Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

Τα λεφτά της ΕΕ να πέφτουν και ας πάει και το παλιάμπελο, η Ελλάδα.Προχθές στην Νορβηγία έγινε μακελειό με 5 νεκρούς από φονική επίθεση ισλαμιστή. Εχθές στην Βρετανία Σομαλός ‘’πρόσφυγας’’ μαχαίρωσε και σκότωσε βουλευτή. Στην Γαλλία ισλαμιστές 2ης γενιάς απειλούν τις ζωές πολιτικών και όλα αυτά δείχνουν ότι οι μουσουλμάνοι είναι μη αφομοιώσιμοι από τον δυτικό πολιτισμό.
Αυτά τα γεγονότα πέρασαν στα ψιλά των ισλαμολάγνων μας ΜΜΕ, τα οποία χαλάνε τον τόπο όταν, μετά από 100 τρομοκρατικές επιθέσεις τζιχαντιστών, γίνει μία μαζική δολοφονία στην οποία να ενέχεται κάποιος ψυχοπαθής λευκός που τον βαφτίζουν ακροδεξιό.
Την ίδια ώρα ΠτΔ και πρωθυπουργός δεχόντουσαν αντιπροσωπία από "σαβανωμένες" Αφγανές, οι οποίες προφανώς θα τους μετέφεραν την πρόθεση των Ταλιμπάν να... αποκαταστήσουν την δημοκρατία στην χώρα τους, όπως το ‘’πέτυχαν’’ οι Αφγανοί λάθρο του 6ου δημοτικού διαμερίσματος Αθηνών που την έχουν κάνει Καμπούλ, αφού εξοστράκισαν τους Έλληνες που δεν μπορούν να ζουν σε μια περιοχή όπου ισχύει η σαρία και έχει γίνει άντρο ελεύθερης διακίνησης ναρκωτικών και εμπορίας λευκής σαρκός.
Είναι φανερό ότι στην χώρα μας πολιτειακή και πολιτικές ηγεσίες συμφωνούν με την χρηματοδοτούμενη από την ΕΕ λαθρομεταναστευτική πολιτική που καταστρέφει την ΕΕ και όποιος διαμαρτύρεται χαρακτηρίζεται ρατσιστής και ακροδεξιός. Για κάποιον υγιή πατριώτη είναι αδιανόητο αυτήν την νεομαρξιστική πολιτική να την έχει ενστερνιστεί το κεντροδεξιό κόμμα της ΝΔ.
Προσέχετε τι ψηφίζετε γιατί με το υπάρχον ενδοτικό πολιτικό σύστημα σε λίγα χρόνια θα γίνουμε ισλαμικό χαλιφάτο.


         Giorgos Paraschos