Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

ΠΝΙΓΟΜΑΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΩ!


Mε το λύκο μπορεί και να κάνεις φιλίες. Με τον Τούρκο ποτέ. Αυτό πρέπει να γίνει συνείδηση των Ελλήνων, πολύ δε περισσότερο των πολιτικών οι οποίοι χορεύουν με τους Τούρκους, κουμπαριάζουν, φυτεύουν ελιές μαζί με τη γλάστρα και τώρα τεελυταία εναγκαλίζονται και αλληλοασπάζονται με τους Τούρκους.

Η Ελλάδα, δηλαδή οι πολιτικοί και όχι ο λαός,  έχει κάνει παρά πολλά βήματα υποχωρήσεως-προδοσίας. Αλλάξαμε τα βιβλία της ιστορίας μας που έθιγαν τους «φίλους» μας τους Τούρκους.  Τις ανηλεείς σφαγές και τον καθημαγμό ενάμισο εκατομμυρίων Ελλήνων στη παραλία της Σμύρνης από τους Τούρκους η ερίτιμη κ. Ρεπούση στο βιβλίο ιστορίας της ΣΤ΄ Δημοτικού εβάπτισε συνωστισμό.

Ακόμη δε και το τραγούδι της Σώτιας Τσώτου και του Σταύρου Κουγιουμτζή «Νάτανε το 21», που ανέδιξε τον Νταλάρα, αλλάξανε χωρίς να ρωτήσουν τον Ελληνικό λαό. Αλλάξανε την τουρκοπούλα με την ομορφούλα λέτε και είναι εγκληματικό ένας έλληνας να αγκαλιάζει μια τουρκοπούλα η και το αντίθετο. Τόση αβελτηρία και τόση υποχωρητικότητα. Να σηκωθούν από τον τάφο τους ο Κολοκοτρώνης και ο Καραϊσκάκης, να κατεβάσουν τα παντελόνια τους και να  δείξουν, στους πολιτικούς μας, τα ούμπαλά τους.

Πέρισυ οι Τούρκοι αυλάκωναν το Αιγαίο Πέλαγος από νότο μέχρι βορρά και από Δύση μέχρι Ανατολή και εμείς παρακολουθούσαμε τα πλοία να περνάνε. Σίγουρα όλοι οι πολιτικοί θα αντιτάξουν: «Θέλετε να γίνει πόλεμος, θέλετε να σκοτωθούν τα παιδιά σας;»  Άκριβώς το ίδιο αντέταξε και η ποντικομαμή με το λιόσπαρτο πρόσωπο, όταν χάσμε τα τρία παλικάρια μας στα ΜΙΑ και ξευτελισθήκαμε διεθνώς. 

Αν οι χιλιάδες των ηρώων και οι εκατοντάδες χιλιάδες ελλήνων που έχυσαν το αίμα τους, για να ζούμε εμείς οι φιλοτομαριστές σήμερα ελεύθερα, σκεπτότανε με τον ίδιο τρόπο σαν και μας τα ψοφίμια, ακόμη θα είμασταν κάτω από την Τουρκική μπότα.

«Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα.
            Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα.»

Διαλαλεί από τον τάφο του ο Κωστής Παλαμάς. Και η ελευθερία δεν είναι δεδμένη αλλά  «Θέλει Αρετήν και Τόλμην η Ελευθερία» για τον Ανδρέα Κάλβο.

 Καλά τον πόλεμο δεν τον θέλουμε γιατί λυπούμαστε το τομάρι μας. Όλες τις άλλες προκλήσεις και εξευτελισμούς από τους Τούρκους γιατί τους ανεχόμαστε, γιατί κάνουμε ότι δεν τις ακούμε, γιατί γυρνάμε από το άλλο πλευρό και κάνουμε ότι κοιμούμαστε, όπως δίδαξε ο υπουργός του ΠΡΟΠΟ και στρατηγός. (τρομάρα του), Τόσκας.  Φαίνεται ότι εμείς οι νεοέλληνες δεν έχουμε ούτε το πύρωμα, ούτε αίμα, μήτε και καρδιά.

Γιορτάζουμε και τα 200 χρόνια από το 1821, τρομάρα μας, χωρίς να έχει καταλάβει κανένας τίποτε, πολύ δε περισσότερα τα παιδιά που βγάζουν το λύκειο και μπερδεύουν το ΟΧΙ του Μεταξά με το 1821. Ντροπή μας. Δεν μας αξίζει να είμασε απόγονοι των μεγάλων ηρωικών μορφών του Κολοκοτρώνη, του Καραϊσκάκη, του Μακρυγιάννη, του τουρκοφάγου Νικηταρά, του Κανάρη, του Μιαούλη, της Μπουμπουλίνας, της Μαντώ Μαυρογένους και τόσων άλλων χιλιάδων αγωνιστών που πλημμυρίζουν τις σελίδες της πανένδοξης ιστορίας μας.

