Κυριακή 13 Ιουνίου 2021

Παυλόπουλος: “Κύπρος μία και αδιαίρετη δεν υπάρχει άλλη λύση”

 


Στην Κύπρο βρίσκεται ο τέως Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, προκειμένου να δώσει το «παρών» στους διήμερους εορτασμούς του Δήμου Αγίας Νάπας και του Συνδέσμου Φίλοι Πάρκου Γλυπτικής «’Αρωμα» Αγίας Νάπας για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 και της μοναδικής μάχης της Αγίας Νάπας, στις 17 Μαρτίου 1826.

Ο κ. Παυλόπουλος έφτασε σήμερα το μεσημέρι στη Λάρνακα, όπου τον υποδέχθηκε ο δήμαρχος Αγίας Νάπας, Χρήστος Ζαννέτου.

IΔΟΥ Η ΑΘΗΝΑ, ΙΔΟΥ ΚΑΙ Η ΠΡΟ (Σ) ΚΛΗΣΗ


Ο "εξοστρακισμός" των κλασικών σπουδών απο τα πανεπιστήμια της πάλαι ποτέ ακμάζουσας πνευματικά Δύσης, είναι μία λαμπρή ευκαιρία για την Ελλάδα, αν έχει όρεξη να δουλέψει και όχι να γκρινιάζει.
Με γρήγορες διαδικασίες να βρεθεί ο χώρος στον οποίο να ανεγερθεί μία απαστράπτουσα  Νέα Ακαδημία Ελληνικών Σπουδών (όπως θέλετε πες την), να καταστρωθεί το πρόγραμμα σπουδών και

Η ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΣΧΕΣΗ Ε.Ε. ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ...Οι σημερινές ημέρες είναι ξεχωριστές για την Ελλάδα μας στη σχέση της με τη Ευρωπαϊκή Ένωση (Ε.Ε.). Είναι δε συνηθισμένο στην όποια μορφή για κάθε επέτειο να γίνονται αναφορές σε όλα τα γεγονότα της χρονικής διαδρομής, ιδιαίτερα βέβαια τα ευχάριστα, τα γιορτινά της επετείου (40 έτη).

Έτσι λέγονται, γράφονται, παρουσιάζονται τα οικονομικά μας οφέλη, τα θεσμικά, τα πολιτιστικά και κυριότερα τα πολιτικά - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ και συνακόλουθα ειρηνικά και άλλα τόσα πολλά μέχρι κατάργηση και για ΒΟΘΡΟΥΣ! (προγράμματα επεξεργασίας αστικών λυμάτων..)