Κυριακή 15 Αυγούστου 2021

Νοσοκομείο Παπανικολάου. Οι Έλληνες επιστήμονες που βρήκαν το φάρμακο κατά του κορωνοϊού
Έλληνες επιστήμονες κατάφεραν να βρουν το φάρμακο κατά του κορωνοϊού, γεμίζοντας ελπίδα ολόκληρη την ανθρωπότητα!

Το φάρμακο έχει δυνητική επιτυχία τουλάχιστον 90%, ακόμη και σε ασθενείς με υποκείμενα νοσήματα και προχωρημένη ηλικία, δεν έχει παρενέργειες, δεν αφορά DNA ή mRNA και χορηγείται με μια απλή σύριγγα, γλυτώνοντας από θάνατο, μέσα σε 48 ώρες, τους ασθενείς, οδηγώντας τους σε πλήρη θεραπεία και πραγματική ελευθερία!

Πρόκειται για επιστήμονες της Αιματολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Παπανικολάου Θεσσαλονίκης, που διαπίστωσαν ότι η θεραπεία που χρησιμοποιούσαν σε μεταμοσχευμένους ασθενείς για την αντιμετώπιση ιών, μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Αυτοί οι Έλληνες είναι η Αναστασία Παπαδοπούλου, Βιοχημικός, Διδάκτωρ του Τμήματος Βιολογίας ΑΠΘ, η Ευαγγελία Γιαννάκη, Αιματολόγος, Διευθύντρια της Μονάδας Γονιδιακής Θεραπείας και Μεταμόσχευσης Αιμοποιητικών Κυττάρων του Παπανικολάου και ο Αχιλλέας Αναγνωστόπουλος, Συντονιστής Διευθυντής της Αιματολογικής Κλινικής Παπανικολάου, με όλη την ομάδα τους, τρεις γιατρούς και πέντε ακόμη στελέχη της Μονάδας Γονιδιακής Θεραπείας και Μεταμόσχευσης.

Οι επιστήμονες ξεκίνησαν με δεδομένο πως τα κυτταρολυτικά-cytolytics ( Τ-λεμφοκύτταρα - lymphocytes μπορούν να στοχεύσουν και να καταστρέψουν μολυσμένα με ιούς κύτταρα, αποτελώντας την επιθετική άμυνα του οργανισμού μας έναντι των λοιμώξεων και των ιών εισβολέων.

Διαπίστωσαν στην συνέχεια πώς όσοι άνθρωποι άντεχαν, κατάφερναν και περνούσαν σχετικά ήπια τον κορωνοϊό, είχαν αναπτύξει πολλά ειδικά Τ-λεμφοκύτταρα που επιτίθονταν στα κύτταρα με κορωνοϊό και τα εξουδετέρωναν, ενώ όσοι επιδεινώνονταν και βάδιζαν προς ΜΕΘ (Μονάδα εντατικής θεραπείας - Intensive Care Unit) δεν διέθεταν αυτά τα ειδικά Τ-λεμφοκύτταρα!

Η θεραπεία λοιπόν που σκέφτηκαν αφορούσε δύο φάσεις. Στην πρώτη φάση εξετάζονται οι ασθενείς με κορωνοϊό για το εάν έχουν πολλά ειδικά Τ-λεμφοκύτταρα. Εάν έχουν δεν χρειάζονται τίποτε παραπάνω, αφού είναι “προγραμματισμένοι” να τα καταφέρουν.

Όσοι όμως δεν έχουν αρκετά και δεν τα πολλαπλασιάζουν, περνούν στην δεύτερη φάση, που είναι μια απλή ενδοφλέβια χορήγηση δια σύριγγας ειδικών Τ-λεμφοκυττάρων, τα οποία έχουν παρθεί από το αίμα όσων προηγούμενα είχαν νοσήσει από κορωνοϊό και θεραπευθεί! Πρόκειται λοιπόν για ένα ζωντανό φάρμακο!
Μάλιστα καταφέρνουν να πολλαπλασιάζουν εργαστηριακά αυτά τα ειδικά Τ-λεμφοκύτταρα και να τα αποθηκεύουν σε ειδικά ψυγεία με υγρό άζωτο στους -190 C, ώστε να έχουν έτοιμες δόσεις για όσους κινδυνεύουν, έχοντας δημιουργήσει ήδη μια σωστική Τράπεζα Αντικορωνοϊκών Τ-λεμφοκυττάρων στο Παπανικολάου, για ασθενείς υψηλού κινδύνου, με ανάγκη οξυγονοθεραπείας, συμπτώματα πνευμονίας και όδευση προς ΜΕΘ.

