Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

Άρθρο Διονυσίας Αντύπα


Ζούμε τον πολιτισμικό μαρξισμό του δικαιωματισμού και της πολιτικής ορθότητας τον οποίο σιγοντάρει η κυβέρνηση.

‘’Υποχρέωσαν τον Πετρούνια να κάνει δήλωση μετανοίας και συγνώμης και να δηλώσει υποταγή και πίστη στην εταιρία προπαγάνδας  με την επωνυμία MeToo.
Είχε απλώς τολμήσει να σχολιάσει ότι στον χώρο του ᾽᾽δεν᾽᾽ είδε σεξουαλικές παρενοχλήσεις, ᾽᾽αν᾽᾽ αυτές αληθεύουν. 
Πώς γίνεται να μην  είδε! Και πώς τολμά να αναρωτιέται ᾽᾽αν᾽᾽ έγιναν, αφού το βεβαιώνουν οι ιεροεξεταστές!

Ποιος είναι ο Πετρούνιας; Ένας από τους ελάχιστους σπουδαίους Έλληνες που τιμούν τη χώρα παρότι κακοπληρωμένος. 
Ποιες είναι οι MeToo, οι παπαγάλοι τους και οι ιεροεξεταστές με ύφος καρδιναλίων; Δεν θα το σχολιάσω γιατί θα εκτραπώ.
Ποιο είναι το μήνυμα; Ότι κανείς, όσο και αν αξίζει, δεν δικαιούται... να ομιλεί, να σκέφτεται, κυρίως να αμφισβητεί την Θρησκεία του νέου δόγματος και τους νέους ᾽᾽μάρτυρες᾽᾽του : μαύρους, πράσινους, οργανωμένους λοάτκι, παρενοχλημένες, ισλαμιστές, τρανς και άτομα που ασκούν το αρχαιότερο επάγγελμα. Έτσι ο  τρανς, η κάθε... γλάστρα που δηλώνει σκόπιμα παρενοχλημένη, κάθε λαθροεισβολέας, γίνονται τα ιερά τοτέμ στα οποία λογοδοτεί, για τις σκέψεις του, ο άξιος πολίτης, ο οποίος θα χάσει την αξιοπρέπεια του και μόνο που θα φανεί επιφυλακτικός.

Ασφαλώς οι σεξουαλικές παρενοχλήσεις ήταν στημένες και ελεγχόμενες για αντιπερισπασμό από άλλες, πολύ μεγαλύτερες βρομιές. ᾽᾽Τσίμπησε᾽᾽ η μεγάλη μάζα και άρχισε τα αναθέματα και τις κατάρες.Το ίδιο σενάριο επαναλήφθηκε με τη δίκη της ΧΑ με τα ᾽᾽δεν είναι αθώοι᾽᾽ και μετά όλοι μαζί πήγαν για τσάι στο προεδρικό μέγαρο. 
 
Το πείραμα αποδεικνύει ότι με τον απόλυτο έλεγχο της σκέψης και την απαγόρευση της κοινής λογικής, εξασφαλίζεται ένας ανθρώπινος πολτός που δεν αναρωτιέται για τίποτα και πιστεύει τυφλά ότι του σερβίρουν.
Έτσι, σιωπηλά,  κάποιοι χάνουν τη δουλειά και την καριέρα τους, είτε γιατί δεν γονάτισαν στα νέα Τοτέμ, είτε γιατί δεν  έχουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού που τους παρέχει δικαίωμα στη ζωή.
Και ναι μεν αυτές οι τακτικές δοκιμάστηκαν και  εφαρμόστηκαν στην μετεπαναστατική Σ.Ε με μια... ιδέα από την ευγονική του Γ᾽Ράιχ. Αλλά τουλάχιστον στη Ρωσία έγινε μια επανάσταση, χύθηκε αίμα, εδώ, έτσι  αναίμακτα στερούν τη ζωή, εξευτελίζουν ανθρώπους!
Δηλαδή, Να φοβάται κανείς την αρκούδα, να φοβάται και τα σκατά της;’’