Η τουρκία εδώ και δυο μήνες περίπου έχει περάσει σε άλλη, ανώτερη πίστα. Αντικρούοντας τους ισχυρισμούς μας ότι προσβλέπει στον νεοοθωμανισμό και στην επανασύσταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, κατηγορεί εμάς ότι έχουμε επεκτατική πολιτική. Μάλιστα δε για να τεκμηριώσει την κατηγορία επικαλείται το χάρτη της Ελλάδος και ότι εμείς από το 1821 έχουμε κατακτήσει όλη τη σημερινή πατρίδα μας.

Δεν έχω ακούσει από κανένα πολιτικό συμπολιτευόμενο ή αντιπολιτευόμενο, αλλά και από κάνένα δημσιογράφο ή δημοσιογραφίσκο, να αντικρούσει τον ισχυρισμό αυτό και να τους πεί με απλά Ελληνικά: «Εμείς δεν κάναμε ποτέ πόλεμο επεκτατικόή ή κατακτητικό. Εμείς κάναμε απελευθερωτικό πόλεμο για να ξαναπάρουμε τα εδάφη που μας πήρατε εσείς και ότι  θα συνεχίσουμε και στο μέλλον να κάνουμε απελευθερωτικούς πολέμους για να ξαναπάρουμε τις υπόδουλες, και όχι αλύτρωτες, πατρίδες μας».

Αντί αυτής της θαρραλέας και ευλόγου απαντήσεως εμείς απαντούμε βλακωδώς και φοβικά; «ότι εμείς δεν διεκδικούμε τίποτε και άλλες παρόμοιες αβελτηρίες».

Πολλά μα παρά πολλά έχουμε να τους πούμε και να κάνουμε στους Τούρκους. Αλλα πόιος θα τα πεί και ποιός θα τα κάνει;

Μέχρι και ο Ατσούν ο παραγωγός Τούρκος του survivor κάνει πολτική και προπαγανδίζει υπέρ της φιλίας τάχα των λαών μας ονομάζοντας το Αιγαίο Πέλαγος: Θάλασσα. Και δεν βρέθηκε κανένα χαίϊβάνι από τους Έλληνες που συμμετέχουν να του πεί: «Η θάλασσα αυτή έχει όνομα, λέγεται Αγαίο Πέλαγος και είναι ελληνικό»,  και να σηκωθεί να φύγει σε ένδειξη διαμαρτυρίας χαρίζοντάς του και τα λεφτά που παίρνει.

Και καλά αυτά είναι «παιδιά». Και καλά δεν περίμενα κανένας πολτικός να πάρει θέση στο θέμα αυτό. Καλά δεν βρέθηκε όυτε ένας δημοσιογράφος να διαμαρτυρηθεί με δυο λέξεις;

Μάλιστα δε αυτός ο καλός Τούρκος έχει σακατέψει τους έλληνες παίχτες με αγωνίσματα που δεν μπορεί να χαρακτηρισθούν ως στίβοι μάχης. ΄Εβαλε  να σηκώνουν 180 κιλά βάρη λέτε και είναι αρσιβαρίστες βαρέων βαρών και τους βάζει να αγωνίζονται μέσα σε λάσπες ώστε να γίνονται χειρότεροι από γουρούνια. Και για να βγάλει περισσότερα λεφτά παρέτεινε το πρόγραμμα από τέλος του Μαΐου μέχρι τα μέσα Ιουλίου αψηφώντας τις αντοχές των παιχτών.  Συνέπεια αυτού ήταν να αποχωρήσει ο παίχτης Τζέϊμς Καφετζής που κατά το μάλλον ή ήττον ήταν και το φαβορί για το έπαθλο  και ο Νίκος Μπάρτζης σακατεμένος.

Στη πραγματικότητα το ριάλιτι αυτό θα πρέπει να μετονομασθεί από survivor σε surtorturer.

Για να αλλάξει αυτή η ζοφερή και αποπνικτική ατμόσφαιρα μία είναι η λύση: Να κοντύνουμε τους πολιτικούς. Να τους θέσουμε υπό την επιτροπείαν μας διότι είναι εθνικώς απαράδεκτοι όλοι τους. Πρέπει να περιορίσουμε τη δημοκρατικότητά τους σε βάρος του «κυρίαρχου» λαού και να γίνει ο «κυρίαρχος» λαός πραγματικά κυρίαρχος.

Αυτό για να γίνει πρέπει ο Ελληνικός λαός να απογαλακτισθεί από τα κόμματα, να αποτοξινωθεί, και να κατέβει σε πάνδημη διαμαρτυρία διεκδικώντας τη συμμετοχή του στη δημοκρατία.

Αθήνα 09-06-2021

Ο αιρετικός