Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021

Η σταθερή υπονόμευση Τσιόδρα στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Πως δια μέσω του φόβου οδηγεί τον πρωθυπουργό σε συγκυβέρνηση με τον Τσίπρα

  

Πως οι επιχειρηματίες της εστίασης έκαναν μία σελίδα στο FB η οποία σε 5 μέρες έχει 54.000 ακολούθους που αρνούνται τον διαχωρισμό σε εμβολιασθέντες και μη.

Έχουμε ζητήσει κατ΄επανάληψη να δοθεί στη δημοσιότητα η ηλεκτρονική αλληλογραφία του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα από τα μέσα του 2018 έως σήμερα.

By Him

Όπως ακριβώς έπραξαν οι αμερικανικές αρχές με την δημοσιοποίηση της αλληλογραφίας του Anthony Fauci μέσα από την οποία αποκαλύφθηκε η συχνή επικοινωνία του καθηγητή (στη διάρκεια της πανδημίας με τον επιχειρηματία Bill Gates-“o οποίος δεν είναι καν γιατρός”, όπως σχολίαζε ο Tucker Carlson στο Foxnews “ώστε να έχει

Με ψήφους 5-0 ο Άρειος Πάγος “έσβησε” την “Τουρκική Ένωση Ξάνθης”

 Ο "ΚΑΛΟΣ ΜΑΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ"


 

Γιατί θέλουν να εξαιρέσουν τα αρχαία ελληνικά από τα ξένα πανεπιστήμια

 


Το Princeton δεν θα θέτει πλέον ως προϋπόθεση για τους προπτυχιακούς φοιτητές του να γνωρίζουν άριστα αρχαία ελληνικά και λατινικά. Όσες διαμαρτυρίες και αν υπήρξαν, εκείνοι που παίρνουν τις αποφάσεις δεν κάμφθηκαν, δεν άλλαξαν γνώμη. Πλήγμα τεράστιο στην καρδιά των κλασικών σπουδών, που συνοδεύεται με τον φόβο ότι θα ακολουθήσουν και άλλα πανεπιστήμια διεθνούς κύρους.

Σαφώς και έχουν όνομα οι ένοχοι, ή, τουλάχιστον, κινηματική προέλευση. Είναι το γνωστό κίνημα politically correct (όχι στην Οδύσσεια γιατί ο Ομηρος είναι σεξιστής και μιλά μόνο για λευκούς)

Η ανταπόκριση του Μιχάλη Ιγνατίου: Τρελαίνει τον Ταγίπ η απόφαση των ενεργειακών κολοσσών να επιστρέψουν στην κυπριακή ΑΟΖ

 


Όσο προχωρούν οι μέρες και φτάνουμε στην 20η Ιουλίου 2021, τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα πιο πολύ για την Κύπρο. Οι πληροφορίες που λαμβάνει η κυπριακή κυβέρνηση για τις αποφάσεις του ισλαμιστή ηγέτη της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, είναι πολύ άσχημες.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι θα δημιουργήσει “κόλαση” στο νησί με την παρουσία του στις κατεχόμενες περιοχές. Θα συμμετέχει στην παρέλαση “θριάμβου” στην κατεχόμενη Λευκωσία και θα επισκεφθεί επίσης την κατεχόμενη Αμμόχωστο και το κατεχόμενο Λευκόνοικο.

Δεν αξίζει να είμαστε σε τέτοια Ευρώπη!

 

Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ ( 4 Ιουλίου 1776 )
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

Η Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ (αγγλ. Declaration of Independence; επίσημα The unanimous Declaration of the thirteen united States of America) ήταν η ιδρυτική διακήρυξη ανεξαρτητοποίησης δεκατριών Πολιτειών της Αμερικής από την αποικιοκρατία των Βρετανών. Συντάχθηκε από τους Τόμας Τζέφερσον και Βενιαμίν Φραγκλίνο, ενώ εγκρίθηκε γύρω στις 2 Αυγούστου 1776 (συμβολικά όμως στις 4 Ιουλίου 1776) από το Κογκρέσο. Θεωρείται ως η πράξη ίδρυσης του κράτους των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.
Ιστορικό