Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ


Διότι κανένας πολιτικός μέχρι σήμερα δεν τόλμησε να διεκδικήσει νόμιμα, παραπέμποντας τη Γερμανία στο Διθνές δικαστήριο, τις πολεμικές αποζημιώσεις για τις τεράστιες καταστροφές που μας προκάλεσαν στην υποδομή της Χώρας οι Ναζί, για τις πυρπολήσεις χωριών, για την εκτέλεση συμπατριωτών μας, για την επειστροφή του κατοχικού δανείου και άλλων. 

Διότι ενώ καμία Ευρωπαϊκή χώρα δεν θέλει την Τουρκία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, οι δικοί μας οι πολιτικοί ανοίγουν τις αγκάλες τους και τους παρακαλάνε. Το εθνικό είναι να πούν ναί στην είσοδό τους στην Ε.Ε. μετά την εκπλήρωση των εξής όρων: Αποχώρηση άμεσα των τουρκικών στρατευμάτων κατοχής από την Κύπρο, την άρση το casus belli που έχουν ψηφίσει εάν επεκτείνουμε τα χωρικά μας ύδατα στα 12 μίλια και να σταματήσουν εδώ και τώρα τις παραβιάσεις του εναέριου χώρου της Ελλάδος και όχι μόνο.

Διότι βλέπω τον Ερντογάν να αλωνίζει το Ελληνικό Αιγαίο και να αυλακώνει τις Ελληνικές θάλασσες και οι δικοί μας οι πολιτικοί να συνιστούν ψυχραιμία και να μας λένε ότι δεν είναι αυτό που βλέπουμε  ή νομίζουμε .

Διότι σε καθημερινή βάση τα Τουρκικά αεροσκάφη παραβιάζουν τον Ελληνικό εναέριο χώρο και όχι μόνο, και εμείς τρέχουμε ξοπίσω τους χωρίς να τολμάμε να καταρρίψουμε ένα.

Διότι δεν βρίσκεται ένας πιλότος, ο οποίος αψηφώντας τις οποιεσδήποτε συνέπειες που ενδεχομένως να υποστεί, από τους ψοφοδεείς πολιτικούς, να γκρεμίσει ένα Τουρκικό αεροσκάφος, που πετάει πανω από τα νησιά μας. Η ενέργειά του αυτή αφ’ ενός μεν θα αποδείξει ότι κουβαλάει βαριά και μεγάλα ούμπαλα μαζί του, εξευγενισμένα θα το έλεγα ότι έχει τόλμη και αρετή για ελεύθερη Πατρίδα, αφ’ ετέρου δε θα χαράξει το δρόμο που πρέπει να περπατήσουν τα θρασίμια οι πολιτικοί μας, τρίτον θα αναπτερώσει το φρόνημα των Ελλήνων που το έχουν καταρρακώσει αυτοί που φοβούνται και τη σκιά τους, τέταρτον θα ανακηρυχθεί ήρωας στη συνείδηση της πλειονότητας των ελλήνων και πέμπτον σίγουρα οι μετοχές του θα κάνουν limit up.

Διότι τα ψοφίμια, οι πολιτικοί μας, δεν μπορούν να αποφασίσουν να ενεργήσουν τα διεθνώς νόμιμα, εφαρμόζοντες το διεθνές δίκαιο για τη θάλασσα, και να επεκτείνουν τα χωρικά μας ύδατα στα 12 μίλια εν μια νυκτί, ισχυριζόμενοι συνεχώς την ίδια επωδό ότι δεν απεμπολούμε το δικαίωμά μας και θα τα επεκτείνουμε όταν εμείς κρίνουμε ότι είναι ο κατάλληλος χρόνος. Δηλαδή ποτέ. Διότι ήμουνα νιός και γέρασα και κουράστηκα να το ακούω.

Διότι οι πολιτικοί μας δεν προτίθενται να προασπίσουν ούτε τα χωρικά μας ύδατα των έξη μιλίων. Για τα 12 δεν τίθεται θέμα. Γι’ αυτά ο Ερντογάν το έχει πιστεύσει ότι είναι δικά του και τώρα βρίσκεται στη φάση να πείσει και εμάς ότι είναι δικά του.

Διότι οι πολιτικοί μας δεν χρησιμοποιούν την ίδια ρητορική που χρησιμοποιεί ο Ερντογάν για τις διεκδικήσεις σε βάρος μας κόντρα στο διεθνές δίκαιο και τις διεθνείς συνθήκες. Βαρέθηκα να ακούω την μειοδοτική επωδό: ‘‘ Δεν παραχωρούμε τίποτα, δεν διεκδικούμε τίποτε.’’ Να τους απαντήσουμε ότι και μείς διεκδικούμε την Μικρά Ασία μέχρι τη κόκκινη μηλιά γιατί όλα αυτά ήταν Ελληνικά.

 Διότι ο Ερντογάν διεκδικεί το μισό Αιγαίο μαζί με τα νησιά που βρίσκονται σ’ αυτό, καθόσον ισχυρίζεται ότι τα νησιά αυτά επικάθηνται στην Τουρκική  υφαλοκρηπίδα και συνεπώς δεν έχουν Ελληνική υφαλοκρηπίδα.

Διότι οι πολιτικοί μας δέχονται και αρχίζουν τις συνομιλίες με τους Τούρκους άνευ όρων. Ενώ θα έπρεπε κάθε φορά να θέτουν προϋποθέσεις για την έναρξη των συνομιλιών όπως: Αποχώρηση άμεσα των τουρκικών στρατευμάτων κατοχής από την Κύπρο, την άρση το casus belli που έχουν ψηφίσει εάν επεκτείνουμε τα χωρικά μας ύδατα στα 12 μίλια και να σταματήσουν εδώ και τώρα τις παραβιάσεις του εναέριου χώρου της Ελλάδος και όχι μόνο.

Διότι ο Ερντογάν, αφού αλώνισε και κατέγραψε όλο το Αιγαίο με τα ερευνητικά του σκάφη, τώρα ξεπερνώντας κάθε θρασύτητα, επιχειρεί να μας αποτρέψει να ερευνήσουμε πέρα και κάτω από τα έξη μίλια ανατολικά της Κρήτης.

Διότι δεν προασπιζόμαστε την Κύπρο για την οποία έχουν χυθεί ποταμοί ελληνικού αίματος και παραδώσαμε τη μισή Κύπρο στους Τούρκους διότι έπεφτε ‘‘μακράν’’.

Διότι ενώ ο Ερντογάν έφαγε τριπλή πόρτα από τον Βiden εμείς τρέχουμε να συναντήσουμε τον πασά σαν τα γιουσουφάκια.

Διότι, τέλος, με όλη αυτή τη στάση των απάτριδων πολιτικών μας, έχω χάσει την εθνική μου ταυτότητα και παρακαλώ όποιον τη βρεί να μου τη παραδώσει.

Αθήνα 22-09-2021

Ο αιρετικός