Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021

Θίχτηκαν οι ισλαμολάγνοι !

 


Με τον Μπογδάνο

Θίχτηκαν οι ισλαμολάγνοι αριστεροί και οι νεομαρξιστές του φιλελευθεράτου από την δημοσιοποίηση εκ μέρους του βουλευτού Μπογδάνου των ονομάτων των παιδιών μουσουλμάνων που πάνε σε κάποιο ελληνικό σχολείο.

Κατ' αρχάς στα σχολεία τα ονόματα των παιδιών που φοιτούν είναι αναρτημένα δημόσια έξω από κάθε σχολειό, άρα δεν υπάρχει θέμα προσωπικών δεδομένων.
Δεύτερον ο βουλευτής δεν αναφέρει το σχολείο και ως εκ τούτου δεν μπορεί να προσδιοριστεί ποια παιδιά αφορά από την απλή παράθεση των ονομάτων όταν με τα ονόματα  Αλη, Μουσταφά, Μοχάμεντ κλπ ονομάζονται σχεδόν όλοι οι μουσουλμάνοι.
Από την ανάρτηση του βουλευτού βλέπουμε γκρο πλαν την κατάντια της χώρας. Σε λίγα χρόνια θα ψάχνουμε για Έλληνα.

Τώρα το υποκριτικό πολιτικό σύστημα χύνει κροκοδείλια δάκρυα για το brain drain των εκατοντάδων χιλιάδων νέων μας που έφυγαν γιατί η χώρα συνθλίβεται από την υψηλή φορολογία, την γραφειοκρατία, το υπερμεγέθες δημόσιο και τους κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες που την έχουν καταστήσει μη ανταγωνιστική.

Το πολιτικό σύστημα ανέχεται την λαθρομετανάστευση γιατί θέλει έτσι να λύσει το δημογραφικό ώστε να διαγωνίζεται στην εξουσία και αυτή η πολιτική είναι καθαρά αντεθνική.

Το θέμα δεν είναι τα παιδιά αλλά κανένας τους δεν λέει ότι οι γονείς αυτών των παιδιών είναι λαθρομετανάστες που τρέφονται από τα ευρωπαϊκά κονδύλια τα οποία διαχειρίζονται ξενόφερτες και ύποπτες ΜΚΟ. Έτσι όμως υπηρετείται η επεκτατική πολιτική της Τουρκίας, αλλά τι να περιμένεις από τους ελιαμέπηδες συμβούλους του πρωθυπουργού που προσπαθούν να επιβάλουν την πολιτική του κατευνασμού με τον αιώνιο εχθρό μας;

Οι ίδιες δυνάμεις δεν θίγονται που τα δύο κόμματα εξουσίας ακολουθούν πολιτική ενσωμάτωσης των λαθρομεταναναστών ισλαμοποιώντας την χώρα,  ενώ είναι αποδεδειγμένο οτι αυτοί δεν ενσωματώνονται και δεν ενστερνίζονται ποτέ τον ευρωπαϊκό πολιτισμό αλλά όταν πάνε σε ευρωπαϊκές χώρες δημιουργούν γκέτο και προσπαθούν με κάθε μέσο να επιβάλλουν την σαρία, ήτοι έναν απάνθρωπο νόμο τον οποίο προστάζει το κοράνι και εφαρμόζεται σε όλες τις μουσουλμανικές χώρες.

Γκώσαμε από την αριστερίλα και την υποκρισία της φιλελέφτ κορεκτίλας την στιγμή που κινδυνεύει η χώρα από την ισλαμοποίηση.

Δηλώσεις όπως του Μπογδανου έπρεπε να ταρακουνήσουν την κυβέρνηση που αντί να απελαύνει τους λαθρομετανάστες τρομοκρατημένη από την αριστερά, που δεν έχει καμία εθνική συνείδηση, πίεσε τον Μπογδάνο ώστε να ανασκευάσει την δήλωσή του.

 Giorgos Paraschos