Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΟΙ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΙ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΓΑΒΡΙΗΛ;

 


Η Αγία Γραφή, αναφέρει σε πολλά σημεία την επικοινωνία των ανθρώπων με τους αγγέλους και ιδιαίτερα με τους επικεφαλείς των αγγελικών ταγμάτων Μιχαήλ και Γαβριήλ.

 

Οι άγγελοι …δεν γνωρίζουν πόνο και δυστυχία, αμφιβολίες και φόβους, αρσενικό και θυλυκό, αλλά τους χαρακτηρίζει η ομορφιά, η αγάπη και η αέναη ζωή. Είναι άγγελοι, δηλαδή κτιστοί, αόρατοι και τέλεια πνεύματα, τα οποία δεν τα περιορίζει ούτε ο χρόνος, ούτε ο χώρος.
Οι άγιοι άγγελοι εμφανίζονται στους ανθρώπους κάθε φορά που ο Θεός θέλει να γίνει το θέλημά του.

Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ και ο Αρχάγγελος Γαβριήλ παρουσιάζονται συνήθως με σπαθί ή σκήπτρο στο δεξί χέρι, σύμβολο της εξουσίας που τους χάρισε ο Θεός.

Δήλωση-βόμβα για τους S-400 στη Hellas Journal: Ο Πρόεδρος Μπάιντεν εγκαλεί την Τουρκία, διώξτε τους…

  


Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ, HELLAS JOURNAL

Η νέα αμερικανική κυβέρνηση ξεκαθαρίζει στην Τουρκία ότι η απόφαση της για αγορά του ρωσικού συστήματος S-400, παραβιάζει τις δεσμεύσεις που ανέλαβαν όλα τα κράτη-μέλη του ΝΑΤΟ, το 2016.

Στο πλαίσιο αυτό, όπως αναφέρει γραπτή δήλωση του εκπροσώπου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ στη Hellas Journal, ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν αποφάσισε να θέσει την Τουρκία προ των ευθυνών της.

“Ως μέρος της δέσμευσής μας προς τους Συμμάχους μας -τόνισε ο εκπρόσωπος- ο πρόεδρος Μπάιντεν έχει υποσχεθεί να εγκαλέσει την τουρκική συμπεριφορά που δεν συνάδει με το Διεθνές Δίκαιο ή τις δεσμεύσεις της προς το ΝΑΤΟ”.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας:

Ελληνική ναυτική ισχύς – Πού είμαστε και τι χρειάζεται το Π.Ν Σπύρος Κονιδάρης

Πριν κανείς αναπτύξει θέμα σχετικό με την Ναυτική Ισχύ της Χώρας μας, δηλαδή το Πολεμικό Ναυτικό και τον Στόλο μας, πού ευρίσκεται σήμερα και προς τα πού πρέπει να πάει, είναι απαραίτητη μια σύντομη αναφορά στον όρο Ναυτική Στρατηγική, η οποία διαμορφώνεται (αλλά και αναπροσαρμόζεται) εξετάζοντας τους ακόλουθους παράγοντες :

Αιχμάλωτη στην Τουρκία στο διηνεκές η Κύπρος λόγω της ελληνικής εγκατάλειψης της


Με την απόλυτη επιμονή της Άγκυρας, ο γ.γ. του ΟΗΕ κ Γκουτιέρες ανακοίνωσε απρόθυμα στις 20 Ιανουαρίου, ότι συγκαλεί άτυπη πενταμερή διάσκεψη για το Κυπριακό στις αρχές Μαρτίου, με τη συμμετοχή των δυο κοινοτήτων στην Κύπρο και τις τρεις εγγυήτριες δυνάμεις.

Η συνοδευτική δήλωση του γ γραμματέα του ΟΗΕ προμηνύει σαφέστατα αυτά που θα ακολουθήσουν: 

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ ΚΑΙ Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ !


Μετά τον, πριν 100 χρόνια, αχαρακτήριστο Μικρασιατικό πόλεμο ακολούθησε ο τραγικότατος ξεριζωμός, από τον Τούρκο (ΚΕΜΑΛ), του Ελληνικού λαού από την ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ μας (Αιολική γη μας-Ιωνία..) όλης της Ελληνικότατης Μικράς Ασίας μας για αναρίθμητους αιώνες..  

Έτσι το 1922 οι Τούρκοι προσφυγοποίησαν  βάναυσα, ΒΑΡΒΑΡΑ τους εκεί Έλληνες (1.500.000) ενάμισι εκατομμύριο ψυχές  από την πατρογονική ΕΣΤΙΑ τους, την Παραδείσια Αιολική γη, τον Πόντο κλπ. που για να γλυτώσουν τις σφαγές και το κάψιμό τους (Σμύρνη κα.) και ΟΧΙ του επαίσχυντου χαρακτηρισμού «ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΥ»(!) κάποιας άγνωστης αριστερίζουσας κυρίας για την απόκτηση «αναγνωρισιμότητας» και μόνο, που αναρριχήθηκε έτσι «κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος αριστερού κόμματος» της Ελληνικής Βουλής…

Οι τουρκικές θηριωδίες σε επιστολή – ντοκουμέντο χίλια χρόνια πριν Διαβάζοντας την επιστολή που έστειλε ο αυτοκράτορας Αλέξιος Α Κομνηνός στον κόμη Ροβέρτο της Φλάνδρας 1000 ολόκληρα χρόνια πριν, θαρρείς ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα στην φρικτή δράση των Τούρκων. Τα κτηνώδη βασανιστήρια, οι τουρκικές θηριωδίες που περιγράφονται στην επιστολή, συνεχίζονται ακόμα και σήμερα. Από το Βυζάντιο, μέχρι την Συρία.

ΠΑΝΤΟΥΡΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΛΙΑΜΕΠ

  


Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

egerssi@otenet.gr

www.egerssi.gr

το Μέγαρο Μαξίμου είναι χαμένο μέσα στην ανάγνωση των “μαθημάτων” του ΕΛΙΑΜΕΠ! Δηλαδή του “Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής”! Του συμβουλευτικού οργάνου του Μαξίμου, το οποίο έχουν “κορόνα στο κεφάλι τους” η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο Γιώργος Κατρούγκαλος, ο Σταύρος Θεοδωράκης και τόσοι άλλοι πολιτικοί κολοσσοί της Πατρίδος μας! Το Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ) αυτόπροσδιορίζεται ως ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός παραγωγής έρευνας, ιδεών και προτάσεων πολιτικής, που ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1988!