Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας προσπαθεί να εισαγάγει νέα ήθη και μοντερνιστικές αντιλήψεις

 


Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και εσωτερικός χώρος 
Μία Eλληνίδα δικαστής βάζει τα γυαλιά σε όλους – και στην Εκκλησία – και ξεφτιλίζει την κ. Πρόεδρο...Μία δικαστής, η εφέτης ε.τ. και συγραφέας Σταυρούλα Δημητρίου, είχε το θάρρος, να αναγνωρίσει και να επικρίνει, τα παρατράγουδα της χτεσινής παρέλασης, με λόγια, που μας έφεραν στο νου και στην ψυχή, το γνωστό παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν: “Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΣ”...
Με μιά ανάρτηση στη σελίδα της, στο Facebook, η εφέτης, χαρακτήρισε τη στάση της Προέδρου της Δημοκρατίας:
Κατάφωρη παραβίαση Πρωτοκόλλου Εθιμοτυπίας Παρέλασης από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας !!!
Διαβάστε το:

Κρατική σχολή ιστορίας της Άγκυρας: «Ληστές, εγκληματίες και φοροφυγάδες οι επαναστάτες του 1821»Λιβύη: Μισθοφόροι της Τουρκίας αποχώρησαν εκνευρισμένοι και απλήρωτοιΠολλά…Εν ολίγοις (31/3/2021)


Ο Ι Σ Κ Ε Ψ Ε Ι Σ Μ Ο Υ Νο. 74
 30 Μαρτίου, 2021Αγαπητοί μου φίλοι σας χαιρετώ,

Πριν να συνεχίσω με τις σκέψεις μου πρέπει να σας πώ πόσο χαρούμενος είμαι για το τηλεφώνημα του προέδρου Τζο ΜπάΊντεν προς τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη, για τα 200 χρόνια της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας, όχι μόνο για το περιεχόμενο και τον τόνο της συνομιλίας, αλλά και για το τελευταίο του σχόλιο που έκανε πριν να κλείσει , ότι «….εάν θέλεις τίποτε, πάρε με τηλέφωνο, είμαι εδώ για εσένα! »…..Μπορεί για μερικούς να μην σημαίνει και πολλά, η για άλλους, ότι στην πολιτική όλα αλλάζουν κλπ., αλλά τέτοιο προσωπικό ενδιαφέρον προς την Ελλάδα, δεν το έχει δείξει κανένας άλλος πρόεδρος στην Αμερική μέχρι τώρα και αυτό εμάς τους Ελληνο-αμερικανούς μας κάνει πολύ υπερήφανους και χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την στενή σχέση που έχουν τώρα οι δύο Πατρίδες μας!...

Η ΚΡΑΥΓΗ ΕΝΟΣ ΑΠΟΔΗΜΟΥ – 25η ΜΑΡΤΙΟΥ 2021 Με αφορμή τα 200 χρόνια από την Επανάσταση, το 2021 συμβολίζει για τους Έλληνες την νεκρανάσταση του Ελληνικού Έθνους, που αναβαπτίσθηκε στην κολυμβήθρα της ελευθερίας και πέρασε πάλι από τον πολιτικό θάνατο, στη ζωή. Φέτος είναι μια σημαντική χρονιά στην Ιστορία του νεότερου Ελληνισμού που δίνει την ευκαιρία να τιμήσουμε την αδάμαστη γενιά των Ελλήνων, η οποία, με τους ηρωικούς αγώνες και τις μεγάλες θυσίες της, αποτίναξε τον Οθωμανικό ζυγό.

Είναι γιορτή Ελευθερίων, που γεννήθηκε με την κραυγή «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή  ΘΑΝΑΤΟΣ»…. Εκείνη την ευλογημένη χρονιά, που το άστρο της δεν θα σβήσει ποτέ πάνω από την Ελλάδα, σηκώθηκε μια ολάκερη φυλή και έγραψε την Ιστορία της με φωτιά και αίμα. Αλλά το 2021 δεν είναι μόνο γιορτή των Ελλήνων· είναι και γιορτή όλων των ελευθέρων ανθρώπων, απανταχού της Γης.

Το μήνυμα των μηνυμάτων!

 

Η εφετινή επέτειος της 25ης Μαρτίου, με την πληθώρα των φιλελληνικών μηνυμάτων που ακούστηκαν, έστειλε το ουσιαστικό μήνυμα ότι η Ελλάδα μπορεί να στηρίζεται στη συμπαράσταση των φίλων της.


Ποιος θα το ‘λεγε ότι 200 χρόνια μετά την ελληνική επανάσταση εναντίον της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας η χώρα μας θα βρισκόταν αντιμέτωπη με τις επικίνδυνες προκλήσεις της πολυσυζητημένης Νεοοθωμανικής Αυτοκρατορίας.