Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

H ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΟΣ ΤΕΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΒΙΝΙΑΝΗΣ


 «Με αυτό που κάνει η κυβέρνηση θα αναβιώσει μία συζήτηση για την δράση του ένοπλου και της τρομοκρατίας, όπως λέγεται, αν και κανείς δεν έχει τρομοκρατηθεί πιστεύω εγώ από την δράση αυτών των οργανώσεων, των τρομοκρατικών».

«Κανείς δεν έχει τρομοκρατηθεί από τη 17 Νοέμβρη -Σκότωνε μόνο στη δεξιά παράταξη»

«Κανείς δεν έχει τρομοκρατηθεί, πιστεύω εγώ, από τη δράση αυτών των οργανώσεων. Κανείς δεν έχει τρομοκρατηθεί από τη "17 Νοέμβρη". Αντίθετα, ο ελληνικός λαός έχει τρομοκρατηθεί από πάρα πολλές άλλες πολιτικές».

“Γαλάζια Πατρίδα”: Τι επιδιώκουν οι Τούρκοι ,τι αρνείται να καταλάβει η Ελλάδα

ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΦΙΛΩΝ

Εμβόλιο!

 Σήμερα το πρωί πήγα στο Εμβολιαστικό κέντρο στο Περίπτερο 13 στην ΔΕΘ και εμβολιάσθηκα. Τους εμβολιασμούς και όλη την οργάνωση εκεί την έχει αναλάβει το Υγειονομικό σώμα του Ελληνικού Στρατού. 

Ακριβώς γι αυτό είναι τόσο καλά οργανωμένο αυτό το τμήμα, με 10 αίθουσες εμβολιασμού, σε κάθε μία υπάρχει μία Αδελφή υπαξιωματικός και δεν υπάρχει καθόλου αναμονή. 

Μπαίνεις, αμέσως συμπληρώνεις ένα έντυπο, το υπογράφει ένας στρατιωτικός γιατρός και σε παραλαμβάνει αμέσως η Αδελφή εμβολιάζεσαι και αναμένεις μετά 15 λεπτά έξω από τον θάλαμο εμβολιασμού και μετά σου λέει ότι τώρα μπορείς να φύγεις.