Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021

Η ...(δήθεν) ακατανόητη ανοχή των Ισπανών προς την Τουρκία!


 
Η Ισπανία κατασκευάζει τουρκικό αεροπλανοφόρο. Από τον Απρίλιο του 2016 ναυπηγείται από την ισπανο-τουρκική κοινοπραξία, στην οποία μετέχει η Navantia, στα ναυπηγεία του Σεντέφ, στην Κωνσταντινούπολη, το τουρκικό “αεροπλανοφόρο” Anadolu. 

Το Anadolu σχεδιάσθηκε κατ’ εικόνα και ομοίωση του αντίστοιχου ισπανικού “Χουάν Κάρλος Ι” .Η Navantia μετέφερε όλη την απαραίτητη τεχνολογία και τα σχέδια στην Τουρκία, ενώ η ισπανική πλευρά θα παραδώσει επίσης ένα σύστημα ελέγχου της πλατφόρμας απογείωσης και πέντε γεννήτριες ντίζελ κατασκευασμένες από τη Fabrica de Motores. 

Όταν χρωστάς, όλοι νοιάζονται για την καλή σου υγεία ……Ευρωπαϊκές τράπεζες: Εκτεθειμένες στην Τουρκία κατά 102 δισ. δολάρια!

 

Οι ευρωπαϊκές τράπεζες είναι εκτεθειμένες στην Τουρκία κατά 102 δισ. δολάρια, απαντά η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε ερώτηση της ευρωβουλευτή του ΚΙΝΑΛ Εύας Καϊλή με την οποία ζήτησε στοιχεία για τις εμπορικές συναλλαγές και το ισοζύγιο πληρωμών μεταξύ της ΕΕ και της Τουρκίας, καθώς και για τον βαθμό στον οποίο είναι εκτεθειμένος ο ευρωπαϊκός τραπεζικός κλάδος των κρατών μελών έναντι της Τουρκίας.

Επίκτητος: 10 συμβουλές για μια καλύτερη ζωή!


Πολλά… Εν ολίγοις (12/1/2021)


ΠΥΡΙΝΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΕΛΠΙΔΙΟΥ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ. ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΟΜΒΩΝ

 Πύρινος ο λόγος του πατέρα Ελπίδιου την ημέρα των Θεοφανείων.

 

Μίλησε για όλους και για όλα…. Για τους πολιτικούς κυβερνώντες αλλά και για τους θρησκευτικούς κυβερνώντες.

Ρώτησαν οι εκκλησιαστικοί ηγέτες τον διάβολο για να ανοίξουν τις εκκλησίες.

Οι χριστιανοί είναι σε διωγμό και τώρα όλοι μας δίνουμε τις πιο μεγάλες εξετάσεις απέναντι στα μάτια του Κυρίου.

Έρχονται μεγάλα γεγονότα σύντομα που δεν μπορεί να τα φανταστεί ο ανθρώπινος νους.

Γαλλοτουρκική «ναυμαχία» – Παρλί: Η Τουρκία δε συμπεριφέρεται ως σύμμαχος – Ακάρ: Ζητήστε συγγνώμη 

 


"Επισήμως, η Τουρκία είναι μέλος της Ατλαντικής Συμμαχίας, αλλά η Τουρκία δεν συμπεριφέρεται σα σύμμαχος εδώ και μήνες και το έχουμε γνωστοποιήσει" δήλωσε η Γαλλίδα υπουργός!

Σφοδρό ‘’κατηγορώ’’ του Παρισιού κατά της Άγκυρας. Εδώ και μήνες η Τουρκία δεν συμπεριφέρεται ως σύμμαχος δήλωσε την Κυριακή η υπουργός Άμυνας της Γαλλίας Φλοράνς Παρλί σε εκπομπή, με τον τούρκο ομόλογό της Χουλουσί Ακάρ να απαντά προκλητικά τη Δευτέρα ότι η Άγκυρα αναμένει τη… συγγνώμη του Παρισιού. 

“Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει. Συνεχώς ξεψυχάει”- Κων.Φράγκος

 Γράφει ο Κων.Φράγκος

2021: Η σκληρή πραγματικότητα

Δημήτρης Χορν

  • Μετά την σαφή συμπαράταξη, στο πλαίσιο της ΕΕ, Γερμανίας, Ισπανίας, Ιταλίας με την Τουρκία λόγω οικονομικών συμφερόντων, που αναπτύσσει το δικό της Ραϊχ, είναι σαφές πλέον ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για ψευδαισθήσεις, αυταπάτες και καθυστερήσεις. Η ελληνική πολιτική Ηγεσία, Κυβέρνηση και Αντιπολίτευση, πρέπει να συνέλθουν, να παύσουν τις ανούσιες αψιμαχίες, και ν΄αντιμετωπίσουν από κοινού την κατάσταση.
  • Το 2020 υπήρξε το χειρότερο, μεταπολεμικά, παγκοσμίως.