Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΜΑΛΙΔίωξη της Ορθοδοξίας μέσα στην Ελλάδα; Με απόντα τον Άρειο Πάγο;


των Μιχαήλ Α. Βιδάλη, Ph.D.  και Αντωνίου Ανδρεάτου, Ph.D., Μελών I.H.A.

Ανησυχητικές διαστάσεις προσλαμβάνει το φαινόμενο διαφόρων περιστατικών βίας κατά Ορθόδοξων στόχων μέσα στην Ελλάδα.

Η Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία αποτελεί τον κυριότερο στόχο θρησκευτικής βίας και εκδήλωσης θρησκευτικού μίσους στη χώρα μας με 504 περιστατικά (βανδαλισμοί εικόνων και εκκλησιών, διαρρήξεις, κλοπές, ιεροσυλίες, νεκροσυλίες, ληστείες, τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών και άλλα) το 2019, έναντι 564 καταγεγραμμένων περιστατικών μέσα στο έτος 2018.

Ο νόμος και ο… υπόνομος

Γράφει ο Δημήτρης Νατσιός – Μέλος του ΙΗΑ

Αρκεί να παρακολουθήσεις ή να διαβάσεις ένα δελτίο ειδήσεων στα αφηνιασμένα Μέσα Μαζικής Εκχαυνώσεως (ΜΜΕ) και να μαυρίσει η ψυχή σου, να απελπιστείς , να τρομοκρατηθείς. Πρώτη ύλη τους, η βία, το έγκλημα, ο βόρβορος των σεξουαλικών διαστροφών. Ανοίγει η καταπακτή και εισπνέεις τις αναθυμιάσεις του κοινωνικού υπονόμου.

Πρώτη είδηση, ο λεγόμενος «πιλότος», έτσι τον αποκαλούν, και όχι δολοφόνο , γιατί είναι «κοντινός» τους, ευπαρουσίαστος, καλοπερασάκιας, ένα ανισόρροπο κάθαρμα.

Βlog ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ 71: Ενημέρωση της 25ης Ιουν. 21

 

“Οι αδυναμίες στην αμυντική δομή της Χώρας, δεν ήρθαν μόνες”- Διαξιφισμοί με τον Κ.Φράγκο
 Γράφει ο Κων. Φράγκος
Διαξιφισμοί Αναγκαία διευκρίνιση

– Όσα, λεπτομερώς, εξέθεσα στο προηγούμενο κείμενο μου για το θηριώδες σκάνδαλο της προμήθειας αχρήστων RADAR TPQ-37 δεν οφείλονται σε αρρωστημένη τυμβωρυχολαγνεία μου. Απλά ήθελα να δείξω στους έλληνες πολίτες και στρατιωτικούς ότι οι αυτουργοί αυτής της ληστείας και οι γνωρίζοντες γι ́αυτή κυριαρχούν και σήμερα, μετά 20 χρόνια, στον πολιτικό βίο της Χώρας αντί να έχουν ξεκουμπιστεί από το προσκήνιο.

“Συνάντηση Μητσοτάκη-Καραμανλή για Πρέσπες και ελληνοτουρκικά”-Τι γράφει η ΕΣΤΙΑ

  


Η εφημερίδα ΕΣΤΙΑ αποκαλύπτει τι συζητήθηκε στο “μυστικό δείπνο Κυριάκου Μητσοτάκη-Κώστα Καραμανλή πριν από περίπου 20 ημέρες. Η είδηση διέρρευσε με τη μορφή “παραπολιτικού” σχολίου στην Καθημερινή -προφανώς από το Μαξίμου- αλλά η ΕΣΤΙΑ έχει το ρεπορτάζ για το τι ειπώθηκε μεταξύ Μητσοτάκη-Καραμανλή.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ της ΕΣΤΙΑΣ ο κ.Καραμανλής είπε στον πρωθυπουργό ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει τα μνημόνια των Πρεσπών. Του επεσήμανε ότι η πολιτική του διαδρομή και ιστορία δεν τον επιτρέπει.

Τα διαπιστευτήρια των 5 δις στην πρεσβεία των ΗΠΑ, οι πολιτικοί που ΄χουν μείνει στο ΄50 και οι Αρχηγοί

Όταν ο πρώην  Ακόλουθος Άμυνας των ΗΠΑ έγραψε σε μήνυμα του στο twitter ότι “οι ζητιάνοι δεν μπορούν να παζαρέψουν” αναφερόμενος στην Ελλάδα , οι πολίτες έπαθαν σοκ. Σε αντίθεση μ΄ ένα μεγάλο κομμάτι του πολιτικού συστήματος οι Έλληνες πολίτες έχουν πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση και δεν μπορούν να καταλάβουν από που αντλούν κάποιοι τη βεβαιότητα ότι είμαστε “ιθαγενείς” που μας εντυπωσιάζουν τα “καθρεφτάκια”.

Μια απάντηση δόθηκε χθες στην αμερικανική πρεσβεία όπου έγινε δεξίωση αποχαιρετισμού του  πλοιάρχου που διαδέχτηκε τον Ρομπ Παλμ ο οποίος έγραψε περί ζητιάνων…