Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

Το Πεντάγωνο συνδέει ανοικτά την Τουρκία με τη Μόσχα: Τα έσοδα, η πρόσβαση και η επιρροή της ΡωσίαςΤου ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ, Hellas Journal

Είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι θα «ζήσουμε» πολλά θερμά επεισόδια στις σχέσεις των Ηνωμένων Πολιτειών και της Τουρκίας, όχι τόσο λόγω των Αμερικανών αλλά του ξεροκέφαλου Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος αποδείχθηκε πλέον ότι ελέγχεται απόλυτα από τον πρόεδρο της Ρωσίας.

ΤΑ ΛΕΜΕ 240221 ΜΕΡΟΣ Α

 

Για γέλια ή για κλάματα;

  


Έτσι όπως εξελίσσεται ο δικαστικός τραγέλαφος στην υπόθεση Λιγνάδη, να δείτε που στο τέλος το μητσοτακικό καθεστώς θα μας αναγκάσει να του ζητήσουμε γονυπετείς συγνώμη.

Φανταστείτε να είχε σκάσει ανάλογο σκάνδαλο με τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία.

Ήδη ο Τσίπρας θα είχε παραδώσει τα κλειδιά του Μαξίμου.

Σήμερα απλώς είναι μια ηλιόλουστη Τετάρτη, την οποία δεν δύναται να απολαύσει ο Μητσοτάκης λόγω των σκευωρών που θέλουν να τον ρίξουν για το Ελληνικό που έχει μπλοκάρει ο Άδωνις και των αριστερών κατσαπλιάδων που πασχίζουν να τον συνδέσουν με τον Λιγνάδη χρησιμοποιώντας έωλα επιχειρήματα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΙΗΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟ

  23 Φεβρουαρίου 2021

Το International Hellenic Association, ένας μη κερδοσκοπικός, μη κυβερνητικός και μη κομματικός οργανισμός με έδρα το Delaware των Ηνωμένων Πολιτειών και 4.000 περίπου μέλη Ακαδημαϊκού επιπέδου σε ολόκληρο τον κόσμο, εκφράζει την έντονη αποδοκιμασία και τον αποτροπιασμό του για την επαναλαμβανόμενη εφαρμογή φασιστικών πρακτικών εθνοκάθαρσης των Αλβανικών αρχών εναντίον του εναπομείναντος ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου.

Το Αιγαίο και η Κύπρος καίγονται, αλλά το σύστημα μας θέλει να ασχολούμαστε με τον Λιγνάδη και τον Κουφοντίνα

  


Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ, Hellas Journal

Η Ελλάδα «καίγεται» με την υπόθεση του «ηθοποιού-σκηνοθέτη», Δημήτρη Λιγνάδη, που κατηγορείται για απίστευτη βία εναντίον ανηλίκων. Οι μαρτυρίες είναι φρικτές και απ’ εδώ και πέρα θα πρέπει να αφεθεί απερίσπαστη να αποφασίσει η ανεξάρτητη Δικαιοσύνη.

Το γεγονός ότι ανέλαβε την υπόθεση του εν λόγω «ηθοποιού-σκηνοθέτη» ο δικηγόρος Κούγιας, δεν είναι καλό νέο για τους μάρτυρες. Ήδη προσπάθησε με αισχρό τρόπο να τους απαξιώσει. Ο τρόπος που μίλησε για τους ομοφυλόφιλους είναι θλιβερός. Και, αν δεν κάνουμε λάθος, θα υποστηρίξει ενώπιον των δικαστηρίων, ένα δηλωμένο επώνυμο ομοφυλόφιλο. Τα ίδια λέει και νοιώθει για τον πελάτη του;

Ο Άξονας Γερμανίας – Κίνας – Τουρκίας σε πλήρη σύνδεση

 Όταν πέρυσι την Άνοιξη έγραφα για πρώτη φορά την «ακραία» θεωρία, όπως αρκετοί την χαρακτήρισαν, περί συμμαχικού άξονα Γερμανίας Κίνας και Τουρκίας, ποτέ δεν πίστευα ότι αυτή μου η προσέγγιση  μέσα σε ελάχιστους μήνες θα έτρεχε με τέτοιες ταχύτητες

Του Ζαχαρία Μυτιληνιού

Στις 4/12/2020 μια είδηση πέρασε απαρατήρητη. Η Τουρκία έστειλε το πρώτο εμπορευματικό τρένο (καργκο μεταφοράς κοντέινερ) από την Κωνσταντινούπολη στην πόλη Ξιαν της Κίνας μέσω της σιδηροδρομικής γραμμής που η κατασκευή της ξεκίνησε το 2013 και πλέον ενώνει χώρες συμμάχους σε έναν νέο δρόμο του μεταξιού. 

Τα συγχωροχάρτια των ΗΠΑ στην Τουρκία, για S-400, Halkbank και F-35


Γράφει ο Γιώργος Ρωμανός: Συγγραφέας Αναλυτής, Ιστορικός ερευνητής

Δεν έχει περάσει ούτε ένας μήνας από την εκλογή του κ. Μπάιντεν και δικαιωνόμαστε όσοι κρατούσαμε εξαιρετικά «μικρό καλάθι», ως προς τον «τουρκοφάγο» ρόλο του και τον θρυλούμενο «φιλελληνισμό» του. Προεκλογικά στις ΗΠΑ υπήρξαν φαιδρότεροι της φαιδρότητος γνωστοί «Αμερικανοί παράγοντες» που μας έλεγαν επίμονα, ότι ο κ. Μπάιντεν είναι τόσο φιλέλληνας ώστε όπου συναντήσει Έλληνα συστήνεται ως …«Μπαϊντενόπουλος».