Κυριακή 30 Μαΐου 2021

Ο Ανεπιθύμητος (persona non grata) Επισκέπτης και ο Μεγαλειώδης ΤουρκοΓκεμπελισμός

Η διακεκριμένη Ελληνική ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ με την εξ’ ίσου Ελληνικότατη ΦΙΛΟΤΙΜΙΑ δεν παύουν να δοκιμάζονται συνεχώς από την Τουρκική ΨΕΥΔΟΛΟΓΪΑ, την Τουρκική ΘΡΑΣΥΤΗΤΑ, την Τουρκική πολύ πέραν της Γκεμπελίστικης ναζιστικού τύπου ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ κλπ. των Tούρκων υπουργών του κ. Ερντογάν που ανταγωνίζονται όχι μόνο τον αρχηγό τους, αλλά περισσότερο μεταξύ τους  (όπως ο υπουργός Άμυνας, Εσωτερικών, κλπ. αλλά κυριότερα ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Τσαβούσογλου που καταρρακώνει  κάθε έννοια διπλωματίας!!

Όλοι και όλα στο βωμό της εξαπάτησης του τουρκικού λαού με την πιο φθηνή ΔΗΜΑΓΩΓΙΑ…

Έτσι  τώρα  η  στρατηγική  της  επίσκεψης  μεθαύριο   στην ΑΘΗΝΑ     του 

κ. Τσαβούσογλου που δήθεν θα «διαβουλευθεί» με τον Έλληνα ομόλογό του κ. Δένδια ως ένα γεγονός με διεθνή απήχηση, έχει αποκλειστικά αυτοσκοπό την Ελληνική ΘΡΑΚΗ μας στην οποία υπάρχει ΔΗΘΕΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ μειονότητα, ψευδέστατη αναφορά της ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ όπως ξεκάθαρα επισφραγίσθηκε (30-1-1923) και ρητά αναφέρεται (πρώτο άρθρο σχετικού πρωτοκόλλου) στους ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑΣ που ο γαλλομαθής κ. Τσαβούσογλου διάβαζε στο επίσημο κείμενο της ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ: «La Minorité MOUSOULMANE” και ΟΧΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!

Προ ολίγων ημερών ο Τούρκος Υφυπουργός ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ Γιαβούζ Σελίμ Κιράν πήγε στη Θράκη μας και στις περιοδείες του κραύγαζε στη δήθεν Τουρκική μειονότητα τα γνωστά Γκεμπελιστικά ΨΕΥΔΗ του, με τη δική μας φιλόξενη ανοχή!

Τώρα τα όμοια και φασιστικότερα ο προϊστάμενός του με κουστωδία μεγαλύτερη και πιο προκλητικότερη με τη δυναμική του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής (Τ.Π.Κ.), ως κράτος εν κράτει, διεθνοποιεί τη μουσουλμανική μειονότητα ως  θέμα του  εναγκαλισμού της  Τουρκοποίησης…!!

Εμείς; Εμείς φορτώνουμε τα βορειοελλαδικά σύνορα με λαθροεισβολείς μουσουλμάνους, πολύτεκνους, και καλοπληρωμένους.!!

Αλλά, όχι σαν ελπίδα ως γεγονός, αναφέρουμε τη δυσαρέσκεια των διαφόρων μουσουλμανικών ομάδων (Ρομά, Πομάκων, άλλων Ελλήνων μη χριστιανών, κλπ.) από τις συνεχείς προκλητικότατες συμπεριφορές οι οποίες έχουν αρχίσει διχόνοιες (όπως στην Κύπρο οι δυσαρεστημένοι από την Άγκυρα Τουρκοκύπριοι…) σε βαθμό ανησυχίας της Άγκυρας που προσπαθεί να καταπνίξει τις πικρίες γενικότερα στο χώρο της και με ανάλογες απειλές…

Η ελληνική πολιτική εξουσία δεν πρέπει να αρκείται πια σε βελούδινες φιλοξενίας αντιδράσεις και ανοχές που όλοι οι όμοροι εχθροί μας      (Αλβανοί- Ράμα, Σκοπιανοί – Ζάεφ) εκλαμβάνουν ως αδυναμία…


Με τιμή,       


Βασίλειος Δ. Βασιλειάδης

   Πολ.Επιστήμων - Οικονομολόγος ΑΠΘ