Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

.Η παρακμή της ΕΕ.

ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΜΠΑΝ

 Ο Ορμπάν πολύ σωστά, επειδή έχει ανάστημα, ψήφισε έναν νόμο που απαγορεύει την προώθηση της ομοφυλοφιλίας σε ανήλικους. 
Ο νόμος του λέει: ‘’Η πορνογραφία και το περιεχόμενο που εκφράζει την σεξουαλικότητα ή προωθεί την παρεκτροπή της ταυτότητας του φύλου, την αλλαγή φύλου και την ομοφυλοφιλία δεν πρέπει να είναι προσβάσιμα στους κάτω των 18 ετών’’. Τι πιο λογικό ώστε να υπάρξει και ένα φρένο στην καλπάζουσα στην Δύση ανωμαλία; 
Το τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του είναι δικαίωμά του, αλλά όχι και να ορίζει τις ζωές όλων με γνώμονα τις ανωμαλίες του και αυτές να επεκτείνονται και στους ανήλικους.
 Επίσης πολύ σωστά ο Ορμπάν έχει ψηφίσει νόμο που απαγορεύει τον γάμο ανάμεσα σε ομοφυλόφιλους, ορίζει την οικογένεια ως ένωση άντρα με γυναίκα και απαγορεύει την υιοθεσία από ομοφυλόφιλους. Αυτός ο πολιτικός αντιδρά και στην λαθρομετάστευση και πολύ καλά κάνει. Όλα τα ‘’παραδείσια πουλιά’’ της ΕΕ ανατρίχιασαν και εναντιώνονται στον Ορμπάν τον οποίον απειλούν με κυρώσεις. Τα αντίστοιχα ‘’πουλιά’’ στο Μαξίμου θορυβήθηκαν. 
Όλη αυτή η ανωμαλία που μαζεύτηκε στις Βρυξέλλες επικαλείται δήθεν ανθρώπινα δικαιώματα, που εν προκειμένω δεν έχουν καμία σχέση, και εκβιάζει τις κυβερνήσεις των χωρών της ΕΕ ότι δεν θα εγκρίνει τις χρηματοδοτήσεις σε όποιον αντιδρά σε τέτοιους παραλογισμούς, όπως κάνει και με την λαθρομετανάστευση που ταλανίζει την ΕΕ και εάν συνεχίσουμε έτσι σε μερικές δεκαετίες θα έχει επικρατήσει ο μεσαίωνας στην ήπειρο του διαφωτισμού. Όποιος αντιδρά του κολλάν την ρετσινιά του ρατσιστή και τα εξωνυμένα ΜΜΕ τον κατασπαράζουν. 
Η δικοί μας πολιτικοί κάνουν εκπτώσεις σε αυτά τα θέματα. Φαίνεται ότι φοβούνται μην μείνουν χωρίς πιστώσεις , που τις χρειάζονται για να δώσουν αυξήσεις και αναδρομικά στους συνταξιούχους, και έτσι χάσουν τους ψηφοφόρους τους.
 Όπως βαδίζει η ΕΕ θα γίνει εύκολη λεία για το Ισλάμ και πρέπει οι λογικοί να σηκώσουν το ανάστημα τους απέναντι σε όλη αυτή την επιταχυνόμενη παρακμή.