Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021

Ο ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΜΑΣΗ κρατική ραδιοτηλεόραση (ΕΡΤ) με τα τρία (3) κανάλια μας (ΕΡΤ 1,2,3) ανέκαθεν είναι αναμφίβολα η «ναυαρχίδα» της κρατικής ενημέρωσης του Ελληνικού λαού εντός και εκτός της χώρας. Πιθανόν το όποιο αρνητικό κλίμα κριτικής των Ελλήνων θεατών - ακροατών της ΕΡΤ είχε και έχει ανάλογο επηρεασμό από τον εξαναγκαστικό ρόλο οικονομικής στήριξής της μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ, σαν αόρατη απειλή ότι μπορεί να «κοπεί» και το ηλεκτρικό ρεύμα χάριν της ΕΡΤ!

Σήμερα η Ελλάδα μας έφτασε στην τόσο άσχημα γενική και επικίνδυνη Ελληνοτουρκική κατάσταση με την τελείως παράλογη πολεμική επιθετική συμπεριφορά του εξωφρενικής ΨΕΥΔΟΛΟΓΙΑΣ του αχαρακτήριστου κ. Τ.Ερντογάν και των επιτελών - υπουργών του..

Η «εφεύρεσή» τους της «ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ»(;!) που την «εδραίωσε» με απόφαση - ψήφιση της Τουρκικής Βουλής και οι κατακτητικές αναφορές για τα νησιά μας του ανατολικού Αιγαίου μας.. Της «ακυρωτέας» Συνθήκης της Λωζάνης και άλλων τόσο απίθανων ψευδοσεναρίων κλπ. φανατίζουν - «οραματίζουν» τον Τουρκικό λαό για κατακτητικές «ορέξεις»! 

Το μεγάλο ψευδολόγιο ότι οι ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ  της Θράκης μας είναι τάχα «Τούρκοι» ενώ το επίσημο κείμενο της Συνθήκης Λωζάνης (1923) στα Γαλλικά αναφέρει ξεκάθαρα «la minorité musulmane»! και ΟΧΙ Τούρκους ..! Τόσα άλλα και τόσο μεγάλα ΨΕΥΔΗ που επαναλαμβανόμενα (Γκαιμπελισμός) ο Τουρκικός λαός τα συνηθίζει και τελικά τα αποδέχεται ως αλήθειες..

Ο ρόλος της κρατικής ΕΡΤ σήμερα, κατά γενική απαίτηση όλων των δυνάμεων (Εσωτ. - Εξωτ.) του Έθνους μας καθίσταται τόσο αναγκαιότατος όσο ποτέ άλλοτε για συνεχή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ του Τουρκικού λαού, και όχι μόνο,  για την ΑΛΗΘΕΙΑ των όποιων Ελληνοτουρκικών γεγονότων ώστε να βελτιωθεί ανάλογα το εχθρικό κλίμα μεταξύ των δύο λαών..

Ένα σοβαρό πρόγραμμα της ΕΡΤ στην Τουρκική γλώσσα σε σταθερό χρόνο  και ώρα διάρκειας, πάντα με το τεκμήριο της λελογισμένης Α Λ Η Θ Ε Ι Α Σ,  για τη δημιουργία της αναγκαίας αξιοπιστίας θα εθίσει μεγάλο τμήμα του Τουρκικού λαού στην προσμονή της αποδοχής των αληθινών γεγονότων.. 

Μια ενημέρωση που θα έχει ανάλογη εκτίμηση όχι μόνο από τον εξαπατημένο Τουρκικό λαό αλλά και πέραν της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε.) και της αραβομουσουλμανικής κοινότητας, μη λησμονώντας και των μουσουλμανικής θρησκείας ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ της Δ.ΘΡΑΚΗΣ ΜΑΣ.

Με τιμή, 

Βασίλειος Δ. Βασιλειάδης 

         Δ/ντής Διοικήσεως Τραπεζών Πολ.επιστήμων – Οικονομ.ΑΠΘ


Υ.Γ. Η παρούσα πέραν της

        της σχετικής παράκλησης

        ενέχει και θέση ανοικτής

        επιστολής προς τη Διοίκηση

        της ΕΡΤ.