Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021

Προκόπης Παυλόπουλος: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει, κατά το Διεθνές και το Ευρωπαϊκό Δίκαιο, να συμπράττει στην οριοθέτηση της ΑΟΖ Ελλάδας και Κύπρου, διότι πρόκειται και για Ευρωπαϊκή ΑΟΖ

  17/03/2021 - 23:13μμ

Ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας και Επίτιμος Καθηγητής της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Προκόπιος Παυλόπουλος, συμμετέσχε σε διαδικτυακή εκδήλωση που οργανώθηκε στην Λευκωσία και στην οποία συμμετείχε επίσης ο Υπουργός Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της οποίας ανέπτυξε το θέμα: «Η ευθεία σύμπραξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην οριοθέτηση της Ευρωπαϊκής ΑΟΖ». Κατά την παρέμβασή του ο κ. Προκόπιος Παυλόπουλος επισήμανε, μεταξύ άλλων, κυρίως τα εξής:

«Μπουρλότο» Δένδια στις διερευνητικές επαφές με «γραμμή Παυλόπουλου»! 7/03/2021 - 8:48πμ

Πλήρης αποστασιοποίηση του υπουργού εξωτερικών Νίκου Δένδια από την γραμμή του ΕΛΙΑΜΕΠ και των προθύμων – Ενόχληση στην τουρκική πλευρά που αλλά περίμενε!

Σε τελείως διαφορετικό μήκος κύματος από τις πρόσφατες αόριστες και επικίνδυνες δηλώσεις κορυφαίων κυβερνητικών στελεχών και των δήθεν σοφών του ΕΛΙΑΜΕΠ, κινήθηκε η ελληνική πλευρά κατά την συνέχιση των διερευνητικών επαφών με την Τουρκία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Ολυμπία, ο υπουργός εξωτερικών Νίκος Δένδιας επέβαλε στάση ταυτισμένη με την εθνική γραμμή όπως αυτή έχει οριστεί και έχει τεκμηριωθεί νομικά από τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

Ανακαλύφθηκαν 68 αρχαία μακεδονικά νομίσματα στη Ρουμανία! Φέρουν ελληνικότατη επιγραφή

 


Προς προβληματισμόν. Για όσους προβληματίζονται δηλαδή...

 Αγαπητέ Σπύρο,χαίρε.

Μπήκες στον κόπο να κάνεις σύγκριση του CERN,που είναι ένας ναός της επιστήμης με το ΑΠΘ που σαν κομμάτι της ελληνικής πραγματικότητας είναι εμβαπτισμένο μέσα στην τοξικότητα του ελληνικού πολιτικού προβλήματος,που οπως και σε προηγούμενο μήνυμα μου ανέφερα εχει τις ριζες του στην δεκαετία του σχίσματος του 1940-50 και την διατήρηση του στην εμμονή του συστήματος και αυτών που το συντηρούν να δίνουν λύσεις του <<ποδαριού>>,με κυρίαρχα κριτήρια την διατήρηση της ταξικότητας παντού και την ανυποχώρητη προάσπιση των συμφερόντων των 2000 οικογενιών.

ΤΙΜΗ ΣΤΟ ’21 ΚΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΕΘΝΟΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΤΑ “ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΑΝ”!

                                                                                                « ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΣΠΑΘΑΤΑ»

Συνέλληνες, μόνο μελετώντας κλείνουμε τα στόματα εκείνων που επιμένουν να μας κάμουν να πιστέψουμε πως περνούσαμε καλά κάτω από την Τουρκική σκλαβιά, πως δεν υπήρχαν κρυφά σχολειά, πως δεν ήταν ο λαός σύσσωμος που τάχθηκε με όλες του τις δυνάμεις στον αγώνα για τη  λευτεριά μας! Πολύ χρήσιμο γι’ αυτό θεωρώ και το βιβλίο του Γεράσιμου Ρηγάτου: «Υγειονομικά προβλήματα, γιατροί και Ιατρική στα χρόνια της Επανάστασης του 1821, εκδόσεις S&G SOLUTIONS, Αθήνα 2020». Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στον γιατρό και συγγραφέα γιατί, μέσα από τα αυθεντικά αποσπάσματα σελίδων βιβλίων που περιλαμβάνει, προκύπτουν αποδείξεις και περιγραφές της ζωής και των βασανιστηρίων των σκλαβωμένων στους Οθωμανούς Ελλήνων. Μ’ αυτές  καταρρίπτονται  ψεύδη των διεθνιστών κι ανθελλήνων εκσυγχρονιστών, που θέλουν να ξεγελάσουν  κι εμάς και τους νεότερους απογόνους εκείνων των ηρώων, γράφοντας μίαν άλλη ιστορία…