Αυτά τα αποθηκευμένα ζωντανά ειδικά Τ-λεμφοκύτταρα, αποτελούν μια έτοιμη ανοσία, που δρα ακαριαία και φυσικά και προπαντώς θεραπευτικά, σώζοντας ζωές. Υπάρχουν μάλιστα αυτή την στιγμή αποθηκευμένες περίπου 50 δόσεις, έτοιμες για δράση!

Τέλος, πάρα πολύ σπουδαίο είναι το γεγονός πως από την στιγμή που ο οργανισμός παράγει έναν ολόκληρο “στρατό” κυτταρολυτικών Τ-λεμφοκυττάρων, αυτά στοχεύουν ταυτόχρονα πολλά διαφορετικά μέρη του ιού-εισβολέα, ώστε να εξουδετερώσουν όλες τις τυχόν παραλλαγές και μεταλλάξεις του! Πρόκειται για ένα πραγματικά ευφυή “στρατό”, που για άλλη μια φορά μας κάνει να θαυμάζουμε την Σοφία με την οποία έπλασε ο Θεός τον άνθρωπο!

Από όλα τα παραπάνω ταυτόχρονα συμπεραίνουμε, πως όσοι νόσησαν από κορωνοϊό, ακόμη και εάν τα αντισώματά τους έχουν πέσει,τα επιθετικά κυτταρολυτικά Τ-λεμφοκύτταρά τους αγρυπνούν και περιπολούν συνεχώς, παρέχοντάς τους έτσι διαρκή φυσική ανοσία!

Άρα, δεν έχει κανένα ουσιαστικό νόημα να εμβολιαστούν όσοι έχουν νοσήσει. Ακόμη και εάν δεν εμφανίζονται τα αντισώματά τους, υπάρχουν τα Τ-λεμφοκύτταρά τους, οι “φονείς” των εισβολέων, οι “Ειδικές Δυνάμεις” του οργανισμού, που δεν ξεχνούν ποτέ!

Χαρακτηριστική είναι η πρώτη δοκιμή θεραπείας που έγινε σε 70χρονη γυναίκα με υποκείμενα μάλιστα νοσήματα, η οποία και θεραπεύτηκε μέσα σε 48 ώρες και έλαβε εξιτήριο μετά μία εβδομάδα.

Πρόκειται για την κυρία Πολυξένη διαγνώστηκε με κορωνοϊό την 1η Ιουνίου 2021 και η υγεία της επιδεινώθηκε άμεσα. Τότε της προτάθηκε η πρώτη επίσημη για την Ελλάδα και όλο τον κόσμο θεραπεία Τ-λεμφοκυττάρων, την οποία αποδέχθηκε, έλαβε και μέσα σε 48 μόλις ώρες θεραπεύτηκε!

Βεβαίως, όπως συμβαίνει πάντα σε αυτή τη χώρα, οι Έλληνες επιστήμονες αγνοήθηκαν και πολεμήθηκαν μέχρι να τα καταφέρουν. Η κυβέρνηση δεν χρημοτοδότησε την πρωτοποριακή έρευνά τους, όπως αρνήθηκε κάθε βοήθεια και η αντιπολίτευση και ο επιχειρηματικός κόσμος…

Και μιλούμε για το “αστείο” ποσό των 230.000 ευρώ…

Τελικά τους Βιοήρωες βοήθησε άμεσα μόνον η “Επιτροπή 21” υπό τη Γιάννα Αγγελοπούλου και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας υπό τον Απόστολο Τζιτζικώστα.