Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021

Ο ΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΝΙ«Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άλλαξε το μαλλί του, μήτε τη γνώμη άλλαξε μήτε την κεφαλή του.»

Ο Τούρκος δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ. Πάρτε το χαμπάρι χαϊβάνια της πολιτικής.

Όλες οι κυβερνήσεις της Ελλάδος φοβικές, άτολμες και αναποφάσιστες.

Οι περισσότερες ευρωπαϊκές Χώρες δε θέλουν την Τουρκία στην Ευρώπη, ενώ εμείς είμαστε ο νονός της Τουρκίας που τη θέλουμε με τα μπούνια στην Ευρώπη, χωρίς προϋποθέσεις και χωρίς αστερίσκους. Ανεπιφυλάκτως.

Ενώ θα έπρεπε να θέσουμε τους ακολούθους όρους για να μπορέσει η Τουρκία να προσεγγίσει την είσοδο της Ευρώπης:

  • Αποχώρηση των τουρκικών κατοχικών στρατευμάτων από την Κύπρο.

  • Άρση του kasus belli για την εφαρμογή των νόμιμων διακαιωμάτων της Ελλάδος στη θάλασσα.

Η Τουρκία αφού αλώνισε και θα ξανααλωνίσει το Αιγαίο και αφού μας προκαλεί απροκαλύπτως καθημερινά, εμείς συνιστούμε ψυχραιμία σαν τον Υπουργό του ΠΡΟΠΟ του ΣΥΡΙΖΑ που συνιστούσε να κάνουμε πως κοιμόμαστε όταν θα μπαίνει ο κλέφτης στο σπίτι μας.

Τώρα λοιπόν που η Τουρκία είναι στριμωγμένη στα σχοινιά, μας χρησιμοποιεί για να δείξει ότι έγινε καλό παιδί και ότι με την Ελλάδα είναι μέλι-γάλα. Δεν έχουμε αντιληφθεί ότι η Τουρκία κάνει τακτικές κινήσεις για να αλλάξει το σε βάρος της κλίμα. Και εμείς τα χαϊβάνια παίζουμε το παιχνίδι της νομίζοντας ότι θα επιτευχθεί προσέγγιση μεταξύ μας. Η Τουρκία τα θέλει όλα δικά της. Θέλει το μισό Αιγαίο. Ξεκάθαρα πράγματα. Και να το θυμάστε ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα το επιτύχει.

Και τρέχει ο Δένδιας (το αρνί) και εναγκαλίζεται τον Τσαβούσογλου (τον λύκο). Δεν έχει καταλάβει ότι μόλις του δοθεί ευκαιρία θα τον καταπιεί;

Όλες αυτές οι επιχειρούμενες προσεγγίσεις με το λύκο έπρεπε να γίνουν υπό όρους:

  • Να σταματήσει να προκαλεί και να μας κάνει bullying η Τουρκία.

  • Nα σταματήσει η Τουρκία να παραβιάζει τον εναέριο χώρο μας και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα. Εκτός αν εμείς οι ίδιοι αμφισβητούμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα ή δεν ξέρουμε που είναι τα σύνορά μας ή δεν γνωρίζουμε ότι υπάρχουν σύνορα στη θάλασσα όπως διερωτάτο ο μέγας πολιτικός αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ και δυστυχώς και πρωθυπουργός της Ελλάδας.

Δεν μου αρέσουν καθόλου οι σφιχτοί εναγκαλισμοί, οι ασπασμοί και οι λυκοφιλίες. Δεν μπορεί να γίνεις φίλος με το λύκο.

Ένας τρόπος υπάρχει για να μας υπολογίσει η Τουρκία.

Εξοπλισμός της Αεροπορίας μας με τα F35.

Εξοπλισμός του Ναυτικού μας με σύγχρονα υποβρύχια και φρεγάτες.

Εξοπλισμός του Στρατού Ξηράς  με σύγρονα μέσα.

Αλλά πάνω απ’ όλα χρειάζεται σκληρή εκπαίδευση του προσωπικού, διότι όπως γνωρίζετε τα όπλα δεν πολεμούν μόνα τους αλλά η γνώση και η ψυχή του στρατιώτη. Συνεπώς:

Εκπαίδευση, Εκπαίδευση, Ακπαίδευση.

Και κάτι ακόμη:

Μη βαυκαλίζεσθε ότι η Αμερική θα είναι μαζί μας. Μη ξεχνάτε ότι η Αμρική έδειξε το δρόμο για τη Κυπρο, ενώ εμάς, μας απέτρεψε να πολεμήσουμε, εξ ού και η ατάκα του γεροκαραμανλή ότι «η Κύπρος είναι μακράν».

Και μη ξεχνάτε ότι τον λογαριασμό επαναπροσέγγισης Τουρκίας-
Αμερικής  θα τον πληρώσουμε εμείς, διότι δεν συμφέρει την Αμερική να χάσει από το ΝΑΤΟ τη Τουρκία. Γι’ αυτό θα υποχωρήσει η Τουρκία με τους S-400 και άλλα θέματα, αλλά θα ζητήσει ανταλλάγματα από την Αμερική τα οποία θα δώσουμε εμείς. Τότε θα είναι όλα μακράν.

Και μη ξεχνάτε χαϊβάνια της πολιτικής: Η Ελευθερία, για την οποία έχουν χυθεί ποταμοί αίματος εκατοντάδων χιλιάδων ελλήνων ηρώων, και την οποία τη θεωρούμε δεδομένη, θέλει αρετή, τόλμη και αποφασιστικότητα την οποία δυστυχώς στερείσθε.

Αθήνα 04-06-2021

Ο αιρετικός