρει και τι προθέσεις έχει.

»Και δεν υπάρχει τίποτα που να μπορούμε να κάνουμε απέναντι σε αυτό».

Σύμφωνα με τον Elizondo «εάν αποδειχθεί ότι ένας ξένος αντίπαλος μάς έχει ξεπεράσει ως προς την τεχνολογία, τότε έχουμε να κάνουμε με μια αποτυχία της αντικατασκοπείας μας, επιπέδου Διδύμων Πύργων.

«Για τις επιθέσεις στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου το 2001 χρειάστηκαν τρία χρόνια προκειμένου να συνταχθούν οι αναφορές για το τι συνέβη.»

«Αμφιβάλλω ότι, για αντικείμενα που πετάνε στον ουρανό εδώ και δεκαετίες, αρκούν 180 ημέρες για να γραφτεί μια αντίστοιχη αναφορά, όπως τη ζητά το Κογκρέσο».

Ο Elizondo κάνει λόγο για την αναφορά η οποία υποτίθεται ότι έως τον Ιούνιο θα εξηγεί το τι ακριβώς συμβαίνει με το UFO που εντοπίστηκε από το αμερικανικό πολεμικό ναυτικό το 2020. Επρόκειτο για ένα πυραμιδοειδές ιπτάμενο αντικείμενο, το οποίο εμφανίστηκε στο ραντάρ αμερικανικού πολεμικού πλοίου.

Το Πεντάγωνο επιβεβαίωσε ότι θεωρείται UFO και ότι θα δοθούν εξηγήσεις με τη δημοσίευση της αναφοράς, τον ερχόμενο Ιούνιο.Αν πιστέψει κάποιος τον Luis Elizondo, τα διαστημόπλοια των εξωγήινων έχουν τη δυνατότητα να κινούνται σε ταχύτητες 17.500 χιλιομέτρων την ώρα και να πραγματοποιούν σχεδόν επιτόπιους ελιγμούς, κάτι αδιανόητο για οποιοδήποτε σώμα κινείται με τόσο μεγάλη ταχύτητα.

Εν είδει ψυχροπολεμικού καρυκεύματος στα όσα λέει, ο Elizondo δεν παραλείπει να σημειώσει ότι, εκτός από τις ΗΠΑ, η Ρωσία και η Κίνα δραστηριοποιούνται ζωηρά στον τομέα της εξωγήινης αντικατασκοπείας.

«Εξίσου, αν όχι περισσότερο από ό,τι κάνουμε εμείς στις ΗΠΑ» δηλώνει με έμφαση ο κ. Luis Elizondo......»


* Ερευνητικά Ενδιαφέροντα του Δρ Αθανασίου Μποζίνη

Παγκόσμια Πολιτική Οικονομία της Τεχνολογίας

Κυβερνοπολιτική και Ψηφιακή Στρατηγική στις Διεθνείς Σχέσεις

*Βιοασφάλεια και Υβριδικές Απειλές

*Νέες Τεχνολογίες και Παγκόσμιοι Καταστροφικοί Κίνδυνοι.

Αγαπητοί μου φίλοι, αυτές είναι οι τελευταίες σκέψεις μου και έχετε όλο το δικαίωμα να διαφωνείτε και να μου το πείτε… και εάν δεν τις επιθυμείτε, μπορείτε να μου στείλετε την λέξη ΣΤΟΠ και θα σταματήσω να σας τις στέλνω. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω δημόσια όλους του φίλους και γνωστούς που έχουν την καλή διάθεση να προωθούν τις σκέψεις μου, σε χιλιάδες συμπατριώτες μας μέσω διαφόρων οργανώσεων και ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας που έχουν στην διάθεση τους. Με τιμά ιδιαίτερα!

Καλό Καλοκαίρι σε όλους σας και ελπίζω να σας συναντήσω σύντομα. Θα είμαι στην Ελλάδα αρχές Ιουνίου. Tα τηλέφωνα μου είναι κάτω από τις διευθύνσεις των γραφείων μου!

Με αγάπη και εκτίμηση,Στέλιος Κυριμλής 

Πρόεδρος Μακεδονικού Συλλόγου

Greater Washington D.CArea,

Πρώην Ύπατος Πρόεδρος

Παμμακεδονικής Ένωσης Αμερικής

 

 

 

 

Steve A. Kirimlis, VP

Courtesy Title & Escrow Corp.

Reges Law Firm, P.C. General Counsel

Maryland Office:                            Virginia Office:

10411 Motor City Drive, Suite 301           8133 Leesburg Pike, Suite 380

Bethesda, MD 20817                                 Tysons Corner, Vienna, VA  22182