Σάββατο 6 Μαρτίου 2021

Φοβάμαι πως τα έκαναν “σαλάτα” με την Αίγυπτο, το Ισραήλ και την Κύπρο: Ώρα να ξυπνήσουμε…

 
Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ, Hellas Journal

Το χθεσινό κείμενο μου με τίτλο «Κάποιος να απαντήσει το ερώτημα: Συνωμότησε η Αθήνα με το Κάιρο και την Ιερουσαλήμ εναντίον της Λευκωσίας;» ήταν η αφορμή για να λάβω αρκετά μηνύματα από θυμωμένους αναγνώστες. Αλλά ήμουν αποδέκτης και μηνυμάτων από νυν διπλωμάτες και καθηγητές, οι οποίοι προσθέτουν στο διάλογο που ξεκίνησε.

Αυτό που έχει σημασία -και λυπάμαι ειλικρινά- είναι ότι έγιναν πολλές λάθος κινήσεις από την Αθήνα και το Κάιρο, που έθεσαν σε κίνδυνο τις συνεργασίες με την Κύπρο και το Ισραήλ στην ανατολική Μεσόγειο.

Η Παλιγγενεσία της 25ης Μαρτίου 1821 και η νέα δοκιμασία των Ελλήνων"EURODRONE": Το φονικό όπλο που αλλάζει το τοπίο

 

ΚΑΛΩ: Λαφαζάνη, Μακρή, Κωνσταντοπούλου, Καπερνάρο, Συναδινό, Γούναρη,Τράγκα,Νικολόπουλο κά


 Αγαπητέ κύριε Σ.  Αντωνίου,

Συμφωνώ  μαζί σας για την ανάγκη συσπείρωσης των  πατριωτικών δυνάμεων για την σωτηρία του λαού από την σημερινή του κατάντια την οποία σωστά αποδίδετε στα εντός της Βουλής κόμματα. Θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω όμως στις προτεραιότητες που θέτετε όπως η καταπολέμηση της ακραίας φτώχειας και τον τρόπο επίτευξης τους, που όπως προτείνετε είναι η αλλαγή του πολιτεύματος από Προεδρευομένη σε Προεδρική Δημοκρατία, αν και δεν το κατάλαβα ακριβώς τι εννοείτε, και το κάλεσμα συγκεκριμένων ανθρώπων για την επιτυχία του σκοπού, αλλά θα συμφωνήσω απόλυτα στην δημιουργία αυτοδιαχειριζομένων κοινοτήτων.